Psikoloji daha fazla

Bursa 1 adres

1992 yılında Nürnberg, Almanya’da doğdu, İstanbul'da büyüdü ve şu anda Bursa’da yaşamaktadır. 2018 yılında Uluslararası Saraybosna Üniversitesi Psikoloji (%100 İngilizce) bölümünden mezun oldu. Eğitim sürecinde, teorik bilgilerini pratiğe dökme fırsatı buldu ve bu deneyimler, insan psikolojisini daha derinlemesine anlamasına katkı sağladı.

Klinik psikoloji ve terapi alanında uzmanlaşmayı hedefleyerek, bu doğrultuda birçok ileri düzey eğitim aldı.

Türk Kızılay bünyesinde çalışarak, yangın ve deprem gibi afetlerden etkilenen bireylere psikolojik destek sağladı. Hem resmi görevlerinde hem de gönüllü projelerde yer alarak, toplumsal dayanışmayı güçlendirmeyi ve kriz anlarında profesyonel desteğin önemini vurgulamayı amaçladı.

Şu anda yüz yüze ve online olarak psikolojik destek sunmakta olup, mesleki bilgi ve deneyimini empati, çözüm odaklı yaklaşım ve sürekli öğrenme arzusu ile birleştirerek bireylerin ve toplulukların yaşam kalitesini artırmaya yönelik çalışmalar yürütmektedir.

Psk. Halil İbrahim Garip

Cumhuriyet mahallesi FSM Bulvarı Mersa Sitesi B Blok Apartman No:53 Daire 3, Cumhuriyet mahallesi FSM Bulvarı Mersa Sitesi B Bl, Nilüfer, Bursa 16000

• Sigortası olan hastalar

• Sigortası olan hastalar

Cumhuriyet mahallesi FSM Bulvarı Mersa Sitesi B Blok Apartman No:53 Daire 3, Bursa

Röportaj

Seanslardan sonra hayatımda bazı olumlu değişiklikler gördüm, bu da beni mutlu etti.

Psk. Halil İbrahim Garip

Yolculuğunuzda yanınızda olabilmek bizim için de büyük bir değer; teşekkür ederim

• T

İlk görüşmemizdi, çocuk üzerinden başladık ama aslında tüm aileye dokunan bir yaklaşımı olduğunu fark ettim. Biz ebeveyn olarak da farkındalık kazanacağımızı düşünüyoruz. Doktorumuz Halil İbrahim Bey’in samimi ve güven veren bir yaklaşımı var. Kendimizi rahat ifade edebildiğimiz, güven veren bir ortam oluşturdu. Görüşmeden memnun kaldık, devam etmeyi planlıyoruz.

Psk. Halil İbrahim Garip

Değerli yorumunuz ve güzel düşünceleriniz için çok teşekkür ederim

Harika bı dinleyici yargisizca dinliyor her söylediğinde önem veriyor

Psk. Halil İbrahim Garip

Değerli görüşünüz için teşekkür ederim, görevimiz.

• U

“Seanslar boyunca kendimi son derece rahat ve anlaşılmış hissettim. Dinleme biçimi, empatisi ve yönlendirmeleri sayesinde farkındalığım arttı. Psikolojik destek almak isteyen herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.”

• Online Danışmanlık Online Terapi  •

Psk. Halil İbrahim Garip

Güzel düşüncelerinizi okumak ve yolculuğunuza şahit olmak benim için de gurur verici. Teşekkürler..

• H

Uzmanıma sosyal medya üzerinden ulaştım. Duygu karmaşası yaşadığım için başvurdum. Yaşadığım duyguları anlattım. Benim için verimli geçti ve tavsiye ederim.

Psk. Halil İbrahim Garip

Değerli düşünceleriniz için teşekkür ederim. Daha güzel günlere ..

• H

Çok kötü ve çok zorlu bir süreçte denk geldim hocama ilgisi alakası açıklamaları çok iyi kaybettiğim özgüvenimi sayesinde geri kazandım çekildiğim kabuğumdan hocamın desteğiyle yeniden çıktım iyi ki tanıdım iyi ki siz hocam

• Online Danışmanlık Online Terapi  •

Psk. Halil İbrahim Garip

Nazik yorumunuz için teşekkür ederim Zorlu bir süreçte yanınızda olabilmek ve özgüveninizi yeniden kazanmanıza eşlik etmek benim için de anlamlı bir deneyimdi.

Ben Halil Bey'in güler yüzlü, ilgili, sabırlı, açıklayıcı ve aydınlatıcı kişiliğini takdir ve tebrik ediyorum. Seansları sayesinde farkındalığım arttı, kendimi içinde bulunduğum durumdan rahatlamış olarak çıktığımı hissettim. İlla ki psikolojik sorun yaşamamıza gerek olduğunu düşünmüyorum. Gerektiği zaman herkesin sağlıklı düşünebilse bile yardıma ihtiyaç duyduğu, nasıl baş edeceği hakkında bir uzmana danışabileceğini düşünüyorum. Herkese tavsiye ediyorum. Güler yüz, içten görüşme, maneviyatınıza saygılı, disiplinli ve kaliteli bir görüşme istiyorsanız Halil İbrahim Garip derim. Saygılarımla.

Psk. Halil İbrahim Garip

Değerli yorumunuz için teşekkür ederim Psikolojik destek sadece zor dönemlerde değil, hayatın her anında faydalı olabilir. Sizinle çalışmak ve farkındalık yolculuğunuza eşlik edebilmek benim için de çok kıymetliydi.

Halil Bey ile sosyal medya aracılığıyla tanıştım. Paylaşımları olsun, üslubu olsun hep samimi geldi. İlk görüşmemizden beri kendimi çok rahat hissettim. Depresyon sebebiyle başvurdum. Dinlerken gerçekten anlaşıldığını hissediyorsun. Yargılamadan, sabırla ve samimiyetle yaklaşması bana çok iyi geldi. Zorlandığım konularda farkındalık kazanmamı sağladı. Kendini geliştirmiş, işini severek yapan bir psikolog. İyi ki yollarımız kesişmiş.

Psk. Halil İbrahim Garip

Samimi geri bildiriminiz için çok teşekkür ederim İlk görüşmeden itibaren güven duymanız ve rahat hissetmeniz benim için çok önemliydi. Bu sürece cesaretle adım attığınız için sizi kutluyorum.

• G

Bana MS teşhisi konulduğu süreçte evliliğimi de bitirmek zorunda kaldım. Hocamızla yolumuz bu nedenle kesişti. MS hastaları için moral motivasyon çok önemli. Ciddi anlamda mutsuz bir dönemdi benim için. Kendisi bana çok iyi geldi, tedavi sürecimiz başarılı ilerledi. Zor süreci MS atağı geçirmeden atlattım. Hocamızın sayesinde bilgisi ve kişiliği ile mükemmel bir hoca ve insan. Desteğe ihtiyacı olan insanların endişe etmeden başvurabilecekleri bir psikolog. Kendisini tanımak güzel bir süreçti.

Psk. Halil İbrahim Garip

Paylaştığınız bu değerli yorum için teşekkür ederim. Böylesine zor bir dönemde yanınızda olabilmek benim için büyük bir sorumluluktu. Gösterdiğiniz güç ve sabır gerçekten takdire değer.

Halil İbrahim Bey'le sosyal medya aracılığıyla tanıştım, yazıları ve paylaşımları dikkatimi çekti. Duygu karmaşası yaşadığım için başvurdum. Sorular sordum ve güzel yanıtlar aldım. Bakış açımı değiştiren dönüşler aldım. Devamı da gelir diye düşünüyorum. Çevreme, arkadaşlarıma, akrabalarıma takip etmelerini tavsiye ettim. Çünkü ben en basitinden en özeline ne sorduysam yanıt aldım.

Psk. Halil İbrahim Garip

Güzel düşünceleriniz için teşekkür ederim Paylaşımlarımın size dokunması ve sürece katkı sağlaması beni mutlu etti. Yolculuğunuzda yanınızda olabilmek benim için değerli.