Denizköşkler Mah. Reşitpaşa Caddesi No:17/3, Avcılar, İstanbul 34315
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
Görüşler hakkında daha fazla bilgi edinin
P
pı...
Serkan tüzün hocama nedesem etsem az az kalır 47 yaşındayım bu yaşıma kadar dişcıye korkumdan gidemedim hem Sağlık açısından hem fizik olarak görüntü olarak çok sıkıntılar çektim taaaaaa kiiiiii Serkan hocam tanışana kadar gidene kadar ben böyle bir doktor duymadım görmedim muhteşem ben ağrısız şekilde sonradan ağrım olmadan tüm ağzımdaki diş cekımlerımı yaptı 12 ımpilant takıldı okadar mutluyumki elinin hafıfligi benı rahatlatması konuşması benı rahatlamamı sağladı cesaretle oturdum atlattım hocam Allah razı olsun ondan iyi ki modern klinik
• Özel Avcılar Modern Klinik • Diğer •
Hadi Serkan Tüzün isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hadi Serkan Tüzün, Diş Hekimi.
Hadi Serkan Tüzün adresi nerede?Hadi Serkan Tüzün şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Denizköşkler Mah. Reşitpaşa Caddesi No:17/3 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hadi Serkan Tüzün isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Hadi Serkan Tüzün online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Hadi Serkan Tüzün isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hadi Serkan Tüzün bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Hadi Serkan Tüzün ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Hadi Serkan Tüzün hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Hadi Serkan Tüzün hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar
Sık kullanılan sigortalar