Op. Dr. Halil İbrahim Yıldırımdemir

Kalp Ve Damar Cerrahisi · Daha fazla

Tepebaşı 1 adres

Op. Dr. Halil İbrahim Yıldırımdemir, Özel Ümit Hastanesi'nde Kalp Ve Damar Cerrahisi branşında hastalarına sağlık hizmeti vermektedir.

Batıkent, Gerekli Sk. No:13, Tepebaşı 26180

• Sigortası olan hastalar

Kalp Ve Damar Cerrahisi Randevusu

• C

Varis şikayetlerim için gitmiştim. Doktor bey en anlaşılır şekilde gerekli açıklamaları yaptı ve tedavimi gerçekleştirdi. Alanında uzman ve ilgili bir doktor. Herkese tavsiye ederim.

• U

İki bacağımdaki varis şikayetim için gittim. Halil hoca yaşadığım sıkıntıyı ne olduğunu tüm detayları ile anlattı. Kendisi bu konuda bilgili ve tüm tedavi yöntemlerini de detaylıca anlatıp sizi bilgilendiriyor.

• O

Eşim varislerinden dolayı gitmiştik çok memnun kaldık yaklaşımı muhteşem çok iyi bir doktor en önemlisi çokta iyi bir insan.

• Özel Ümit Hastanesi Kalp Ve Damar Cerrahisi Randevusu  •

Bacak ağrım sebebiyle Halil beye muayene oldum, varis problemim olduğunu ve damar içi kapakçıklarımın çalışmadığını detaylı bir şekilde anlattı. İletişimi çok iyi olmakla birlikte hastasına karşı empati duygusu olan bir doktor. Görüşmeden bir gün sonra operasyon için gün verdi ve operasyonu sohbet eşliğinde lokal anesteziyle yaptı ve hiçbir acı hissetmedim. Kendisine çok teşekkür ediyorum ve doktor beyi varis problemi olan herkese tavsiye ediyorum.

• B

Bacağımdaki ağrılar ve ödem için daha önce gittiğim doktorlar öğretmenlerde normal diyerek geçiştirmişti. Öncelikle İbrahim Bey'in farkı ilgisi ve bilgisini aktarmasıyla ortaya çıktı. Daha sonrasında uyguladığı tedavi ile şikayetlerim son buldu. Tekrar sizlere teşekkür eder, meslek hayatınızda başarılarınızın devamını dilerim.