Prof. Dr.
Genel Cerrahi
Daha fazla
uzmanliklar hakkinda
İstanbul 1 adres
Prof. Dr. İsmail Cem Sormaz,Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden mezun olmuş olup , İstanbul Üniversitesi, İstanbul Tıp Fakültesi, Tıpta Uzmanlık Eğitimini tamamlamıştır. İstanbul Tıp Fakültesi Hastanesi'nde danışanlarına hizmet vermektedir.
- Tiroid Guatr
Topkapı, Turgut Özal Millet Cd,, İstanbul 34093
- Sigortası olan hastalar
Z
ze...p
İsmail Hocam tiroid ameliyatımı yaptı ameliyat öncesi görüşmemizde herşeyi detaylı olarak anlattı sorularıma cevap bulabildim başarılı geçen ameliyat sonrası çok kısa sürede sağlığıma kavuştum kendisine ve ekibine minnettarım
• İstanbul Tıp Fakültesi Hastanesi • Diğer •
er...a
Boyun ultrasonu sırasında tiroit bezlerimde tesadüfen fark edilen nodüler nedeniyle kanser şüphesiyle doktor ve tedavi arayışına girmiştim . Bu süreçte yollarımız sevgili Doktorum İsmail Cem Sormaz ile kesişti .
Onun sayesinde son derece basit ve konforlu bir tedavi süreci geçirdim . Ses tellerim zarar görmedi , herhangi bir komplikasyon gelişmedi . Zor ve hassas bir ameliyat olmasına rağmen ertesi gün ayağa kalktım ve çok hızlı bir şekilde toparlandım .
Ameliyat sonrasında da yakın ilgisiyle takiplerime devam etti . Tedavimin her aşamasında yanımda olduğunuz için minnettarım.İyi ki varsınız.• başka bir yer • Diğer •
ar...
İsmail Hoca ya tavsiye üzerine gittik annemin tiroid nodülleri vardı 5cm kadar büyümüştü 15 Ekim 2025 de ameliyat oldu ameliyattan sonraki süreci çok rahat atlattı cerrahisi çok iyi bir hekim çok iyi bir doktor güler yüzlü ,herşeyi detaylarıyla anlatıyor.Şuan annem çok rahat göğüs kafesine baskı yapıyordu nefes darlığı,uyku problemi, öksürük oluyordu onlar olmuyor artık iyiki yollarımız kesişmiş İsmail Hoca gibi birine denk gelmişiz.Herkese tavsiye ederim çok iyi bir hekim.
• başka bir yer • Diğer •
Graves hastasıydım daha önce tedavi görmüştüm değerlerim normaldi gebelik yaşadım gebelikte de değerlerim normaldi ama doğumdan sonra değerlerim çok yükseldi ve hastalığım geri nüksetti gittiğim doktorlar emzirdiğim halde kesin çözüm önermediler ilaç verip gönderdiler daha sonra doktor arayışına girdim ve İsmail hocayla tanıştım kesin çözüm olarak ameliyat olmam gerektiğini söyledi ve beni hastalığım hakkında aydınlattı ama ameliyat için değerlerimin düşmesi gerekiyordu bu süreçte hastalığımın çocuğuma geçme durumu da vardı çocuğum içinde elinden gelen imkanları kullandı ve bizi yönlendirdi çalışanları ile yakından takip ederek değerlerimi normale getirdik ve ameliyat oldum ameliyat sürecinden sonrada hala kontroller için iletişim halindeyiz kendisiyle iyi ki tanışmışsız
• İstanbul Tıp Fakültesi Hastanesi • Genel Cerrahi Randevusu •
m....t
04.02.2026 tarihinde tiroid ve boyun diseksiyonu ameliyatı oldum ameliyat öncesi bilgilendirmesi ilgi alakası ameliyat sonrası takibi profesyonel ve insani yaklaşımı beni çok mutlu etti sağlığıma kavuştum kendisine ve ekibine minnettarım.
• İstanbul Tıp Fakültesi Hastanesi • Dikişsiz Tiroid Cerrahisi •
de...a
Tavsiye üzerine başvurmuştum kendilerine ve gerek detaylı açıklamaları gerek tedavinin şimdiye dek olumsuz bir etkisine rastlamadığım seyri ve kendisinin hastalara yaklaşımı ile ilgisi ve ek olarak ekibinin ilgili tavrı ile minnettar olduğum bir isim oldu. Tiroid kanseri teşhisi konulmuştu ve ameliyatımı doktor bey yaptı başarıyla şimdi kontrol sürecinde olup devam ediyorum kaldığım yerden. Tiroidlerimin hepsi alınmış olup İsmail bey in süreç hakkında bilgilendirdiği gibi ilerledi herşey. Bilgisi ve deneyimi ayrıca hastalarına yaklaşımı ile tedavisi başarıyla ilerleyen ve bu süreci doktor bey sayesinde içi tahat bir şekilde tamamlayan ben bu sebeplerle kendilerine minnettarım.
• başka bir yer • Diğer •
ni...ş
Eşimin tiroidleri için kendisine başvurduk. Muayene , doplör ve ardından parça alımı gerçekleşti. Eşimin kanser olduğunu öğrendik ve tiroidlerinin alınması gerektiği bizlere açıklandı. Operasyonda iki tiroidde doktorumuz tarafından başarılı bi şekilde alındı ve temizlendi. Ameliyat öncesi ve sonrası süreçte bütün bilgilendirmeler doktorumuzca yapıldı. Hem bilgisiyle hem de hastalarına yaklaşımıyla çok kıymetli bir hekim.
• İstanbul Tıp Fakültesi Hastanesi • Endokrin Cerrahisi •
İsmail hocayla tanışmam hayatımın şansı oldu.Graves hastasıyım ameliyat olmam gerekiyordu yönlendirme sayesinde tanışma fırsatım oldu yaşayabiliceğim tüm detayları olumlu olumsuz her şeyi kendisi açıkladı ve içim rahat bir şekilde ameliyathaneye girdim. Süreci çok iyi ilerlettik sürekli iletişimde kalarak aklımda kalan tüm soruların cevaplarını aldım İyi ki yollarımız kesişmiş İsmail Hocayla ve tiroid hastasıysanız mutlaka İsmail Hocadan tedavi alın derim
• Prof Dr İsmail Cem Sormaz • Genel Cerrahi Randevusu •
T
to...
“Değerli Hocam, tiroidimde sağ taraftaki nodülün papiller tiroid kanseri olduğunu öğrendikten sonra yaptığım araştırmalar beni sizinle buluşturdu. Sağ lob tiroid kanseri ameliyatımı sizin tarafınızdan geçirmiş olmak benim için büyük bir güven duygusu oluşturdu.
Ameliyat öncesi ve sonrası gösterdiğiniz ilgi, bilgilendirici yaklaşımınız ve hastanıza verdiğiniz güven sayesinde bu süreci çok daha rahat geçirdim. Cerrahi tecrübeniz ve insani yaklaşımınız benim için çok kıymetli. Bu süreçte yanımda olmanız büyük bir rahatlık ve güç kaynağı oldu.”• Prof Dr İsmail Cem Sormaz • Genel Cerrahi Randevusu •
di...r
Bir doktor ne kadar çok sevilebilirse o kadar çok seviyorum doktorumu. Her şey alerji sandığım vucut şişkinliklerimle başlamıştı ve bu sebepten ötürü yaklaşık 10 doktor gezdim en sonunda yolum İsmail hocamla kesişti tüm merhameti, babacan tavrı ve güleryüzüyle beni rahatlattı. Gözlerim dolu dolu karşısında otururken sakın ağlamak yok dünyanın sonu değil dediği gün evet dedim dünyanın sonu değil buda geçecek. Aynı gün iş yerinden arkadaşımla ismail hocama ameliyat olduk. Kötü huylu nodüllerden kurtulduk. Allah ayağına taş değdirmesin işini hakkı ile yapan bir insan. Her zaman sorularıma açıklayacı ve rahatlatıcı cevaplarıyla bana ışık oldu. İyi ki varsınız hocam iyi ki benim doktorum sizsiniz.
• Prof Dr İsmail Cem Sormaz • Genel Cerrahi Randevusu •
İsmail Cem Sormaz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?İsmail Cem Sormaz, Genel Cerrahi. Size İsmail Cem Sormaz tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Genel Cerrahi Randevusu, Endokrin Cerrahisi, Laparoskopi, Laparoskopik Cerrahi, Tiroid Cerrahisi, Paratiroidektomi, Adrenal Cerrahisi, Laparoskopik Adrenalektomi, Adrenalektomi, Dikişsiz Tiroid Cerrahisi.
İsmail Cem Sormaz adresi nerede?İsmail Cem Sormaz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Topkapı, Turgut Özal Millet Cd, İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan İsmail Cem Sormaz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda İsmail Cem Sormaz online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda İsmail Cem Sormaz isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?İsmail Cem Sormaz, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
İsmail Cem Sormaz hangi dilleri konuşuyor?İsmail Cem Sormaz ile İngilizce, Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
İsmail Cem Sormaz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?İsmail Cem Sormaz tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar İsmail Cem Sormaz hakkında ne düşünüyor?Toplam 60 hasta / danışan, İsmail Cem Sormaz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İsmail Cem Sormaz hangi sigortaları kabul ediyor?İsmail Cem Sormaz tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
- İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Genel Cerrahlar
- İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar