Ağız Yaraları, İstanbul
Hangi uzmanlığı aramıştınız?
Acıbadem Mah. Acıbadem Cad. Pembe Köşk Apt. No: 216/1A blokD:3, İstanbul • Harita
Acıbadem Dental Klinik
Bulgurlu Mahallesi Alemdağ Caddesi No:110/2 Tokgözler İş Merkezi, Üsküdar • Harita
Özel Dental Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Yeni Mah, Abdülhalik Renda Cd. No:40/E, İstanbul • Harita
Karakaya Diş Kliniği- Diş Hekimi Asime Karakaya
Erenköy Mahallesi Ethem Efendi Caddesi No:63/A, Kadıköy • Harita
Beyaz Işık Diş Polikliniği Kadıköy Şubesi
İslambey Mah. Fahri Korutürk Cd. Tülbentçi Muhittin Sok. No:14 D:1, İstanbul • Harita
Yusuf Sert Muayenehanesi
Özel Sina Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Ağız diş ve çene cerrahisi, Ortodonti, Diş hastalıkları ve tedavisi
, Çocuk diş hekimliği (pedodonti), Protetik diş tedavisi, Restoratif diş tedavisi, Dil ve konuşma terapisi · Daha fazlaKaradolap Mahallesi Neşeli Sokak No:14-A, Eyüp • Harita
Özel Sina Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Merkez Mahallesi Dr. Sadık Ahmet Caddesi No:14-A Bağcılar, İstanbul • Harita
Basut Dent Ağız ve Diş Sağlığı Kliniği
Özel Çakmak Erdem Hastanesi
İç hastalıkları, Gastroenteroloji, Nefroloji
, Romatoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk nörolojisi, Neonatoloji, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Üreme endokrinolojisi ve i̇nfertilite, Perinatoloji, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi patoloji, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Psikoloji, Akupunktur · Daha fazlaAlemdağ Cad. Sezer Sk. No:3-5 Ümraniye - İstanbul, Ümraniye • Harita
Özel Çakmak Erdem Hastanesi
Hürriyet Mahallesi Önder Sokak no:1 Daire:1, İstanbul • Harita
Dt. Tuba Albayrak
Orhantepe mah Üsküdar cad Prava Kartal A blk No 192k, İstanbul • Harita
Kartal Diş Kliniği
Zuhuratbaba mah. Yüce Tarla cad. Corner Port Business Center No:69 Daire:13 Bakırköy, İstanbul • Harita
Yrd. Doç. Dr. Özge Özdal Zincir
Feyzullah, İstanbul • Harita
DENTAKADEMİ AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI
Özel OPC Klinik Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Ağız diş ve çene cerrahisi, Diş hekimi, Ortodonti
, Periodontoloji, Çocuk diş hekimliği (pedodonti), Endodonti, Protetik diş tedavisi · Daha fazlaKozyatağı Mahallesi Şemsettin Günaltay Caddesi No:54/1, Kadıköy • Harita
Özel OPC Klinik Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Silivrikapı Mahallesi Kuvayi Milliye Caddesi No:50, Fatih • Harita