Op. Dr.
Gülfem Güllüoğlu
Kadın Hastalıkları Ve Doğum,
Üreme Endokrinolojisi Ve İnfertilite
İstanbul 1 adres
Op. Dr. Gülfem Güllüoğlu, 1979 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Op. Dr. Gülfem Güllüoğlu, 2002 yılında İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun olmuştur. Ardından, 2008 yılında Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde Kadın Hastalıkları ve Doğum ihtisasını başarıyla tamamlamıştır.
Devlet hizmet yükümlülüğünü Kilis Devlet Hastanesi’nde yerine getirdikten sonra mesleki kariyerine İstanbul’da devam etmiştir. 2013 yılında Yeditepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Tüp Bebek Merkezi’nde Üremeye Yardımcı Tedavi Yöntemleri Sertifika Programı’nı tamamlamıştır.
2010 yılından itibaren İstanbul’da Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı olarak aktif şekilde çalışmaktadır. Hâlen kendi özel kliniğinde hastalarını kabul etmeye devam etmektedir.
Uzmanlık Alanları:
Genital estetik (labioplasti, vajinoplasti, Barbie vajina), vajina beyazlatma, tüp bebek (IVF) ve jinekolojik cerrahi.
- Genital iltihap
Kozmetik Jinekoloji
Kürtaj
Kısırlık
Halaskargazi, Rumeli Cd. No:71 Kat:6,, İstanbul
Kızlık Zarı Dikimi (Himenoplasti)
Halaskargazi, Rumeli Cd. No:71 Kat:6,, İstanbul
Labioplasti (iç Dudak Estetiği)
Laparoskopi
Halaskargazi, Rumeli Cd. No:71 Kat:6,, İstanbul
Laparoskopi Destekli Vaginal Histerektomi(Histerektomi)(Lavh)
Laparoskopik Cerrahi
Lazerle Anti-Aging
Lazerle Vajina Daraltma
Lazerle Vajina Estetiği
Halaskargazi, Rumeli Cd. No:71 Kat:6,, İstanbul
Leep (Loop Elektrocerrahi Eksizyonel Prosedür)
Menapoz
Over Kist Ameliyatı
Pelvik Muayene Ve Pap Smear
PRP
Halaskargazi, Rumeli Cd. No:71 Kat:6,, İstanbul
Rahim Ağzına Dikiş Atılması (Servikal Serklaj)
Sistosel Ve Rektosel Onarımı
İntrauterin İnseminasyon
İstmosel Ameliyatı
C
ca...n
Gülfem hanıma sosyal medya üzerinden ulaşım sağladım ve iletişim bilgilerini alarak randevu aldım.. Alanında uzman doktorlara emanet etmek kendini, ne kadar güzel.. İçim rahat bir şekilde gititm çok muhteşem bir güler yüzle karşılandım.. Bu günden itibaren Gülfem hanımla hormon tedavisi için yolumuz birleşti.. Herşey güzel olacak eminim.. Ruhum için kalbim ve kemik sağlığım için..
• Op. Dr. Gülfem Güllüoğlu | Genital Estetik, Labioplasti, Tüp Bebek & Kısırlık Tedavisi • Biyoeşdeğer Hormon Replasman Tedavisi •
P
pe...k
Gülfem hocam ile doğumumun başından sonuna kadar beraber ilerledik. Gebeliğimde yaşadığım şikayetlerimi sonuna kadar dinleyip yardımcı oldu. Çok güzel bir doğum gerçekleştirdi. İçim rahattı. Süreçten çok memnun kaldım. 2.gebeliğim olursa tekrardan gülfem hocamla iletişime geçerim.
• Op. Dr. Gülfem Güllüoğlu | Genital Estetik, Labioplasti, Tüp Bebek & Kısırlık Tedavisi • Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu •
Gülfem Güllüoğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Gülfem Güllüoğlu, Kadın Hastalıkları Ve Doğum, Üreme Endokrinolojisi Ve İnfertilite. Size Gülfem Güllüoğlu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Abdominal Ultrasonografi, Laparoskopi, Östrojen Replasman Tedavisi, Hormanal Terapi, Hormonal Replasman Terapisi, Hrt(Hormon Replasman Tedavisi), Gerilimsiz Vajinal Bant Işlemi, Dilatasyon Ve Kürtaj, Doğum Kontrol, Doğum Kontrolde Hormonal Metodlar.
Gülfem Güllüoğlu adresi nerede?Gülfem Güllüoğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Halaskargazi, Rumeli Cd. No:71 Kat:6, İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Gülfem Güllüoğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Gülfem Güllüoğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Gülfem Güllüoğlu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Gülfem Güllüoğlu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Gülfem Güllüoğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Gülfem Güllüoğlu tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Gülfem Güllüoğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Gülfem Güllüoğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
- İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- İstanbul bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- İstanbul bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- İstanbul bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları