0850… Ücret öğren

Merhaba ben Halil İbrahim Dinler; Kadın Hastalıkları ve Doğum alanında hizmet vermekteyim.

Yetişkin
Çocuk

Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu

Atatürk Bulvarı no:62/1, Samsun 55060

• Sigortasız hastalar/danışanlar
  • Sigortası olan hastalar

• Ü

1 buçuk ay önce ilk defa gitmiştim ve 1 ay sonra hamile olduğumu öğrendim alanında gerçekten çok başarılı birisi

• Büyük Anadolu Hastanesi Kontrol Randevusu  •

• M

27 yaşımda ilk gebeliğim için kendisine başvurdum. Çok ilgili ve bilgili bir doktor. Sürecimin başından sonuna kadar çok güzel ilgilendi. Sekreter hanımda aynı şekilde telefonla istediğim zaman ulaşabildim. Uzman bilgilerinin yanında psikolojik olarak da bana bu süreçte çok destek oldu. Sonsuz gönülden tavsiyemdir.

•  •

Çevremden duydum Halil İbrahim Bey'i overkist için gittim ve ameliyatla alındı. Daha sonra da sezaryen doğum yaptım. Doktorumdan çok memnunum. Tavsiye ediyorum, imkânı olan herkes gitmeli...

• F

Erken doğum sorunu yaşayan biriydim surecimde bana çok yardımcı oldu hem konuşarak hem de alanında uzman bilgileriyle evladım şuanda yanımızda. Yine alanında bir sorunum olsa ilk gideceğim kişi bence Türkiye'deki en iyilerinden biri .

• Büyük Anadolu Hastanesi Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu  •

• G

Hamileliğim sürecinde Halil İbrahim Bey’e gidiyorum. 7 yıl önce ilk oğluma hamileyken de kendisini tercih etmiştim ve aradan geçen yıllara rağmen yine aynı güvenle kendisine başvurdum. Doktorumuzun tedavi sürecinde olumlu ya da olumsuz her detayı son derece şeffaf bir şekilde paylaşması, konuları abartmadan ve gereksiz endişeye sebep olmadan açıklaması hem beni hem de eşimi her zaman çok rahatlatıyor. Farklı doktorlarla da görüşme fırsatım oldu; ancak bazen en küçük bir ağrıda bile çok fazla detaya girilmesi, açıkçası bizi gereksiz yere endişelendiriyor ve olumsuz düşüncelere sürüklüyor. Fakat her iki gebeliğimde de Halil Bey ile böyle bir durum hiç yaşamadım. Pozitif yaklaşımı ve mesleğindeki uzmanlığı gerçekten takdire şayan.

• G

Gebeliğimden kaynaklı Halil İbrahim Bey'le yollarımız kesişti. Çevremdeki çoğu kişiden ismini duyuyordum; öve öve bitiremedikleri bir doktordu, o yüzden benim de önceliğim hemen o oldu ve ona başvurdum. Yaklaşık üçüncü ayımdan beri beraber ilerliyoruz, doktor Bey'le. En stresli zor anlarımda bile benim kafamdaki soru işaretlerini cevapsız bırakmadı, beni sakinleştirdi. Ne zaman arasam ulaşılabiliyor olması benim için etkiliydi. Çevreme tavsiye ederim ve benden sonra hamile kalan birkaç arkadaşıma da tavsiye ettim.

• F

Kadınsal sorunla başvurduğum doktorum, aynı zamanda iki yıl önce hamilelik sürecimi de yönetti. Herkese de tavsiye ederim. Kendisi bence Türkiye'nin en iyi kadın doğum uzmanlarından.

• D

Çok ilgili,çok profesyonel kendinden emin,tamamen güvenip kendinizi teslim edebileceğiniz bir hocamız.Fazla gereksiz bilgi kirliliğine sebep olmadan,en doğru,en net şekilde sonuca varan kafa karıştırmadan insanın içini rahat tutarak tedavi sürecini çok rahat geçirmemi sağladı.Hamileligimde 9 ay boyunca gerekli olan sadece bilmem gerekenleri söyleyerek Strese girmememi sağladı.Kendisini gönülden tavsiye ediyorum.

• Özel samsun büyük anadolu meydan hastanes Doğum  •

İlk olarak kadınsal bir rahatsızlıktan dolayı gitmiştim Halil Bey'e. İlaç tedavisi uygulamıştı. Çok memnun kaldığım için gebelik dönemimde de kendisini tercih ettim. Binlerce kez duacıyım doktoruma. Tansiyon problemim de olduğu için çok titiz ilerledi süreçte. Beni benden çok düşünüyordu. Çok ilgili ve detaycı bir doktor. En ince ayrıntısına kadar her konu ile ilgilenir.7/24 ulaşılabilir bir hekimdir.

• Ö

Gebelik sürecimde 3 aylık hamileyken tavsiye üzerine ulaştım Halil Bey'e. 2'li taramada down sendromlu olabileceğini tespit etmişlerdi. Sonrasında Halil Bey'e gittim. Kendisi de bu durumu sadece ultrasonda bile tespit etti. Alanında çok yetkin bir doktor. Hastasına karşı çok ilgili. Çok rahat bir doğum geçirdim. Çok bilgili ve her konuda çok detay veren bir doktor. Bu detayları verirken karşısındaki hastayı korkutmadan, çok doğal bir şekilde iletiyor. Çok insancıl yaklaştı. Kesinlikle egosu olmayan, hastasına bir abi, bir baba gibi yaklaşan çok başarılı bir hekim.