Dr.Çağlar Canbulat,1987 yılında İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi'nden mezun oldu.Gaziantep Üniversitesi'nde ihtisasını tamamladı.
- Yüksek Tansiyon (Hipertansiyon)
- Diyabet (Şeker Hastalığı)
- Mide Hastalıkları
- Anemi
- Tiroid Guatr
İstanbu, İstanbul 34000
he...i
annemin kısmi felç geçirmesi üzerine yatırdığımız özel bir hastanede nöroloji doktoruyls birlikte sayın Çağlar Canbulat tedavide bulunmuştu gerek hastaya ilgili ve sevecen davranması gerekse tedaviye hakimiyeti bakımından hastanın güvenini rahatlıkla kazanabilecek kapasitede bir hekim olması dolayısıyla kendisine müteşekkirim.şu anda halen istanbul özel rumeli hastanesinde görev yapmaktadır. kendisine sağlıklı ve güzel günler diliyorum dahiliye uzmanı olan bu hekimimizi tavsiye ediyorum
s....t
Doktor beye yıllar önce hastalıma koyduğu teşhis için teşekkür ediyorum. Bu sitede ismini gördüm. İyi Çalışmalar dilerim.
he...i
Dr ÇAĞLAR CANBULATI İnternet üzerinden araştırarak buldum ve annemi götürdüm.Annemin uzun süredir devam eden kuru öksürük şikayeti vardı. Doktorumuzun tedavisinden ve beyefendi kişiliğinden çok memnun kaldık.Herkese tavsiye ediyorum.
Çağlar Canbulat isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Çağlar Canbulat, İç Hastalıkları.
Çağlar Canbulat adresi nerede?Çağlar Canbulat şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İstanbu İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Çağlar Canbulat isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Çağlar Canbulat online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Çağlar Canbulat hangi dilleri konuşuyor?Çağlar Canbulat ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Çağlar Canbulat isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Çağlar Canbulat bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Çağlar Canbulat ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Çağlar Canbulat hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Çağlar Canbulat hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
- İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
- İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları