Göz Hastalıkları, Kumlu, Hatay

• Acıbadem Altunizade Hastanesi

Göz hastalıkları, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları

, Gastroenteroloji, Nefroloji, Romatoloji, Hematoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk endokrinolojisi, Çocuk nörolojisi, Çocuk enfeksiyon hastalıkları, Neonatoloji, Çocuk i̇mmünolojisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Çocuk ürolojisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Algoloji, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Aile hekimliği, Ağız diş ve çene cerrahisi, Pratisyen, Diyetisyen, Cerrahi onkoloji, Psikiyatri, Diş hekimi, Ortodonti, Periodontoloji, Endodonti, Protetik diş tedavisi, Jinekolojik onkoloji cerrahisi, Ağız yüz ve çene cerrahisi · Daha fazla

Altunizade Mahallesi Yurtcan Sokak No:1, Üsküdar Harita

Acıbadem Altunizade Hastanesi

• Eskişehir Yunus Emre Devlet Hastanesi

Göz hastalıkları, İç hastalıkları, Nefroloji

, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Spor hekimliği, Acil tıp, Aile hekimliği, Psikiyatri · Daha fazla

Uluönder Mahallesi Fevzi Çakmak Caddesi No:1, Tepebaşı Harita

Eskişehir Yunus Emre Devlet Hastanesi

• Elbistan Devlet Hastanesi

Göz hastalıkları, İç hastalıkları, Kardiyoloji

, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Üroloji, Kulak burun boğaz, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Acil tıp · Daha fazla

Karaelbistan Kasabası Elbistan, Kahramanmaraş Harita

Elbistan Devlet Hastanesi

• Raufbey Mah. Dr. Devlet Bahçeli Bulvarı 1. Etap No: 27 Merkez Osmaniye 80010, Osmaniye Harita

Özel Osmaniye Sevgi Hastanesi

• Özel Medinova Hastanesi

Göz hastalıkları, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları

, Gastroenteroloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Gastroenteroloji cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Acil tıp, Cerrahi onkoloji · Daha fazla

Efeler Mahallesi, DR.Serkan Kurnaz Caddesi Özel Hastane Sitesi No:13 09020 Efele, Aydın Harita

Özel Medinova Hastanesi

• Harita

Doktor Muayenehanesi

• Balıkesir Özel Sevgi Hastanesi

Göz hastalıkları, İç hastalıkları, Kardiyoloji

, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Genel cerrahi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi · Daha fazla

Paşaalanı Mah. 128 Sok.No:11, Balıkesir Harita

Balıkesir Özel Sevgi Hastanesi

• No:47/1 İskenderun, Hatay Harita

Salih Uğur Tanrıverdi Muayenehanesi

• Op. Dr. Berrin Toksü

Göz hastalıkları

Ferah Sok.No:22 Nişantaşı, Şişli Harita

İstanbul Cerrahi Hastanesi

• Bağdat Cad. Cemal Bey Apt. No: 393/1 Kat: 2 D: 17 Şaşkınbakkal Suadiye, İstanbul Harita

Şükrü Bayraktar Muayenehanesi

• Yahya Kaptan Mahallesi Demokrasi Caddesi No:38, İzmit Harita

Özel Çağın Göz Hastanesi

• Örnekevler Mah. Salih Avgun Paşa Cad. Temizel Sok. No: 13 38010, Kocasinan Harita

Memorial Kayseri Hastanesi

• Suadiye, Kazım Özalp Sk. No: 25/A, İstanbul Harita