İç Hastalıkları, Kumlu, Hatay
Konak • Harita
Doktor Muayenehanesi
Özel Manavgat Yaşam Hastanesi
İç hastalıkları, Genel cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji
, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Diyetisyen · Daha fazlaHasan Fehmi Boztepe Caddesi No:176, Manavgat • Harita
Özel Manavgat Yaşam Hastanesi
Ferhuniye Mahallesi Hastane Caddesi No:22, Selçuklu • Harita
Konya Numune Hastanesi
Kahramanlar Mahallesi 1397. Sokak No:1, Konak • Harita
Medical Park İzmir Hastanesi
Yenigün mahallesi Gaziosmanpaşa Bulvarı Kızılırmak iş merkezi no:58 D:63 Konak, İzmir • Harita
Dr. Talat DÜMEN Muayenehanesi
Turgutreis Caddesi No:25 Tandoğan, Çankaya • Harita
Kent Kbb Merkezi
Gözde Sıtmapınarı Hastanesi
İç hastalıkları, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları
, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Radyoloji, Psikiyatri · Daha fazlaİnönü Caddesi Niyazi Mahallesi No:145, Malatya • Harita
Gözde Sıtmapınarı Hastanesi
Bağdat Caddesi, Şimsek Sokak, 2/8, Caddesbostan, Intermed Doktor Ofisleri, İstanbul • Harita
Özel Kardiyoloji Kliniği
Bereketzade Medresesi Sok. No: 7 Bereketzade Mah., Beyoğlu • Harita
Avusturya Sen Jorj Hastanesi
Kemal Öz Mahallesi, Atatürk Bulvarı, No:139, Uşak • Harita
Özel Öztan Hastanesi
Sultanbeyli Ersoy Hastanesi
İç hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji
, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk endokrinolojisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Acil tıp, Diyetisyen, Diş hekimi, Ortodonti · Daha fazlaFatih Cad.No:175, Sultanbeyli • Harita
Sultanbeyli Ersoy Hastanesi
Kızılay, Ankara • Harita
çiftçi apartmanı, Meşrutiyet mah. Atatürk bulvarı 143/29 kat 8, 06420 Çankaya/Ankara
Adana • Harita
Doktor muayenehanesi