1970 yılında Şanlıurfa'da doğdu. Lisans eğitimini Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde tamamladı. Uzmanlığını Ankara Dr Zekai Tahir Burak Kadın Hastalıkları ve Doğum Hastanesi'nde aldı. 2000 yılından itibaren infertilite ve üreme tıbbı alanında, yurt içinde ve yurt dışında çok sayıda eğitim ve sertifikasyon programlarına katıldı. 2010 yılında Ankara'da Tüp Bebek sertifikasyonu aldı. Ankara, Diyarbakır ve Şanlıurfa'da çeşitli tüp bebek merkezlerinde görev aldı.

Başlıca klinik ilgi alanları şöyle;
Tüp Bebek

Erata Klinik

Mimar Sinan Mahellesi, 1359 sk, NO:5, D 8/9, Konak, İzmir

• Sigortası olan hastalar

• F

Çocuk sahibi olabilmek için tavsiye üzerine başvurduk. Sürecim çok güzeldi, anlayışlı bir doktor. Bize yardımcı olduğu için sağlıklı bir süreç geçirdik. Gebe kaldım, 8 aylık hamileyim. Hakan Bey'in samimiyeti en önemli özelliği. Çok memnunuz kendisinden; mesafemiz uzak, ama hala iletişim halindeyiz; bizimle ilgileniyor.

• P

merhaba ben 6 yıldan sonra tüp bebek ile gebe kaldım şuan 6 aylık gebeyim bu süreçte beni destekleyen canım doktorum hakan Kadiraga iyiki yolumuz kesişti tüp bebek yapmaktan çok korkuyordum sizin sayenizde hiç korkmadan bu sürece geldik hakan beyin ilgili davranışları ve merak ettiğim soruları sıkılmadan cevap vermesi benim için çok değerli idi tavsiye ederim kendisi çok başarılı bir doktor

• Erata Klinik Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu  •

• O

Çok memnunuz kendisinden. Tüp bebek için başvurduk, her şey çok güzeldi, çok memnunuz Hakan Bey'den. Tedavisinden olumlu sonuçlar aldık. 2 tane ikiz bebeklerimiz oldu. Hiçbir sıkıntı yaşamadık. Her aradığımızda ulaşabildik. Hakan Bey, her yönüyle olumlu bir doktor. Güler yüzlü, ilgili, hastasını takip eden bir hekim.

• F

Gebe kalmak için gittik. Çok güzel, rahat ve keyifli bir süreç geçirdim. Tüp bebek tedavisi gördüm, bir tane çocuğum oldu. İstediğim zaman ararsam ulaşabiliyorum. Hakan Bey gayet iyi, ilgili ve cana yakın bir doktor. Kendisi aileden biri gibiydi. Sıcak kanlı bir doktor, memnun kaldım kendisinden.

•  •

Tüp bebek tedavimiz güzel geçti, bir bebeğimiz oldu. 5 aya kadar kendisi takip etti; konumum bana uzak olduğu için bırakmak zorunda kaldım. Hakan Bey çok ilgili ve pozitif bir doktor. Ben olumsuz başlamıştım; bu sürece beni ikna etti ve yardımcı oldu. Psikolojik olarak da destek oldu. İlk transferimde gebe kaldım.

• N

Daha önce tüp bebek yaptırdık; tutmadı. Çocuğumuz olmadığı için kendisine başvurduk. Güler yüzlü bir doktor bize çok yardımcı oldu. Sayesinde iki tane bebeğimiz oldu. Hala görüşmeye devam ediyoruz. Her aradığımızda ulaşabiliyoruz. Kendisi çok iyi bir insan ve abi gibi.

•  •

İnternetten araştırdım; tüp bebek için başvurdum. Sürecim çok iyi geçti. Tüp bebek tedavisi olumlu sonuçlandı. Tekrar gitmek istesem kendisini tercih ederim. İstediğim zaman ulaşabiliyorum. Hiçbir sıkıntım yok, her şeyi paylaşabiliyorum. O dönem hiç strese, sıkıntıya girmedim; sürecim neşeli geçti.

•  •

Tüp bebek için başvurduk. Tedavisinden çok güzel sonuçlar aldık. 14 yıllık evliyiz; ikizlerimiz oldu. Yanlış tedavilerden dolayı çok fazla bebek kaybettik; bunu Hakan hoca fark etti. Doğumu kendisi gerçekleştirdi. Hakan Bey, merhametli bir doktor. Maddi açıdan da çok yardımcı oldu; inançlı bir insan. Gece gündüz, saat fark etmeden ulaşabiliyoruz kendisine. Doğum gece oldu, hemen geldi. Bizimle baya ilgilendi.

• P

Tüp bebek için doktor tavsiyesiyle kendisine başvurdum. Tedavimiz olumlu geçti. Beni farklı bir yere yönlendirdi; doktorla birlikte çalıştılar. Yumurta toplama işlemini Hakan Bey yaptı. Transfer işlemini farklı yerde yaptırdık. 3 yıl tedavi gördüm; dürüstlüğü çok iyi. Gebelik kontrollerimi kendisi yaptı, çocuğumuzu sağlıklı bir şekilde kucağımıza aldık. Hakan Bey ilgili, bilgili ve hasta takibi iyi olan bir doktor. Hastasını arayıp soruyor; bu çok önemli bir konu. Önemsemesi ve yönlendirmesi kıymetli bir doktor. Hastasına kıymet verdiğini hissettiriyor. Sürecimiz bitti; çok memnunuz, kendisinden. Genel muayeneler için kendisine gidiyorum.

• C

Tüp bebek tedavisi için başvurduk. Tedavimiz başarılı sonuçlandı. Çok iyi bir doktor; abi gibi yakın davranıyor. Çok ilgili ve alakalı. Herhangi bir şey olduğunda saatin önemi yok; kendisini arayıp ulaşabiliyoruz. Eşime farklı yerde 3 defa transfer yapıldı ve başarısız oldu, ama Hakan Bey bir transfer gerçekleştirdi ve başarılı sonuçlandı. Sıkıntısı olan herkese tavsiye ediyorum.