0850 333 0388 Ücret öğren

Selçuk Üniversitesi Necmettin Erbakan tıp Fakültesinden 2008 yılında mezun oldum. 2010 nisan tıpta uzmanlık sınavında Türkiye 19.su olarak Gazi üniversitesi Dermatoloji bölümünü kazandım. 2015 yılında uzman olarak Düzce Atatük Devlet Hastanesi'ne atandım. Mecburi hizmetimi Düzce' de tamamlayarak 2018 yılında Kocaeli Medical Park Hastanesi'nde göreve başladım. 2 yıl burada hizmet verdikten sonra eylül 2020 itibariyle İzmit'te açmış olduğum kendi muayenehanemde hasta kabul ediyorum. Evli ve iki çocuk annesiyim .

Yetişkin
Çocuk

Dermatoloji Randevusu

Röportaj

Gonca Soyuduru
Gonca Soyuduru Muayenehanesi

Yahya kaptan Mah.Şehit Ali İhsan Çakmak Sok. Nazerinn iş merk. 46/48/, İzmit, Kocaeli 41050

Ödeme yöntemleri

• Nakit
  • Kredi kartı

Sağlık sigortası anlaşma bilgisi bulunmamaktadır.

Görüşler

Hasta/danışanlar tarafından en çok bahsedilen

• Detaylı açıklamalar
  • Tedavinin/danışma sürecinin etkisi
  • Harika kurum şartları
  • I

i̇....

Ayrıntılı sorgulama ve dinleme, ayrıntılı açıklamar

• Gonca Soyuduru Muayenehanesi Ben Takibi  •

• K

k....k

Yapmak istediğiniz işlemi açıklamam yeterli oldu. Gonca Hanım engin deneyimiyle zaten aklımdaki tüm sorulara fazlasıyla cevap bulabileceğim şekilde bilgilendirme yaptı ve detaylı muayeneden sonra rahatsızlığıma en iyi çözümü ve tedavi yöntemlerini açıklayıcı bir şekilde anlattı emin ellerde olduğumu Gonca Hanım ve ekibiyle vermiş olduğu güvenle hissettim.
    Klinik ortamı gayet steril kullanılan araç gereç son derece işlevsel çok başarılı ve profesyonel bir hekim ve ekiple tedavi sürecimi endişem olmadan devam ediyorum

• Gonca Soyuduru Muayenehanesi Akne Skarı Tedavisi  •

• M

Gerçekten çok detaylı anlatım ve güleryüzlü bir hizmet. Tedavilerimi burada yaptıracağım

• T

tu...b

Gonca hanım çok güler yüzlü, ilgisi alakası candanlığı beni mutlu etti. Hayatımda hiçbir şey yaptırmamış olmama rağmen söylediği şeyleri yaptırma kararı aldım. Güvenilir ve işini bilen birisi.

• Gonca Soyuduru Muayenehanesi Dermatoloji Randevusu  •

Ayrıntılı cilt analizinden sonra doktor hanım et benlerimi çok güzel ayıkladı. Detaylıca anlattı yaklaşımı çok özenli ve canayakın. Çok memnunum kendisinden

• Gonca Soyuduru Muayenehanesi Ben Takibi  •

• D

di...k

Dünya daki en iyi cihazlar sayesinde Kocaeli’de Ve bunları ustalık ve bilgi birikimiyle tedavileri kombinleyip uyguluyor. Sürekli kendini eğitip yeni uygulamalar ve protokollerle hastasına hizmet ediyor Görüşmede bilgili ve kendinden emin. doğal yaklaşımı gereksiz bir yöntem önermemesi size ekstra güven veriyor. Cilt yenileme, cildinize yatırım yapmak, en iyi versiyonunuzla çıkmak için güvenle Gonca Hanım’a başvurabilirsiniz. Ben daha önce Fotona4D , Smoothe eye, Ton eşitleme lazeri, kimyasal peeling ve Qswitch leke lazeri işlemleri yaptırdım. Leke tedavim yeni başladı.

• Gonca Soyuduru Muayenehanesi Leke Tedavisi  •

• D

d.....

Uzun araştırmalarım sonucunda karar verdim Gonca Hanım’a gitmeye. İyi ki diyorum. Bilgili, nazik, sevecen, sempatik ve güven veren bir doktor. Cildin ihtiyacını profesyonelce belirleyerek birlikte bir yol haritası oluşturduk. Önerileri son derece makul. Hastanın rahatsızlık duyduğu konulara odaklanarak ilerliyor; hastayı maddi ve manevi olarak yoracak fazladan işlemler önermeden, optimum faydayı sağlayacak çözümler sunuyor. Yaptığı tüm işlemlerden çok fayda sağladım. (Altın iğne, baby face, somon dna, botoks) Sürecimiz devam ediyor. Başka doktora kendimi teslim etmem bundan sonra.
    Hele ofisindeki 3 asistanı… Hepsi mi birbirinden tatlı, nazik, saygılı, sempatik olur. Hepsi pırıl pırıl gencecik, tam bu profesyonelliğe yakışan insanlar. Kendimi çoook rahat hissettiğim harika bir yer.

• H

hü...n

Saçkıran için geldim hızlı, kolay ve net tedavi yöntemleri ile insanın içini rahatlatıyor. Eşimin de sedefini hafifleten doktordur kendisi.

• Gonca Soyuduru Muayenehanesi Saç Tedavisi  •

ay...u

Teşhis sürecinde bilgilendirme yeterliydi, tedavi yapıldı. Sonuç için umutluyuz.

es...k

Gonca hanıma tavsiye üzerine gittim. Çalışanların karşılaması gayet güzeldi. Gonca hanımın ön muayene süreci gayet açıklayıcı ve hiçbir soru işareti kalmadı. Güler yüzlüydü. Sizin ne için gittiğiniz ne istediğinizi anlattıktan sonra, yapılması gerekenin öncelik işlemin ne olduğunu anlatıyor. Çeşitli alternatiflerle tedavinize yol haritası çıkarıyor.

• Gonca Soyuduru Muayenehanesi Lazerle Leke Tedavisi  •