Esenyurt Mah. Hisarcık, Melikgazi , Kayseri 38000
Esenyurt Mah. Hisarcık, Kayseri
Kayseri Askeri Hastanesi
R
r....d
Huseyin hocaya açık rahim ameliyati oldum ,kendisi çok ilgili ve başarılı, herseyi detaylı da açıklıyor ,ben çok memnun kaldım, burdan doktor hakkinda yorumlara bakmıştım ameliyat olmadan once ama çok yorum yoktu,sizlere fikir olsun diye yazıyorum,gayette güler yüzlü,muayene sırasında asistanlar bakıyor ameliyata hoca karar veriyor ameliyatlık durum varsa hocayla gorusuyorsunuz, zaten kendisi görüşmede net ne yapacağını açıklıyor,çok memnun kaldım iyi ki huseyin hocayı seçmişim
• Kayseri Askeri Hastanesi • Diğer •
b....d
Öncelikli olarak yaptıkları işin ne kadar zor olduğunu söylemek istiyorum. Allah yardımcınız olsun fakat kesinlikle memnun kalmadım .Ben yeni gebeyim ve 2. Kontrolümde gittim. Mesai dışı cumartesi gününe aldığım randevuda kapıda çok fazla bekleyen vardı. İçeri girdiğimde ki doktorun tavırları o kadar kötüydü ki . Bişey soruyor cevabını vereceğim hadi ama dışarıda çok insan var diye telaslandiriyor. Kalp atışını dinlemek için gittim kalp atışı var diyip dinletmedi bile. Bir sonraki kontrol ne için olacak diye soruyorum ilk gebeligim olduğu için tabi ki de ne yaşayacagimi merak ediyorum. Doğuma mi gelmeyi düşünüyordun bir sonrakine kontrol işte test yapacagiz diyor. Hayal kırıklığı....
• Kayseri Askeri Hastanesi • Diğer •
az...r
Doktorumun güler yüzlü anlayışı ve ilgilerinden dolayı çok memnun kaldım. Allah tan sağlıklı uzun ömürler ve işlerindeki başarılarının devamını diliyorum.
Hüseyin Aksoy isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hüseyin Aksoy, Kadın Hastalıkları Ve Doğum. Size Hüseyin Aksoy tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Rahim Filmi, Histerosalpingografi (HSG).
Hüseyin Aksoy adresi nerede?Hüseyin Aksoy şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Esenyurt Mah. Hisarcık Kayseri
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hüseyin Aksoy isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Hüseyin Aksoy online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Hüseyin Aksoy isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hüseyin Aksoy bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Hüseyin Aksoy ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Hüseyin Aksoy hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Hüseyin Aksoy hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 3 yıldız (5 üzerinden) verdi.
- Kayseri bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Kayseri bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Kayseri bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Kayseri bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Kayseri bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları