Süvari Caddesi, Kartaltepe Mahallesi, No:4, A Blok, Kat:2, Daire:43,TORKAM E5 - Rezidans & Ofis & Çarşı, Küçükçekmece, İstanbul
Hakkımda
1997 yılında Ankara Gazi Anadolu Lisesi’nden mezun oldu. 2003 yılında Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi'ni başarıyla bitirdi. 2003-2008 yılında Ankara E...
Okullar / Eğitimler
- Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi, Tıp Doktoru (Ankara, 1997-2003)
- Etlik Zübeyda Hanım Doğumevi ve Kadın Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Uzmanlık Eğitim (Ankara, 2003-2008)
- Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi, Doçentlik Ünvanı, (İzmir, 2014)
Fotoğraflar
Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu
Süvari Caddesi, Kartaltepe Mahallesi, No:4, A Blok, Kat:2, Daire:43,TORKAM E5 - Rezidans & Ofis & Çarşı, İstanbul
Diyafram Yöntemi(Doğum Kontrol)
Doğum Öncesi Eğitim Ve Doğuma Hazırlık
Doğuma Hazırlık Eğitimleri
Doğumda Bradley Yöntemi
Hüseyin Cengiz Kliniği
Doğumda Epidural (Ağrısız Doğum)
Genital Bölge Beyazlatma
Vajinoplasti (Vajina Daraltma)
Vbac(Sezeryan Doğum)
Vezikovajinal Fistül Düzeltimi
Hüseyin Cengiz Kliniği
Hüseyin Bey ile histereskopi işlemimi gerçekleştirdik. işlem sürecindeki bilgilendirme ve ilgileri ve işlem sonrası takip süreçleri işlem sürecini rahat atlatmamızı sağladı. Birlikte çalıştığı ekip arkadaşlarının da işlem sürecinde yanımda olması daha güvende ve motive bir şekilde süreci atlatmamı sağladı. Hüseyin Bey in bilgisine olan güvenimiz ile kendisiyle gebelik planlaması süreci ve inşallah gebelik süreci geçireceğiz. Hüseyin Bey ve ekibine teşekkürler..
ö.....
Ne yazsam Hüseyin Hocanın bizim için ne kadar önemli ve değerli olduğunu tam olarak ifade edemiycek olduğumun farkındayım.Biz sebepsiz infertilite teşhisiyle bir çok doktor gezip hiç birinden yeteri kadar ciddi yaklaşım ve doğru teşhis,tedavi alamayıp en sonunda alanında en iyisi,profesyonel ve deneyimli bir doktor araştırmaya başladık.Hüseyin Hocamla bu noktada yollarımız kesişti.Tedavimin en başından bebeğimi kucağıma alana kadarki zaman içerisinde her zaman son derece profesyonel yaklaşımıyla hastasına en uygun tedaviyi sunması bunu bize sabırla anlatıp uygulamaya geçirmesi,detaylı dinleyip hastasının psikolojisine göre ve içinde bulunduğu duruma göre en doğru kararları veriyor olması,nazik tavrı ve garantici şüphe bırakmayan duruşuyla iyi ki Hüseyin Hocayla karşılaşmışız diyoruz.Tüp bebek tedavisiyle üstelik ilk denemede anne olmama vesile olan,bu meşakkatli süreci kolaylaştırıp en güzel şekilde geçirmemi sağlayan doktoruma ve deneyimli ekibine çok teşekkür ederim .İyi ki varsınız
gç...a
Nadir görülen bir problem yaşıyorsanız bir çok doktora gidersiniz, bir çok noktada olayı çözmek için sizin İNSAN olduğunuzu unuturlar veya görmezden gelirler.O noktada merhamet duygusu gelişmiş bir doktor aramaya başlarsınız.İşte bizim Hüseyin Hocamla tanışmamız tam bu noktada başladı.Öncelikle videolarını izlediğimde olayları ciddiyetle ve tane tane anlatması çok hoşuma gitmişti.Yanına gittiğimde de nazik tavrı, her detayı dinlemesi ve hemen bir yol çizmesi içimizi rahatlattı.Farklı şehirden geldiğimiz için de ayrıca yardımcı oldu.Sonuçta da yıllardır çift sandığım rahmimin çift değil kalın bir perde olduğunu öğrendik.Ameliyat sürecinde de her şey planlı bir şekilde ilerledi.Ameliyata çok mutlu girdim ve çok hızlı iyileştim.Hüseyin hocam işini iyi yapan bir doktor,her detayı ince ince düşünüyor.Size ailesinden biri gibi hassas davranıp sizin için en iyisini düşünüyor.Teknolojiyi de çok iyi kullanıyor. Daha ne desem, ne kadar teşekkür etsem az.İyi ki karşılaşmışız.Çok değerli bir insan
ni...n
Hüseyin Hoca gibi bir jinekolog ile gebelik sürecini tamamlamak bir kadın için çok büyük şans bence. Başından sonuna bilgisini ilgisini hiç esirgemedi. Özellikle doğum sürecinde desteğini hep hissettim. Korku ve tedirginlik hiç yaşamadım. İyi ki var
m....ş
Bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine, ikinci gebelik kaybını yaşamak üzereyken Hüseyin Bey ile yollarımız kesişti. Sonrasında tekrarlayan gebelik kayıplarımın sebebini detaylıca yaptığı çalışmalar ve testler sonucunda öğrendik. Bu yorucu süreçte psikolojik anlamda inanılmaz derecede rahat olmamın temel sebebi; şüphesiz kendisi ve ekibiydi. Geçtiğimiz hafta kapalı miyom ameliyatım gerçekleşti. Sürece dair her detayı anlayabileceğimiz şekilde yorulmadan ve sıkılmadan anlattı. Ameliyat öncesi ve sonrası kendisi ve ekibinin gösterdikleri tüm ilgi ve anlayışla hem moral olarak hem de fiziken çabucak toparlanmama yardımcı oldular. Operasyon sonrasında da her gün nasıl olduğumu sorup, destek oldular. Söz konusu sağlık olduğunda; her an ulaşabileceğiniz, güler yüzle size yardımcı olabilecek, güvenilir, deneyimli, gerçekten önemseyen bir ekibin varlığının çok büyük bir şans ve rahatlık olduğunu sayelerinde keşfettim...
g....k
Hüseyin hocamla senin normal yolla çocuğun olmaz dendiği an karşılaştık ve kendisi özverisi titizliğiyle içimi rahatlatmasıyla kendimi öylesine güvende hissettirdi ki tek bir an tereddütte kalmadım. Biiraz zor ve sıkıntılı hamilelik sürecimi sorunsuz ve çok güzel bir şekilde atlattığım için kendisine minnettarım sonsuz teşekkürlerimi ve sevgilerimi iletiyorum kızımızı kucağımıza sorunsuz almamızı sağladığı için beni bir an olsun tereddütte bırakmayıp her anı titizlikle ve büyük özveriyle takip ettiği için kendisine çok teşekkür ediyorum iyiki Hüseyin Cengiz ve cengiz klinik ekibi
Hüseyin hoca ile Histerektomi ameliyatımızı gerçekleştirdik. Gerek bilgi birikimi gerekse de özgüveni ile baştan sona rahat ve stressiz bir süreç geçirmemizi sağladı . Ekip olarak ilgi, alaka ve nezaketleri gayet iyiydi. İş takibi ve iş etiği anlamında memnun kaldık. Hocanın; analitik zekası , detayları yakalaması, özgüveni ve cerrahi yetenekleri oldukça başarılı . Olgunun tespiti ve müdahalesi noktasında güven veriyor. Bizim saygı ve sevgimizi kazandılar. Gönül rahatlığıyla kendilerine güvenebilirsiniz.
t.....
Hüseyin hoca güvenilir yaklaşımıyla her zaman yanımda oldu.Hüseyin hocanın verdiği tedavi önerilerinde hiçbir zaman ikilemde kalmadım,bu bir hasta için en önemli kriter olduğunu düşünüyorum.Hüseyin hocam Gözüm kapalı güvenebileceğim bir doktor.Gerek hpv tedavisi gerekse Polip ameliyatımda bana doğru tedavi bilgisi vererek üstesinden gelmemi sağladı.Çok ama çok teşekkür ediyorum,iyiki var ,iyiki karşılaşmışız.
b....c
Bu süreçteki en büyük sansım Hüseyin hocayı bulmak oldu duygularımı ne kadar tarif etmeye calıssam az kalır alanında tecrubesiyle ilgisiyle hastayla hassasıyetlerıyle ılermesıyle ekıbı her anlamda kusursuzdu umarım bu yolda olan herkesin yolun huseyın hocaya duser ısının ehlı olan doktorlarımıza sonsuz guvenmelıyız ve huseyın hocam ıyıkı yolumuz karsılastı ıyıkı sızı tercih ettik bu yolda yaptığım en güzel tercıhtınız.hpv erken teshısle hayatt kurtardı bugun daha nice hayatların kurtulması umıdıyle
el...f
Prof doktor Cengız huseyın hocamla geçtanıstım ama ıyıkı tanıdım koca yürekli güzel ınsan ılgın alakan sempatıklıgın moralın veguleryuzlü olman ayrıca benı herkonuda bilgilendirıp doğumum rısklı olmasına rağmen plesante previe teshısı koyup okadar özel hastanelere gıtmeme rağmen benım doğumumu rısklı olup kımse üstlenmedı ama Prof doktor cengız hocamı araştırıp bulup ve benim doğumumu ustlenıp endıse olmayacağını ve herzamn ınancını uzerımden eksık etmeyip morel verıp her surecımde benim yanımda olup benim kötü surecımde hep yüzümü güldüren işinin hakkını veren ama dürüstlüğüyle ınsanlıgıyla herzamn bana güven veren Prof doktor cengiz hocam ıyıkı varsınız doğumum surecınde hep yanımda olup bebeğime bana kavuşturan doktorum ıyıkı varsınız hersey için mınnettarım size çok teşekkür ederim ılgınız alakanız guzel kalbınız için var olun hep sızın gıbılere gerçekten herzamn ıhtıyavımız var hep var olun saygılar
Hakkımda
Okullar / Eğitimler
- Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi, Tıp Doktoru (Ankara, 1997-2003)
- Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi, Doçentlik Ünvanı, (İzmir, 2014)
Deneyimler
- Konuşmacı, Laparoskopide batına giriş teknikleri. Jinekolojik Endoskopi Derneği, Workshop (İstanbul,2012)
- Konuşmacı, Stress üriner inkontinansta cerrahi tedavi (Manisa Celal Bayar Üniversitesi Ürojinekoloji Çalıştayı, 2014)
- Konuşmacı, Üriner inkontinansta cerrahi tedavi (Kocaeli Üniversitesi Ürojinekoloji Çalıştayı , 2014)
Fotoğraflar
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları