Ilaç bağımlılığı, Eyüp
Hangi uzmanlığı aramıştınız?
Karadolap Mahallesi Neşeli Sokak No:14-A, Eyüp • Harita
Özel Sina Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Kayabaşı mh Adnan Menderes Bulvarı Kuzey Yakası B5 Blok 34494 Başakşehir/İstanbul, İstanbul • Harita
Başakşehir, İstanbul • Harita
Uzm Psk Pınar Şener Yıldırım
Gürsel mahallesi 28 Nisan caddesi No:22/11, Kağıthane • Harita
Muayenehane
Bht Clinic İstanbul Tema Hastanesi
İç hastalıkları, Gastroenteroloji, Nefroloji
, Romatoloji, Hematoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk endokrinolojisi, Çocuk nefrolojisi, Çocuk nörolojisi, Çocuk alerjisi, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Üreme endokrinolojisi ve i̇nfertilite, Perinatoloji, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Tıbbi genetik, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Pratisyen, Diyetisyen, Psikiyatri, Göğüs hastalıkları ve tüberküloz, Diş hekimi, Diş hastalıkları ve tedavisi, Psikoloji, Fizyoterapi ve rehabilitasyon, Protetik diş tedavisi, Restoratif diş tedavisi, Dil ve konuşma terapisi, Sertifikalı medikal estetik, Oral i̇mplantoloji, Girişimsel radyoloji · Daha fazlaAtakent Mahallesi 4. Caddesi No:36, Küçükçekmece • Harita
Bht Clinic İstanbul Tema Hastanesi
Merkez Mahallesi Kültür Caddesi, Gaziosmanpaşa • Harita
Uzm. Kl. Psk. Ahmet Fahri Karabudak
Yıldırım Mahallesi Millet Caddesi, Bayrampaşa • Harita
Özel Şirin Çocuk Dil Konuşma ve Ergoterapi Merkezi
Başakşehir mah. Prof. Dr. Necmettin Erbakan Cad. Ebik İş Merkezi D No : 9, 5, İstanbul • Harita
Zen Psikolojik Danışmanlık
246.sokak, İstanbul • Harita