Kayışdağı Mahallesi Raci Caddesi No:1 İstanbul, Ataşehir 34755
U
u.....
Bebeğimin rutin kontrolleri için doktor hanıma gidiyorduk. Ancak sonrasında memnun kalmadığım bazı süreçler yaşandı. Özellikle D vitamini dozu konusunda yaşadığımız sorun nedeniyle bebeğimin bıngıldağı erken kapanmaya başladı ve baş çevresi neredeyse sınıra yaklaştı. Keşke en başında doktor değişikliği yapsaydım diye düşünüyorum. Birkaç kez acil durumda ulaşmak istedim ama çoğunlukla hastaneden çıkış yapmış oluyordu doktor hanım, direkt ulaşılabilecek bir numara da paylaşmadığı için iletişim kurmakta zorlandım. Biz süreçten memnun kalmadık, bu yüzden tekrar tercih etmeyeceğiz. Özellikle ilaç kullanımı gibi konularda dozun net ve doğru aktarılması gerektiğini düşünüyorum. Ve özellikle bir çocuk doktoru acil durumda ulaşılabilir olmalı her ebeveynin düşüncesi gibi. Bu da bizim tecrübemiz oldu, tercih meselesi.
• başka bir yer • Diğer •Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
n....r
Mükemmel bir doktor bebeğimin 3 aylıkken kilo alımı durma noktasına geldi başka doktorlarda çare bulamadık oysaki şikayetlerimiz çok kronikmiş Gülbaran hocayı tavsiye ettiler inek sütü alerjisisi olabileceğini söyledi ve bebeğim anında kilo almaya başladı rutin kontrollerimizde de kendisine gidiyoruz bebeğim için doktor arayışına son verdik asla dediklerinin dışına çıkmam çok ilgili hem sorularımızı tek tek açıklıyor hem de tıbbi bilgisi harika gözüm kapalı güvenirim şiddetle tavsiye ederim
• Özel Medar Ataşehir Hastanesi • Diğer •
Gülbaran Koncak isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Gülbaran Koncak, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları.
Gülbaran Koncak adresi nerede?Gülbaran Koncak şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kayışdağı Mahallesi Raci Caddesi No:1 İstanbul Ataşehir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Gülbaran Koncak isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Gülbaran Koncak online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Gülbaran Koncak isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Gülbaran Koncak, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Gülbaran Koncak isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Gülbaran Koncak bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Gülbaran Koncak ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Gülbaran Koncak hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Gülbaran Koncak hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 3 yıldız (5 üzerinden) verdi.
- Ataşehir bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
- Ataşehir bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
- Ataşehir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
- Ataşehir bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
- Ataşehir bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla