İhtisasını ise Marmara Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Periodontoloji Anabilim Dalı'nda eğitim görerek, tezini başarılı olarak savunduktan sonra "Periodontoloji Uzmanı" olmuştur.
Meslek hayatına diş hekimi görevinde Balıkesir'de devlet hastanesinde çalışarak başlayan Dr. Öğr. Üyesi Halil Çelik, İstanbul'da farklı Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniklerinde ve özel bir Hastanede konsultan hekim olarak destekte bulunmuştur. Şimdi ise Bursa'da kendi özel kliniğinde hastalarına hizmet vermektedir. Dr.Öğr. Üyesi Halil Çelik aynı zamanda İstanbul'da bir vakıf üniversitesinde tecrübelerini öğrencilerine verdiği dersler ile paylaşmaktadır .
- Diş ve Diş eti hastalıkları ,
- Diş Ağrısı ,
- Diş Eksikliği ,
- Diş Eti Kanaması ,
- Ağız Kokusu ,
Yeni Karaman Mah. Sanayi Cad. Mudanya Yolu Üzeri Umi Plaza No:150/A, Osmangazi, Bursa 16170
- Sigortası olan hastalar
Diş Hekimi Randevusu
Periodontoloji Randevusu
20'lik Diş Çekimi
Apikal Rezeksiyon
Uzm. Dt. Halil Çelik
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Botoks
Estetik Porselen
Gömülü Diş Çekimi
Gülüş Tasarımı
Uzm. Dt. Halil Çelik
Inlay - Onlay (Porselen Dolgu)
Kemik Grefti
Subgingival Küretaj
Süt Dişi Çekimi
Tam Diş Protezi
Uzm. Dt. Halil Çelik
Yönlendirilmiş Doku Rejenerasyonu (Ydr)
Zirkonyum
Zirkonyum Porselen Kronlar
İmplant
bi...
Çocukluğumdan beri diş sorunlarım var. Tedaviler, kaplamalar ve protezlerle günümüze kadar geldim, ancak artık üst çenemde kullanılabilir durumda hiç dişim kalmadı. İmplant üstü sabit proteze karar verdim. Halil beyi tercih ettim. Yanılmamışım, dört aylık bir süreç, önce implantların yerleştirilmesi için 3 saatlik zor bir operasyon, özellikle Halil bey ve asistanı için hiç dinlenmeden geçen 3 saat. (Benim, operasyonu en az rahatsızlıkla atlatabilmem için ellerinden gelenin fazlasını yapmaya çalıştılar). Sonrası kolaydı, iyileşme süreci, sürekli kontroller, implant üstü protez için kalıp alımları, Halil beyin kalıp alımında çok iyi olduğunu da gördüm. Sabit protezim yapıldı, çok küçük düzeltmelerle işi bitti, yapıştırıldı. Sorunsuz. Rahat. Kullanışlı. Ve sonuç olarak diş hekimi aradığınızda ben kişisel tecrübelerime dayanarak Halil beyi tavsiye ederim.
• Uzm. Dt. Halil Çelik • İmplant •
h...
Doktorumdan gayet memnunum. Çok kibar, eli çok hafif ve çok ilgili. Hiçbir sıkıntı yaşamadım. İki tane implant yapıldı. İlgisinden ve tedaviden çok memnun kaldım.
h....a
Diş çekimi, dolgu, implant tedavisi için başvurdum. Tüm işlemlerim süper geçti, hiçbir sıkıntı yaşamadım, her şey yolunda gitti. Ben kendinden ve işlemlerinden memnun kaldım. İnsan ilişkileri kuvvetli bir uzman, mesleğinde çok iyi. İyi ki kendisini tercih etmişim, istediğim zaman ulaşabiliyorum. Randevu konusunda hemen yardımcı oluyor.
m....a
Diş eti çekilmesi için başvurdum. Tedavim güzel ilerliyor, 3 ay takip edilecek. Halil Bey ilgili bir uzman, ben kendisinden memnunum. Her aradığımda kendisine ulaşabiliyorum, hiçbir sorun yaşamadım.
b....s
Diş eti problemleri, implant, dolgu vb. işlemleri için başvurdum. Tedavim gayet iyi geçti. Ben kendisinden çok memnunum, herkese tavsiye ediyorum. Her şeyi detaylı bir şekilde anlatıyor, kibar ve eli hafif bir uzman. Hastasını iyi dinliyor, sonuç odaklı çalışıyor. Biz kendisine ailecek gidiyoruz.
b....o
İmplant yaptırdım. Yaptığı işin sonuna kadar arkasında durdu. 1.5 sene tedavi gördüm, sürekli kontrol etti. Röntgen çekti, dışarıda BT çekimi istedi. 6-7 tane dolgu ve kanal tedavisi yaptı. Şiddetli ağrı yaşamadım, ağrılarımı en aza indirebilmek için ilaç tedavisi uyguladı, çok etkili oldu. İlgili bir uzman, eli çok hafif. Hastasını çok düşünüyor ve dikkat ediyor. İmplant tedavisinde çok şişme olmadı, sol tarafım sıkıntılıydı, kemik tozları ile destekledi. İşlemden sonra mesaj atıp soruyor, bu çok güzel bir şey. Ben daha önce farklı uzmana gittim, hiç verim alamadım. Kendisine ilk başvurduğumda hemen ağrılarımı durdurdu. Randevuları hastasına göre ayarlıyor. Tüm tedavilerimi akşam yaptı, işten izin alamam diye. Ailemden biriymiş gibi seviyorum kendisini, çözüm odaklı ilerliyor. Canım yanınca hemen elini çekip, hastasına çocuk gibi davranıyor, bu çok önemli bir şey. Kendisi için sonsuz şeyler söyleyebilirim.
Y
y.....
Tedavi öncesi bilgilendirmede çok başarılı bir hekim, tedavi aşamasındaki nezaketi ve maksimum hasta konforunu öncelik veren doktorumuzun tedavisinde herhangi bir ağrı rahatsızlık hissettemeden tedavi olmak çok memnuniyet verici. Sinūs lift ve iki implantım yapıldı 5 ay önce bugünde üzerine kaplamalarım yapıldı tüm sürecim çok konforlu geçti.
• Uzm. Dt. Halil Çelik • Cerrahi İmplant •
a....ö
Arkadaş tavsiyesi ile gittim. Dişime kaplama yapıldı. Hiçbir sorun yaşamadım. İşlemden ve kendisinden memnunum. Halil Bey sıcakkanlı, ilgili bir uzman. İşinde profesyonel, kliniği temiz, ekibi de iyi ve ilgili.
R
r....ö
Kaplama için öneri üzerine gittim. Kaplama işlemini yaptırdım, memnunum. Tedavim güzel geçti. İşlem öncesinde ve sonrasında detaylı açıklamalarını yaptı. Ne zaman arasam ulaşabiliyorum, bu özelliği çok iyi. Halil Bey'e on üzerinden on puan veriyorum.
ha...u
İlk defa yorumlara bakarak doktora gittim. Diş eti çekilmem vardı . doktor bey işinin ehli hastalarına kibar ve nazik davranıyor.gidecek olanlara cani gönülden tavsiyemdir.asistani da çok kibar ve nazik.
• Uzm. Dt. Halil Çelik • Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı) •
Halil Çelik isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Halil Çelik, Diş Hekimi, Periodontoloji. Size Halil Çelik tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Diş Hekimi Randevusu, Normal Randevu, Lokal Anestezi, Botoks, Diş Dolgusu, Kontrol Randevusu, 20'lik Diş Çekimi, Periodontoloji Randevusu, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Diş Beyazlatma.
Halil Çelik adresi nerede?Halil Çelik şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yeni Karaman Mah. Sanayi Cad. Mudanya Yolu Üzeri Umi Plaza No:150/A Bursa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Halil Çelik isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Halil Çelik online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Halil Çelik isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Halil Çelik, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Halil Çelik isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Halil Çelik bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Halil Çelik ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Halil Çelik hakkında ne düşünüyor?Toplam 28 hasta / danışan, Halil Çelik hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Halil Çelik hangi sigortaları kabul ediyor?Halil Çelik tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.