- Yaygın Anksiyete Bozukluğu
- Panik Atak
- Obsesif-Kompulsif Bozukluk
- Sınav Kaygısı
- Aile İçi İletişim Sorunları
15 Mayıs Mahallesi Gazi Mustafa Kemal Bulvarı No: 89 Yıldız Dinçer İşhanı Kat:7, Pamukkale, Denizli 20150
K
k.....
Panik atak ve ölüm korkusuna bağlı sağlık kaygıları oluşmaya başlamıştı uzun bir süre korku ve kaygılarımdan dolayı dışarı çıkamaz basit işleri bile korkarak yapar olmuştum Hikmet hocamın seanlarından sonra daha iyiyim
• Psikolog Hikmet Yıldırım • Diğer •
Yoğun sınav sürecinde yaşadığım stresin hem ruhsal hem de fiziksel sağlığımı olumsuz etkilediği bir dönemde danışma fırsatı buldum. Uyguladığı yöntemler sayesinde yalnızca kaygımı ve motivasyon sorunumu değil, stresle ilişkili olarak artan sedef hastalığımın da belirgin şekilde hafiflediğini gözlemledim. Alanındaki bilgi ve ilgili.
• Psikolog Hikmet Yıldırım • Diğer •
Hikmet Bey’e gece uyuyamadığım için ve çeşitli fobilerim olduğu için başvurmuştum. Karanlıktan, böceklerden, denizden, yükseklikten, yüksek binalardan, helyumlu kırmızı balondan ve palyaçodan korkuyordum ve bu benim hayatımı son derece olumsuz etkiliyordu. Bu sorunlar 7 yaşındayken izlediğim korkunç bir filmden sonra başlamıştı ve 11 senedir vardı. Hikmet Bey’den aldığım 3 seansın sonunda bu korkularımın hepsini hallettim. Önceden böcek gördüğümde odadan direkt kaçardım artık elimle böcek bile öldürebiliyorum. Diğer korkularımda da benzer gelişmeler yaşandığını söyleyebilirim ve gerçekten en önemlisi artık geceleri uyuyabiliyor olmam.
• Psikolog Hikmet Yıldırım • Diğer •
Sınav dönemi boyunca kaygılarım ve stresim iyice artmıştı. Kendi kendime baş edemeyince profesyonel destek almaya karar verdim. İlk defa psikologa gitmeme rağmen seanslar gayet iyi ve rahat geçti. Hikmet Bey sayesinde hem içimi rahatlatmayı hem de bu kaygıyı yönetebilmeyi öğrendim. Artık sınavlara bakış açım değişti. Kendimi bu konularda daha rahat hissediyorum. Destek arayan herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.
mu...l
Merhaba, Yaklaşık 2 ay önce görüşme şansımız olmuştu. Psikolojik açıdan nokta atışlar ve beni kendime daha iyi hissettirmesi gerçekten inanılmazdı. Verdiği telkinler doğrultusunda bana kendimi daha iyi hissettirdi.
• Psikolog Hikmet Yıldırım • Diğer •
Hikmet Yıldırım isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hikmet Yıldırım, Psikoloji.
Hikmet Yıldırım adresi nerede?Hikmet Yıldırım şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- 15 Mayıs Mahallesi Gazi Mustafa Kemal Bulvarı No: 89 Yıldız Dinçer İşhanı Kat:7 Denizli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hikmet Yıldırım isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Hikmet Yıldırım online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Hikmet Yıldırım isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hikmet Yıldırım bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Hikmet Yıldırım ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Hikmet Yıldırım hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Hikmet Yıldırım hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.