Borderline, İstanbul
Beylikdüzü Cad. No:3, Beylikdüzü • Harita
Medicana Beylikdüzü International İstanbul
Özel Aksu Göztepe Hastanesi
İç hastalıkları, Göğüs hastalıkları, Nöroloji
, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Aile hekimliği, Diyetisyen, Diş hekimi · Daha fazlaMerdivenköy Mah. Şahika Sok. No:32 Göztepe, Kadıköy • Harita
Özel Aksu Göztepe Hastanesi
Nuhkuyusu Caddesi No:94 Bağlarbaşı, Üsküdar • Harita
Marmara Üniversitesi Vakfı Özel Academic Hospital
Ataşehir Atatürk Mahallesi Ataşehir Bulvarı Ata Blokları Ata 2-5 Kat: 2 Daire: 51, İstanbul • Harita
Anadolu Ruh Sağlığı Merkezi
Örnek Mahallesi Ercüment Batanay Caddesi Dumankaya İkon A3 Blok 34704, Ataşehir • Harita
İkon Psikiyatri
Bezm-İ Alem Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi
Kadın hastalıkları ve doğum, Ağız diş ve çene cerrahisi, Diş hekimi
, Ortodonti, Periodontoloji, Diş hastalıkları ve tedavisi, Ağız diş ve çene radyolojisi, Çocuk diş hekimliği (pedodonti), Endodonti, Protetik diş tedavisi · Daha fazlaAdnan Menderes Bulvarı (Vatan Cad. Fatih İstanbul 34093, İstanbul • Harita
Bezm-İ Alem Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi
Türk Kızılay Özel Kartal Hastanesi
İç hastalıkları, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları
, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Diyetisyen, Psikoloji · Daha fazlaYukarı Mahallesi Kızılay Bulvarı No:30, Kartal • Harita
Türk Kızılay Özel Kartal Hastanesi
Kerim Gökay Caddesi, İstanbul • Harita
Göztepe Prof. Dr. Süleyman Yalçın Şehir Hastanesi
Bostancı Mah. Emin Ali Paşa Cad. No:106 Zerren Apt. Kat :10 D:19, İstanbul • Harita
Mate Terapi Psikolojik Danışmanlık Merkezi
E. Özlem Albayrak Muayenehanesi
Uzm. Kl. Psk. Sümeyye Fidan
Bht Clinic İstanbul Tema Hastanesi
İç hastalıkları, Gastroenteroloji, Nefroloji
, Romatoloji, Hematoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk endokrinolojisi, Çocuk nefrolojisi, Çocuk nörolojisi, Çocuk alerjisi, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Üreme endokrinolojisi ve i̇nfertilite, Perinatoloji, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Tıbbi genetik, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Pratisyen, Diyetisyen, Psikiyatri, Göğüs hastalıkları ve tüberküloz, Diş hekimi, Diş hastalıkları ve tedavisi, Psikoloji, Fizyoterapi ve rehabilitasyon, Protetik diş tedavisi, Restoratif diş tedavisi, Dil ve konuşma terapisi, Sertifikalı medikal estetik, Oral i̇mplantoloji, Girişimsel radyoloji · Daha fazlaAtakent Mahallesi 4. Caddesi No:36, Küçükçekmece • Harita
Bht Clinic İstanbul Tema Hastanesi
Psk. Gülnihal Öcal