Psikolog Hacer Tetik, lisans eğitimini tam burslu olarak kabul edildiği Fatih Üniversitesi Psikoloji (İngilizce) bölümünde tamamlamıştır. Üniversite yıllarında pek çok sosyal sorumluluk projesinde aktif rol üstlenmiştir. 2013 yılında Adalet Bakanlığı’na bağlı Bakırköy Kadın ve Çocuk Cezaevi’nde ergenlerle bilişsel ve sosyal beceri geliştirmeye yönelik çalışmalar yürütmüştür. 2014-2016 yılları arasında ise İstanbul, İsveç ve Hollanda Başkonsolosluklarının desteklediği “Gençlerden Gençlere Yaşam Becerileri” adlı sosyal sorumluluk projesinde yer almıştır. 2015 yılında Erasmus+ programı kapsamında Hollanda’nın Rotterdam şehrinde iki ay süren bir yaz stajına katılmıştır. Klinik Psikoloji stajını Toplum Ruh Sağlığı Merkezi, AMATEM ve psikiyatri servisi gibi farklı birimlerde deneyim kazanarak tamamlamıştır.
Mezuniyetinin ardından özel bir kurumda yaklaşık iki yıl boyunca özel yetenekli çocukların gözlemlenmesi ve bireysel değerlendirme raporlarının hazırlanması süreçlerinde görev almıştır. Aynı kurum bünyesinde çocukların bilişsel kapasitelerini ölçmeye yönelik test uygulamaları gerçekleştirmiş ve aile görüşmeleri yapmıştır. Mesleki çalışmalarını çocuk ve ergen danışmanlığı alanında sürdürmektedir.
Ruhsal destek süreçlerinde çocuk merkezli oyun terapisi, sanat terapisi ve Theraplay yöntemlerinden yararlanmaktadır. Bilişsel değerlendirmelerde WISC-4 ve Moxo Dikkat Testi uygulamalarını kullanmakta; bilişsel müdahale gerektiren küçük yaş gruplarında ise COGENT Erken Çocukluk Bilişsel Müdahale Programı’nı tercih etmektedir. Bunun yanı sıra ebeveyn danışmanlığı ve psikoeğitim çalışmaları da yürütmektedir. Alanıyla ilgili ulusal ve uluslararası eğitimlere katılarak, bireysel ve grup süpervizyonları eşliğinde mesleki gelişimini sürdürmektedir. Türk Psikologlar Derneği ve Theraplay Oyun ve Aile Terapileri Derneği üyesidir.
Eğitimler:
-Çocuk Testleri Paket Eğitimi/ Çağla Tuğba Selveroğlu
-Disleksi Eğitici Eğitimi/ Türkiye Disleksi Vakfı
-Wechsler Çocuklar için Zeka Ölçeği-IV / Türk Psikologlar Derneği
-Moxo Dikkat Performans Testi/ MOXO Türkiye
-Çocuk Çizimlerinin Projektif Değerlendirilmesi/ Rorschach ve Projektif Testler Derneği/ Funda Akkapulu Aydın
-COGENT-Erken Çocukluk Bilişsel Müdahale Programı/ Akademi Disleksi
-Çocuklar ve Ergenlerle Sanat Terapisi/ Arkabahçe Psikolojik Danışmanlık/ Olcay Güner/ Nur Dinçer
-Çocuk Merkezli Oyun Terapisi Eğitimi/ Çatı Psikoloji/ Birgül Emiroğlu Bakay
-Theraplay Oyun ve Aile Terapisi ve Marschak Etkileşim Metodu/ Theraplay Derneği/ Aslı Candan Kodalak
-Grup Theraplay/ Theraplay Derneği/ Aslı Candan Kodalak
-Psikosomatik Kurama Giriş Seminerleri/ İstanbul Psikanalitik Psikosomatik Derneği
-EMDR I. Düzey ( Emre Konuk- Davranış Bilimleri Enstitüsü)
-Gebe ve Lohusa Annelerle Çalışmak / Sedef Ayhan
Çocuklarda Yeme Problemleri
Bursa, Fatih Sultan Mehmet Bulvarı, Bursa
- Sigortası olan hastalar
nu...e
3 yaşındaki çocuğum için kendisinden online ebeveyn danışmanlığı aldık. Kendimi ebeveynlik ile ilgili birçok konuda tıkanmış hissediyordum, paylaştığı bilgiler ve sonrasında ise yaptığı yönlendirmeler hayatımızda ciddi değişikliklere vesile oldu. Bize bu süreçteki rehberliğinden dolayı çok memnunuz.
• Psk. Hacer Tetik • Ebeveyn Danışmanlığı •
Hacer hanıma bir arkadaşın önerisi ile gittik, 8 yaşındaki oğlumun öfkeli davranışları sebebiyle destek almak istedik. Kendisinin bu süreçte oğlumla kurduğu ilişki, bizimle yaptığı görüşmelerdeki yaklaşımı oldukça iyiydi. Kendisine desteklerinden dolayı mutluyuz.
• Psk. Hacer Tetik • Randevu •
Hacer Tetik isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hacer Tetik, Psikoloji. Size Hacer Tetik tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Psikoloji Randevusu, Çocuk Gelişim Testi, Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Gessell Gelişim Testi, Oyun Terapisi, Metropolitan Okul Olgunluğu Testi, EMDR Terapi, Çocuk ve Ergen Psikolojisi, Çocuklarda Yeme Problemleri.
Hacer Tetik adresi nerede?Hacer Tetik şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Bursa Bursa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hacer Tetik isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Hacer Tetik uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Hacer Tetik isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Hacer Tetik, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Hacer Tetik isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hacer Tetik tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Hacer Tetik hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Hacer Tetik hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Hacer Tetik hangi sigortaları kabul ediyor?Hacer Tetik tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.