Uzm. Dr. H. Nur Öztürk

Dermatoloji daha fazla

İstanbul 1 adres

Uzm. Dr. H. Nur Öztürk, İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesinden 2002 yılında mezun olarak tıp doktoru ünvanını almıştır. Deri ve zührevi hastalıklar uzmanlık eğitimini Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tamamlamıştır. Zorunlu hizmet görevini Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yerine getirdikten sonra, Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesinde görevine devam etmiştir. Eylül 2021 tarihinden itibaren, cilt hastalıkları ve kozmetik dermatoloji alanlarında hizmet vermek üzere hastalarını kendi muayenehanesinde kabul etmektedir.

Yeşilyurt mahallesi, Yeşilyurt İstasyon Cd. No:18/1, Bakırköy, İstanbul

• Sigortası olan hastalar

Uzm. Dr. H. Nur Öztürk Muayenehanesi

Nur Hanım'a yüzümdeki lekeler için başvurdum. Gerek danışanına yaklaşımından, gerekse tedavi süreci hakkındaki detaylı bilgi aktarımından dolayı güven veren bir hekim.

• Uzm. Dr. H. Nur Öztürk Muayenehanesi Leke Tedavisi  •

• B

Uzun zamandır düzenli olarak botoks uygulaması için kendisine gidiyorum ve her seferinde aynı özen, aynı profesyonellik ve aynı memnuniyetle ayrılıyorum. Doğallığı koruyan, yüzüme en yakışan şekilde uygulama yapıyor. Hem teknik bilgisi hem de estetik bakış açısı sayesinde kendimi tamamen güvenle teslim edebiliyorum. Güler yüzü ve samimiyetiyle de her zaman iyi ki diyorum. Tereddütsüz tavsiye ederim.

• F

Nur hocama tesadüfen rastladım. Bbl için kendisine ulaştım muayene sonucu değerlendirmesini çok samimi buldum.
    1 seans bbl ve botox uygulaması yaptık. Cildim aylarca gergindi ve ışıl ışıl gezdim.
    Botox uygulamasını 10 ayın sonunda tekrar etme ihtiyacını görünce tekrar Nur hocama geldim.Elleriniz dert görmesin Nur hocam.

• Uzm. Dr. H. Nur Öztürk Muayenehanesi Botoks  •

Sayın Nur Hanım'a akne şikayetiyle başvurdum. Gerek ilgili açıklamaları gerek tedavi sırasındaki samimi iletişimiyle güven veren bir doktor. Hastanın sağlık durumunu baz alan bir hekimlik anlayışına sahip.

• Uzm. Dr. H. Nur Öztürk Muayenehanesi Randevu  •

PRP Tedavisi için gittim. Bir süredir saç dökülmesi problemim vardı. Memnun kaldım.

• Uzm. Dr. H. Nur Öztürk Muayenehanesi PRP Saç Tedavisi  •

Tek kelimeyle mükemmel gerçekten şahane bir cildiye doktoru herkese tavsiye ederim üç ay boyunca düzelmeyen yaralarım bir günde düzeldi Nur hanım saygılar

• Uzm. Dr. H. Nur Öztürk Muayenehanesi  •

• H

Omuzlarımda çıkan sivilceler sebebiyle Nur Hanım'a başvurdum. Uyguladığı tedaviden memnun kaldım. Çok ilgili, güven veren bir doktor

• Uzm. Dr. H. Nur Öztürk Muayenehanesi Dermatoloji Randevusu  •

• K

Göz kapagimda buiunan et benini aldırdım ve botoks uygulamasi yaptirdim.Kendisi çok tatlı titiz ve işini severek yapan bir hekim.Tüm detaylarıyla yapacağı işlemi benimle paylaştı ve eli çok hafif :)

• P

Botoks uygulaması için gittim, kendisi konu hakkında detaylı bilgi verdi, diğer yandan cildimin ve ihtiyaçlarımın genel durumunu konuştuk, bunlarla da ilgili faydalı birçok bilgi verdi, güven veren bir hekim.

• I

Uzun zamandır akne scar izleri ile mücadele ediyordum. Hangi doktora gittiysem bana ilaç yazıp gönderiyorlardı. Sürekli bir doktor arayışındaydım. Sonrasında araştırmalarım sonucu Nur hanımla tanıştım. Kendisi o kadar güleryüzü o kadar sevecen ki kendisine hemen ısındım. Tedavi sürecimi uzun uzun anlattı bana. Önümüzde uzun bir yol var dedi. Yapılacak işlemleri ayrıntısıyla bilgilendirdi. Şimdi o yolun sonuna geldim. Aknelerimden de izlerimden de kurtuldum. Canım doktorum iyi ki varsınız

• Uzm. Dr. H. Nur Öztürk Muayenehanesi Altın İğne Uygulaması  •