Psk. Hasan Cemre Aslıhak

Psikoloji daha fazla

Antalya 1 adres

Merhaba, ben Psikolog Hasan Cemre Aslıhak

2016 yılında Doğu Akdeniz Üniversitesi'nden mezun olduğum günden bu yana, yaklaşık 10 yıldır kesintisiz olarak danışanlarımla birebir çalışıyorum. Meslek hayatım boyunca edindiğim en önemli tecrübe; her insanın hikayesinin, acısının ve iyileşme yolculuğunun parmak izi gibi kendine özgü olduğudur.

Terapide "herkese uyan tek bir gömlek" olmadığına inanıyorum. Bilimsel olarak kanıtlanmış birçok farklı terapi ekolüne hakim olsam da, seans odasında diplomalar değil, "insan insana" kurduğumuz bağ konuşur. Bu nedenle seanslarımda, tek bir yönteme sıkı sıkıya bağlı kalmak yerine; sizin ihtiyacınıza, geçmişten getirdiklerinize ve bugünkü hedeflerinize en uygun olan bilimsel yaklaşımları harmanlayarak (bütüncül) ilerliyorum.

Amacım; bazen geçmişin yüklerini hafifletmeniz, bazen bugünkü düşünce düğümlerini çözmeniz, bazen de geleceğe dair sağlam adımlar atmanız için size uygun araçları sunmaktır. Benim için terapi; yargılanmadan dinlendiğiniz, kendinizi güvende hissettiğiniz ve kendi gücünüzü yeniden keşfettiğiniz bir yolculuktur.

Bu yolculukta size eşlik etmekten ve güvenli bir alan sunmaktan memnuniyet duyarım.

Psikolog Hasan Cemre Aslıhak

Şirinyalı Mahallesi, İsmet Gökşen Caddesi, Bina No:93 Sungur Apt. Kat:3 Daire:9 Lara, Muratpaşa, Antalya 07160

Şirinyalı Mahallesi, İsmet Gökşen Caddesi, Bina No:93 Sungur Apt. Kat:3 Daire:9 Lara, Antalya

• H

Zor bir süreçten geçiyordum
    Neyin iyi olduğunu neyin kötü olduğunu anlamakta zorlanıyordum Hasan Bey sayesinde herseyi anlamaya basladım. Her şeyin bir şekilde olacağına inanmamı ve olanları kabul etmemi sağladı Hasan Bey. Güzel ve devam eden bir değişim sürecindeyim ve bu süreçteki en büyük destekçim.

• Psikolog Hasan Cemre Aslıhak Bireysel Terapi  •

Beni kelimelerimin ötesinde anlayan, içimdeki kırıkları yargısızca saran
    ve güven duygusunu bana yeniden hatırlatan saygıdeğer psikoloğum — Hasan Bey.
    İyileşme yolculuğumda bana ışık oldunuz iyi ki varsınız.

• M

Zor bir süreçten geçiyordum
    Neyin iyi olduğunu neyin kötü olduğunu anlamakta zorlanıyordum
    Terapi elime bir ışık verdi ve daha bilinçli olmama destek oldu
    Çok memnun kaldım ve devam etmeyi düşünüyorum

• Psikolog Hasan Cemre Aslıhak Bireysel Terapi  •

Duygularımı zor yönettiğim bir dönemde kendisiyle terapi almaya başladım, yönlendirmeleriyle aslında herşeyin benim elimde olduğunu fark etmemi sağladı ve davranış değişikliği önerisi işe yaradı kendimi daha iyi hissetmeme ve beni rahatsız eden şikayetlerimin azalmasına yardımcı oldu. Kendisini tavsiye ediyorum.

• M

Merhaba
    Uzun suredir kendimi buraya gitmek için iyi hissetmiyorum. Sanal kumar hayatım boyunca sanki hiç çıkmayacak gibi geliyordu. Ailem eşim herkes bana mesafe koymuştu psikolog içinde insanlarda rezil olma algısı olduğu için bende de aynı şekilde oldu kabullenemedim.Ta ki bu süreçte hocamla tanıştıktan sonra ilk seansta bile hayatıma farklı bakış açıları kattı l. İnsan kendisi istedikten sonra her şeyi yapabilirmis hayatta bunu öğrendim. Mutsuz girdiğim bu serüven de telkinleriyle hocamın bana yeni sayfa açtı çok minnettarım hocam size. Iyiki karşılaşmışiz sizinle

• Psikolog Hasan Cemre Aslıhak Bağımlılık Tedavisi  •

• L

Ergenlik dönemindeki çocuğum için başvurduk. Seanslarımız çok iyi geçiyor. Mesleki donanımı ve deneyimi sayesinde danışanlarında gözle görülür olumlu değişimler yaratan, güven veren ve bilimsel yaklaşımıyla danışanlarının hayatına dokunan, başarısını istikrarlı bir şekilde sürdüren çok değerli bir uzman. Ayrıca mesleki başarısının yanı sıra insanı derinden anlayan, içten yaklaşımıyla danışanlarının güvenini kazanan, alanında derin bilgi birikimi ve profesyonel yaklaşımıyla danışanlarına büyük katkılar sağlayan uzman bir psikolog. Ben kendisine her platformda hayatımızda büyük bir fark yarattığı için derin bir minnet duyuyorum. İyi ki Hasan Cemre Aslıhak.

•  •

Çift terapisi almak için Hasan bey ile tanıştık.
    Eşimle problemlerimizi çözmemize çok yardımcı oldu.bireysel terapi olarak da devam ettiğim bu süreçte hayatıma yaptığı dokunuşlarla kendimi çok daha iyi hissediyorum.

• B

Yaklaşık 8 seans boyunca birlikte çalıştık. Bu süreçte özellikle kaygı ve öfke üzerine yoğunlaştık. Seanslara başlamadan önce bu konularda kendimi çok zorlanırken buluyordum, çoğu zaman duygularımı anlamakta ve kontrol etmekte güçlük çekiyordum. Görüşmelerimiz sayesinde hem bu duygularımı daha iyi fark etmeyi hem de onları yönetebilmek için farklı yollar geliştirmeyi öğrendim.Her seans sonrası kendimi daha rahat, daha anlaşılmış ve daha güçlü hissettim. Sorduğu sorular, verdiği örnekler ve yönlendirmeleri ile konulara farklı açılardan bakabilmeme yardımcı oldu. Ayrıca sakin, sabırlı ve güven veren yaklaşımı sayesinde kendimi ifade etmekte zorlanmadım, rahatlıkla açılabildim.
    Kendi adıma bu sürecin bana çok şey kattığını söyleyebilirim. Günlük yaşamda kaygı ve öfke karşısında daha bilinçli davranmaya başladım ve bu değişimi hissetmek benim için oldukça değerli.

• D

Samimiyeti ve içtenliği, sorduğu sorular ile ilk seansta bile farklı düşünmeme yardımcı oldu. Diğer seanslar da daha iyi hissedeceğimi düşünüyorum

• Psikolog Hasan Cemre Aslıhak Aile Terapisi  •

• K

Uzun zamandır kendimde bu sürece başlamak için güç bulamıyordum ve bu görüşmeden sonra neden bu kadar geç kaldığımı düşündüm.