Kilo Problemi, Ankara
Psk. Gizem Özgün
Remzi Oğuz Arık Mahallesi Şimşek Sokak No:29 Kavaklıdere, Çankaya • Harita
Ankara Özel Güven Hastanesi
Doç. Dr. Gürcan Aslan
Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ağız yüz ve çene cerrahisi, El cerrahisi
Yaşam Caddesi Neorama Plaza Kat:3 No:5 Söğütözü, Ankara • Harita
Gürcan Aslan Muayenehanesi
Balgat Mahallesi Mevlana Bulvarı 1422.Sokak No:4, Çankaya • Harita
Memorial Ankara Hastanesi
Etimesgut • Harita
Barbaros Mahallesi John F. Kennedy Caddesi No:28/61, Ankara • Harita
Dyt. Dilara Karakaya
ÜMİT MAHALLESİ2432.ÇAMLICA BULVAR SİTESİ E-5BOK KAT:3 NO:13 ÜMİTKÖY(GALERİA KARŞISI) /ANKARA-ÇANKAYA, Ankara • Harita
Diyetisyen Bürge Çobaner
Optimum Psikoloji, Mustafa Kemal Mah. 2132. Sk. Ege Apartmanı No:9/11, 06000 Çankaya/Ankara, Ankara • Harita
Psk. Sedanur Zıvalı
Gaziosmanpaşa, İran Cd., Ankara • Harita
Psk. Simay Çepni
Mustafa Kemal Mahallesi 2132.Sokak Ege Apartmanı No:9 Kat:3 Daire:11, Ankara • Harita
Psk. Eylül Aykut
Kırım Caddesi Liparis Sitesi 10. Kat No: 30/20 Emek-Ankara, Ankara • Harita
Serpıl Tarman Muayenehanesi
Kazım Özalp Mahallesi Reşit Galip Caddesi No:54/9, Çankaya • Harita
Dietci Beslenme ve Eğitim Danışmanlığı
Mustafa Kemal Mahallesi, 2079. Sokak VIA Green Plaza B Blok No:2/ C, D:28,, Ankara • Harita
Dr. Ceyhun Nuri Kliniği - İntegratif Tıp - Ankara
Kavaklıdere Mahallesi Büklüm Sokak No:72, Çankaya • Harita
Özel Ankara Umut Hastanesi
Mustafa Kemal Mahallesi, Ankara • Harita
Op.Dr. Orhan Aydın , Mahall Ankara C2 Blok 18.kat no:151
Medicana International Ankara
İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları, Gastroenteroloji
, Nefroloji, Romatoloji, Hematoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk endokrinolojisi, Çocuk hematolojisi, Çocuk nefrolojisi, Çocuk nörolojisi, Çocuk alerjisi, Çocuk gastroenteroloji hepatoloji ve beslenme, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Gastroenteroloji cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi patoloji, Acil tıp, Adli tıp, Ağız diş ve çene cerrahisi, Pratisyen, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Psikoloji, Çocuk diş hekimliği (pedodonti), Çocuk romatolojisi, Metabolik cerrahi, Çocuk gelişimi · Daha fazlaSöğütözü Mah. 2176. Sk. No: 3, Çankaya • Harita
Medicana International Ankara
Çukurambar Mah. 41.Cad., Ankara • Harita
Ankara Atatürk Eğitim Araştırma Hastanesi Balgat Çukurambar Semt Polikliniği
Oğuzlar M.Ceyhunatıfkansu Cad.No:4 İlhami Soysal Sok.Balgat, Ankara • Harita
Ankara Atatürk Eğitim Araştırma Hastanesi Endokrinoloji Ve Nükleer Tıp Ve Tedavi Merkezi - Endotem