Doç. Dr. İlkay KELEŞ ALTUN 2009 yılında Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun oldu. Mecburi hizmet yükümlülüğünü tamamlamasının ardından 2011-2015 yılları arasında Karadeniz Teknik Üniversitesi Psikiyatri Anabilim Dalı’nda psikiyatri ihtisasını tamamladı. 2015-2018 yılları arasında Trabzon Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde uzman hekim, 2018-2026 yılları arasında Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde Toplum Ruh Sağlığı Merkezi sorumlu hekimi ve 2023 yılında doçent unvanı almasını takiben eğitim görevlisi olarak görev yaptı.
2012-2026 yılları arasında ve Bilişsel Davranışçı Terapi (teorik ve süpervizyon) Şema Terapi (teorik ve süpervizyon) Cinsel terapi (CETAD-teorik), Bilişsel Davranışçı Cinsel Terapi (halen devam etmekte) Kişiler Arası İlişkiler Psikoterapisi (teorik ve süpervizyon) eğitimleri almıştır. 2023’te Koç Üniversitesi tarafından düzenlenen Temel Nörobilim eğitimini başarı ile tamamlamıştır. 2021-2023 yılları arasında Bipolar Bozukluklar Derneği tarafından düzenlenen Duygudurum Bozuklukları Uzmanlık Sonrası Eğitim Programı'nı tamamlayan 30 genç psikiyatri uzmanından birisi olmuştur.
Avrupa Psikiyatri Birliği (EPA) Psikiyatri Yeterlilik Sınavı (BOARD)’nı başarıyla geçmiş ve halen Eastern Üniversitesi’nde (ABD) veri bilimi yüksek lisansı yapmaktadır.
Türkiye Psikiyatri Derneği (TPD) Duygudurum Bozuklukları ve Biyolojik Psikiyatri Çalışma Birimleri üyesidir ve Biyolojik Psikiyatri Çalışma Birimi koordinatörlüğünü de yürütmektedir. Bursa Tabip Odası (BTO), European Psychiatric Association (EPA), ve TPD üyesidir. 2026-28 dönemi TPD Bursa Şube başkan yardımcılığı görevini sürdürmektedir. 15 uluslararası, 5 ulusal yayını; 203 atıfı, uluslararası ve ulusal yayınevleri tarafından yayımlanmış 4 kitap bölümü yazarlığı bulunmaktadır.
- Bipolar Bozukluk
- Depresyon
- Agorafobi
- Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite
- Yaygın Anksiyete Bozukluğu
Psikiyatri Randevusu
Cumhuriyet Mahallesi FSM Bulvarı Yağmur Sokak Cadde 224 Sitesi B-Blok 6. Kat Numara: 11 Nilüfer/Bursa, Bursa
Beck Anksiyete Ölçeği Değerlendirme
Beck Depresyon Ölçeği
Cinsel Terapi
Yas Terapisi
Doç. Dr İlkay Keleş Altun Muayenehanesi
Cumhuriyet Mahallesi FSM Bulvarı Yağmur Sokak Cadde 224 Sitesi B-Blok 6. Kat Numara: 11 Nilüfer/Bursa, Nilüfer, Bursa 16140
- Sigortasız hastalar/danışanlar
- Sigortası olan hastalar
Hastalar tarafından en çok bahsedilen
- Harika kurum şartları
- Dakiklik
- Tedavinin/danışma sürecinin etkisi
İlkay Hanım’ ın yanından her zamanki gibi huzurla ve büyük bir motivasyonla ayrıldım. Sabırlı ve profesyonel tavrı ve açıklamaları insanı çok rahatlatıyor. Seans boyunca hissettiğim o güven duygusu ve verdiği değer benim için çok anlamlıydı. Beni dikkatle dinlemesi ve her detaya gösterdiği o zarif özen beni çok mutlu etti. Bu kadar içten ve mesleğine tutkuyla bağlı birine denk geldiğim için kendimi çok şanslı hissediyorum.
• Doç. Dr İlkay Keleş Altun Muayenehanesi • Normal Randevu •
h....b
Depresyon şikayetim sebebiyle İlkay hocaya başvurdum ve şu ana kadar birkaç seans görüşme sağladık. İlk görüşmeden itibaren oldukça sakin, anlayışlı ve güven vericiydi. Süreci bana açık ve anlaşılır şekilde anlattı. Kısa sürede bile bakış açımda olumlu değişimler fark etmeye başladım. İletişimi güçlü ve ilgili bir hekim, sürecim açısından doğru bir tercih yaptığımı düşünüyorum ve kendisi ile sürecime devam edicem
• Doç. Dr İlkay Keleş Altun Muayenehanesi • Yetişkin Terapisi •
d...
Dr. İlkay Hanım çok ilgili, alakalı, güler yüzlü bir doktor. Kaygı problemim için başvurdum, bu süreçte bana çok yardımcı oldu, tedavi sürecimi yakından takip etti. Herkese tavsiye ediyorum.
C
ca...ş
Hayata bakmayı ve gerçekten görmeyi öğreten İlkay hanımın ortamı çalışanları çok temiz çok güzel.
• Doç. Dr İlkay Keleş Altun Muayenehanesi • Psikiyatri Randevusu •
b....b
İlkay Hanımla sınav kaygım ile ilgili görüştüm, bakış açımı değiştirdi sayesinde daha rahat hissediyorum ilerleyen zamanda sorunumun tamamen çözüleceğine inanıyorum
• Doç. Dr İlkay Keleş Altun Muayenehanesi • Randevu •
a....ö
İlkay Keleş Altun’un bilimsel ve empatik yaklaşımı sayesinde süreci daha sağlıklı ilerletebildim
• Doç. Dr İlkay Keleş Altun Muayenehanesi • Psikiyatri Randevusu •
İlkay Keleş Altun isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?İlkay Keleş Altun, Psikiyatri. Size İlkay Keleş Altun tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Beck Depresyon Ölçeği, Cinsel Terapi, Yas Terapisi, Online Terapi, Psikoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Beck Anksiyete Ölçeği Değerlendirme, Psikiyatri Randevusu, Yetişkin Terapisi.
İlkay Keleş Altun adresi nerede?İlkay Keleş Altun şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Cumhuriyet Mahallesi FSM Bulvarı Yağmur Sokak Cadde 224 Sitesi B-Blok 6. Kat Numara: 11 Nilüfer/Bursa Bursa
Adresine gitmek zorunda kalmadan İlkay Keleş Altun isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda İlkay Keleş Altun online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda İlkay Keleş Altun isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?İlkay Keleş Altun, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
İlkay Keleş Altun hangi dilleri konuşuyor?İlkay Keleş Altun ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
İlkay Keleş Altun isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?İlkay Keleş Altun tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar İlkay Keleş Altun hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, İlkay Keleş Altun hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İlkay Keleş Altun hangi sigortaları kabul ediyor?İlkay Keleş Altun tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.