Dudak - Damak Yarıkları, Ankara

• Kızılırmak Mah. Muhsin Yazıcıoğlu Cad. 39/A Protokol Kule 17. Kat No:103, Ankara Harita

Linadent

• Özel Koru Ankara Hastanesi

İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları, Gastroenteroloji

, Nefroloji, Romatoloji, Hematoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk endokrinolojisi, Çocuk nefrolojisi, Çocuk nörolojisi, Neonatoloji, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Gastroenteroloji cerrahisi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Algoloji, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Pratisyen, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Periodontoloji, Psikoloji, Protetik diş tedavisi, Jinekolojik onkoloji cerrahisi, Metabolik cerrahi · Daha fazla

Kızılırmak Mah. 1450. Sok. No: 13 Çukurambar, Ankara Harita

Özel Koru Ankara Hastanesi

• Prof. Dr. Mehmet Bülbül

Protetik diş tedavisi, Diş hekimi

Göksu, 1. TBMM Caddesi No:8 Kaşmir Center AVM, Ankara Harita

Kaşmir Miadent Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi

Aşağı Öveçler, Çetin Emeç Bulvarı No:69, Ankara Harita

Miadent Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi

• Mustafa Kemal Mahallesi 2118. Caddesi No:4 Maidan İş Merkezi A Blok No:9, Ankara Harita

Dr. Berk Köni Ortodonti Kliniği

• Çukurambar Mahallesi. 1426. Cadde 24/B Çankaya /Ankara, Çankaya Harita

Dentalis Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği

Meşrutiyet Mahallesi Karanfil Sokak No:11 D:9, Ankara Harita

Ersöz Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi

• Dentapol Clinics

Ağız diş ve çene cerrahisi, Diş hekimi, Ortodonti

, Periodontoloji, Diş hastalıkları ve tedavisi, Çocuk diş hekimliği (pedodonti), Endodonti, Oral i̇mplantoloji · Daha fazla

Alaçatı Mahallesi Alacaatlı Caddesi No:3-C Mercan İş Merkezi, Çankaya Harita

Dentapol Clinics

• Dr. Dt. Nüket Berk

Büyükesat Mah. Mahatma Gandhi Cad. 34/2-3, Ankara Harita

Özel Denta Form Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği

• Uzm. Dr. Emir Bahman Şahbaz

Ortodonti, Diş hekimi

Söğütözü, NEORAMA PLAZA Beştepe Mahallesi Yaşam Caddesi No:13B-5, 06560 Çankaya/Ankara, Ankara Harita

Zenith Dental Centar

• Mustafa Kemal Mahallesi Dumlupınar Bulvarı No:274B/39 Mahall Ankara, Ankara Harita

Akadentia Özel Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği

• Uzm. Dt. Begüm Tunasoylu

Ortodonti, Diş hekimi

Arka Topraklık Mahallesi Kıbrıs Cad. Orhun Sokak Topraklık Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi, Ankara Harita

Ankara Topraklık Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi

• Uzm. Dt. Derin Demircioğlu

Alacaatlı Mah. 3346 Cad. Odak İş Merkezi No:60 Blok 17, Ankara Harita

Uzm.Dr.Derin Demircioğlu Smile Studio

• Prof. Dr. Yalçın Çiftçi

Diş hekimi, Protetik diş tedavisi

Cinnah Caddesi No: 112/3 Kavaklıdere, Ankara Harita

Özel Dentalium Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği

• Mustafa Kemal mah. Dumlupınar blv. No : 274 Mahall Ankara B blok no:107 Çankaya/ Ankara, Ankara Harita

Dt. Burhan Barın

• Mutlukent Mahallesi Angora Bulvarı No:4/11 Beysukent, Ankara Harita

BeysuDent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği

• Prof. Dr. Bülent Pişkin

Protetik diş tedavisi

Çankaya Harita

• Mustafa Kemal Mahallesi 2118. Caddesi No:4B/6 Maidan İş Merkezi, Çankaya Harita

Özel Denttera Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği

• Tunus Caddesi 88/8 Kavaklıdere, Ankara Harita

Semure Aras Muayenehanesi

• Lokman Hekim Demet Tıp Merkezi

İç hastalıkları, Kardiyoloji, Nöroloji

, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Radyoloji, Acil tıp, Diyetisyen, Diş hekimi · Daha fazla

Demetevler Mahallesi Vatan Caddesi No:81, Yenimahalle Harita

Lokman Hekim Demet Tıp Merkezi