Psikoloji daha fazla

Kayseri 1 adres

Kayseri doğumlu Gökçen Asiye KORKMAZ, lisans eğitimini Nuh Naci Yazgan Üniversitesi Psikoloji bölümünde başarıyla tamamlamıştır. Eğitim süresince çeşitli gönüllü staj programlarında yer alarak mesleki deneyimlerini pekiştirmiştir. Lisans döneminde TUBİTAK 2209-A desteğiyle “Romantik Partnerlerde Sosyal Medya Kıskançlığı” başlıklı bir proje yürüterek önemli bir akademik başarıya imza atmıştır.

Şu anda TMS Clinic Kayseri’de evlilik, yetişkin, çocuk ve ergen danışmanlığı alanlarında çalışmalarına devam eden Gökçen Asiye KORKMAZ, bireylerin gelişimine katkı sağlama hedefiyle kendini sürekli olarak yenilemekte ve mesleki donanımını artırmaya özen göstermektedir. Mesleğine duyduğu tutku ve bireylere daha iyi hizmet sunma misyonuyla, danışanlarının yaşamlarına anlamlı dokunuşlar yapmaya devam etmektedir.

Mesleki anlayışı gereği, yaşam boyu öğrenmenin önemine inanan Gökçen Asiye KORKMAZ, bireylerin zorluklarını aşmalarına destek olmayı ve onların güçlü yanlarını ortaya çıkarmayı hedeflemektedir.

Aldığı Eğitimler
Aile ve Evlilik Terapisi Eğitimi (Prof. Dr. Hürol FIŞILOĞLU)
Bilişsel Davranışçı Terapi Eğitimi (Prof. Dr. Özden Yalçınkaya ALKAR)
Kriz, Travma ve Yas Danışmanlığı Terapisi Eğitimi (Dr. Nevin DÖLEK)
Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite Bozukluğu Eğitimi (Dr. Öğr. Üyesi Esra KISACIK)
Çocuk ve Ergenlerde Bilişsel Davranışçı Terapi Uygulamaları Eğitimi
MMPI (Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri) Uygulayıcı Eğitimi
Breuer Cümle Tamamlama, Mini-Mental Test Uygulayıcı Eğitimi

Değişen ve gelişen dünya koşullarında, bireylerin karmaşıklaşan hayatlarına anlam katmalarına ve bu zorluklarla başa çıkabilmelerine destek olmayı amaçlayan Gökçen Asiye KORKMAZ , lisans eğitiminin ötesinde çeşitli eğitimlere katılarak mesleki yeterliliğini arttırarak;

Çift ve Evlilik Terapisi
Kriz, Travma ve Yas Terapisi
Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite Bozukluğu Terapisi alanlarında güvenilir bir hizmet sunma gayesindedir.

Geçmiş Deneyimler
Besime Özderici Engelsiz Yaşam Merkezi
Kayseri Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi
TMS Clinic (Halen)

TMS Clinic

Gevhernesibe, Gök Gç. No:17 Kat:7, 38010 Kocasinan/Kayseri, Kocasinan, Kayseri 38010

• Sigortası olan hastalar

TMS Clinic

Eşimle uzun zamandır aynı şeyleri konuşup bir sonuca varamıyorduk. Ne söylesek birbirimize takılıyordu sanki. Sürekli aynı döngüde takılop kalıyorduk. Gökçen hoca ile görüşmelere başladığımızda ilk fark ettiğimiz şey konuları bize çok anlaşılır bir şekilde açıklaması oldu. Görüşmelerde hem bizi dinliyor hem de durumu öyle bir anlatıyor ki daha önce fark etmediğimiz detayları görmeye başladık. Kendi aramızdaki iletişimi nasıl kurmamız gerektiğiyl ilgili yaptığı bilgilendirmeler gerçekten işe yaradı. Ayrıca konuşma tarzı çok rahatlatıcı insan kendini kasmadan anlatabiliyor. Şimdi evde tartışmalarımız azalıyor ve birbirimizi daha net duyabiliyoruz. Bu sürecin bize bu kadar iyi geleceğini tahmin etmemiştik herkese gönüll rahatlığıyla tavsiye ederiz

• M

Gayet güler yüzlü ve anlayışlı bir hoca konuşması ile ikna kabiliyeti gayet güzel açık sözlü olması ayrı bir hoşuma gitti

• B

Uzun zamandır içinde kaldığım ilişki beni yıpratmıştı ama çıkmaya da cesaret edemiyordum. Gökçen hocamla görüşmelere başladıkça yaşadığım şeylerin aslında normal olmadığını fark ettim. Görüşmelerde konuştuklarımız özellikle bana yaptığı hatırlatmalar düşüncelerimi toparlamamı sağladı. En önemlisi de bana her defasında durumu çok net bir yerden göstermesi oldu. Böylece ilişkiyi bitirme kararını daha sağlam bir şekilde alabildim. Şimdi geriye dönüp baktığımda kendimi toparlamamda en büyük payın bu süreçte olduğunu görüyorum herkese hocamı tavsiye ederim

• N

Kendimi uzun süre hiçbir şey yapmak istemez halde bulmuştum. Gökçen Hocanın beni sakinlikle dinlemesi ve konuları acele etmeden ele alması beni süreç boyunca rahatlattı. Seanslardan çıktığımda daha hafif hissettiğim çok oldu. Çok daha iyi hissediyorum

• Y

Son dönemde yaşadığım stres ve anksiyete beni baya zorlamıştı. Gökçen Hocamın yaklaşımı çok rahatlatıcı konuşurken insan kendini güvende hissediyor. Seansslarda söylediği küçük değişiklikler bile günlük hayatta fark yaratmaya başladı

Değerli yorumunuz için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz.

Oğlum ergenlik döneminde çok zorlanıyordu ve ben de nasıl yaklaşacağımı bilemiyordum. Gökçen Hoca hem beni hem oğlumu çok güzel yönlendirdi. Seansslarda onunla konuşurken çok rahat ettiğini görmek beni de rahatlattı. Şimdi evde iletişimimiz daha sakin ve anlaşılır bir hale geldi.

• TMS Clinic Çocuk ve Ergen Psikolojisi  •

• R

Uzun bir dönem hiç motivasyonum kalmamıştı. Gökçen Hanım’ın samimi yaklaşımı ve beni gerçekten anlayarak dinlemesi beni süreçte çok rahatlattı. Seanslarda adım adım neyi nasıl yapabileceğimi görmek bana iyi geldi. Kendime karşı daha anlayışlı olmayı öğrendim artık hayata daha pozitif bakıyorum.

• TMS Clinic Stres Yönetimi  •

• M

Eşimle iletişimimiz tıkanmıştı ve ne yapacağımızı bilmiyorduk. Gökçen Hanım bizi yargılamadan dinledi ve ikimizin de bakış açısını anlamamıza yardımcı oldu. Seanslar boyunca konuşamadığımız konuları açabildik. Güleryüzlü ve samimi tavrı sayesinde zor konuları bile rahatça konuşabildik. Gerçekten mükemmel bir çift terapisti. Ddaha önce de başka bir uzmanla görüşmüştük ama gökçen hocam bize çok iyi geldi

Değerli yorumunuz için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz.

Yoğun ve stresli bir çalışma tempom olduğu için bir süredir gökçen hanım ile görüşüyorum. Seanslarda konuları net bir şekilde ele alması ve somut noktalara odaklanması benim için oldukça faydalı oldu. Kendi stres yönetimimi ve davranış biçimlerimi daha iyi takip edebildiğimi fark ettim. Görüşmeler sırasında kendimi rahat ifade edebildiğim bir ortam olması süreci daha verimli hale getirdi. Şu an üç haftada bir devam ediyorum ve bu düzen iş temposunda bana iyi geliyor

• TMS Clinic Bilişsel Davranışçı Terapi  •

Değerli yorumunuz için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz.

Uzun süre beni sürekli küçümseyen ve suçlu hissettiren biriyle ilişki yaşadım. İlişki bittikten sonra kafam çok karışıktı, neyin normal olduğunu bile ayırt edemiyodum. Bu yüzden Gökçen hocaya gelmeye başladım. Seanslarda yaşadıklarımı daha net konuşabildiğim bir ortam oldu. Bazı davranışların aslında normal olmadığını yeni yeni fark ediyorum. Kendimi suçlamayı az da olsa bırakmaya başladım. Hala toparlamaya çalıştığım şeyler var ama en azından artık ne yaşadığımı daha iyi anlıyorum. Hocamda her şekilde beni destekliyor daha öncesinde de uzmanlarla çalışmıştım ama en iyi sonucu Gökçen hocamla aldım diyebilirim

• TMS Clinic İlişki Terapisi  •