Yürüme Bozukluğu, İstanbul
Hangi uzmanlığı aramıştınız?
İç hastalıkları, Gastroenteroloji, Nefroloji
, Romatoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk nörolojisi, Neonatoloji, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Üreme endokrinolojisi ve i̇nfertilite, Perinatoloji, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi patoloji, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Psikoloji, Akupunktur · Daha fazlaAlemdağ Cad. Sezer Sk. No:3-5 Ümraniye - İstanbul, Ümraniye • Harita
Cumhuriyet Mahallesi Cevval Sokak No:1/3 C Blok Kat:9 D:131, İstanbul • Harita
FizyoAvenue ®
Özel Halkalı Özel Eğitim Ve Rehabilitasyon Merkezi
Fizyoloji, Psikoloji, Dil ve konuşma terapisi
, Ergoterapi, Odyoloji (dil, konuşma ve ses bozuklukları) · Daha fazlaHalkalı Merkez, Köyüstü Sokagi No:25, Küçükçekmece • Harita
Özel Halkalı Özel Eğitim Ve Rehabilitasyon Merkezi
Bahçelievler Mahallesi Bosna Bulvarı No:142/9, Üsküdar • Harita
Fzt. Nilay Batur (Enterapist Fizyoterapi Merkezi)
İstanbul, İstanbul • Harita
Fzt Hazal Tepe
İstanbul, İstanbul • Harita
Uzm. Fzt. Emine Serdem Karakaya
Kordonboyu, İstanbul • Harita
Fzt. Funda Nur İmal
Adnan Kahveci Mahallesi, Avrupa Caddesi, No:108/17 Kubist Park, İstanbul • Harita
FizyoFeeling
Yeni Mahalle Abdülhalik Renda Sokak No:41-AB Başak Konutları, Silivri • Harita
Fzt. Ebru Bayyiğit
Alemdağ Cad. Sezer Sk. No:3-5 Ümraniye - İstanbul, Ümraniye • Harita
Özel Çakmak Erdem Hastanesi
Yumurtacı Abdi Bey cad. Dumlupınar mah. Nuhoğlu Yenitepe Residance 1. Etap, İstanbul • Harita
Fzt. Berkay Üstündağ