Prof. Dr. İsmail Cem Sormaz

Genel Cerrahi daha fazla

İstanbul 2 adres

Doç. Dr. İsmail Cem Sormaz,Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden mezun olmuş olup , İstanbul Üniversitesi, İstanbul Tıp Fakültesi, Tıpta Uzmanlık Eğitimini tamamlamıştır. İstanbul Tıp Fakültesi Hastanesi'nde danışanlarına hizmet vermektedir.

Topkapı, Turgut Özal Millet Cd,, İstanbul 34093

• Sigortası olan hastalar

Küçükçekmece, Küçükçekmece 34295

Genel Cerrahi Randevusu

• T

“Değerli Hocam, tiroidimde sağ taraftaki nodülün papiller tiroid kanseri olduğunu öğrendikten sonra yaptığım araştırmalar beni sizinle buluşturdu. Sağ lob tiroid kanseri ameliyatımı sizin tarafınızdan geçirmiş olmak benim için büyük bir güven duygusu oluşturdu.
    Ameliyat öncesi ve sonrası gösterdiğiniz ilgi, bilgilendirici yaklaşımınız ve hastanıza verdiğiniz güven sayesinde bu süreci çok daha rahat geçirdim. Cerrahi tecrübeniz ve insani yaklaşımınız benim için çok kıymetli. Bu süreçte yanımda olmanız büyük bir rahatlık ve güç kaynağı oldu.”

• D

Bir doktor ne kadar çok sevilebilirse o kadar çok seviyorum doktorumu. Her şey alerji sandığım vucut şişkinliklerimle başlamıştı ve bu sebepten ötürü yaklaşık 10 doktor gezdim en sonunda yolum İsmail hocamla kesişti tüm merhameti, babacan tavrı ve güleryüzüyle beni rahatlattı. Gözlerim dolu dolu karşısında otururken sakın ağlamak yok dünyanın sonu değil dediği gün evet dedim dünyanın sonu değil buda geçecek. Aynı gün iş yerinden arkadaşımla ismail hocama ameliyat olduk. Kötü huylu nodüllerden kurtulduk. Allah ayağına taş değdirmesin işini hakkı ile yapan bir insan. Her zaman sorularıma açıklayacı ve rahatlatıcı cevaplarıyla bana ışık oldu. İyi ki varsınız hocam iyi ki benim doktorum sizsiniz.

• Prof Dr İsmail Cem Sormaz Genel Cerrahi Randevusu  •

Babam uzun süredir tiroid nodülleri olan bir hastaydı fakat bir doktor olarak yillardir babamı ikna edip ameliyat ettiremedik. Daha sonra atanmış olduğum aile hekimliğinde doktor Cem bey ile karşılaştık. Babami bir şekilde muayene ettirmeyi başardım. Sonuç olarak doktor beyin ilgisi, alakası, detaylı anlatımıyla babam korkusunu yenerek ameliyata ikna oldu ve başarılı bir ameliyatla sağlığına kavuştu. Şimdi ailede arkadaş çevresinde tiroid problemi olan herkese babam cem hocamı tavsiye etmektedir..iyi ki varsınız hocam iyi ki yollarımız sizinle kesişti..

• Prof Dr İsmail Cem Sormaz Genel Cerrahi Randevusu  •

Boğazımda 9 cm lik bir nodül vardı ve nefes borumu ittirmişti, 1 senedir gittiğim hocalar bu ameliyatı riskli buldukları için yapamayacaklarını söylediler,İsmail hocamız ilk günden bu yana gayet sakin ve detaylı anlatımlarıyla hem pskolojik olarak rahat etmemi sağladı hemde sıfır enfeksiyon sıfır ağrı ile ameliyatımı gerçekleştirdi. Adeta boynumdan bir karpuz dilimi çıkardı,en ufak kanamam ve sızlamam dahi yok. Korkup vazgeçecek veya başka hocalarla zaman geçirecek insanlara tavsiyem kesinlikle zaman kaybetmeyin kendinizi İsmail hocamıza emanet edin.

• Prof Dr İsmail Cem Sormaz Diğer  •

• N

Bugün hastaneden taburcu oldum ve hemen yazmak istedim.Çünkü benim gibi yorumlara bakıp İsmail Bey e gelecek hastaların içini ferahlatmış olurum inşallah .Göğüs kafesimin içine ilerleyen ,kalbe yaklaşan guatr hastalığım sebebiyle kendisine başvurdum ,ameliyatta çok riskler vardı ,damar anomalim mevcuttu.Çok şükür dün ameliyat oldum ,göğüs kafesimin yarılmasına gerek kalmadan ve tüm diğer riskleri yaşamadan başarılı bir ameliyat geçirdim , ömrüm boyunca size minnettar kalacağım,başarılarınız daim olsun ,Rabbim ayağınıza taş değdirmesin

• Prof Dr İsmail Cem Sormaz Genel Cerrahi Randevusu  •

Annem yıllar önce sağ tarafından tiroid ameliyatı olmuş ve ses tellerine giden siniri zarar görmüş. Yıllar içinde sol taraf büyüyerek göğüs kafesinin içine girmiş ve nefes borusuna baskı uygulamış. Nefes darlığı ile götürdüğümüz göğüs hastalıkları hekimi hızlıca tiroid ameliyatı olması gerektiğini fakat ameliyat riskli olduğu için bir endokrin cerraha gitmemizi önerdi. Araştırmalarımız sonucu İsmail hoca ile görüştük. Bize ameliyat sürecinde karşılaşabileceğimiz tüm riskleri sıkılmadan bunalmadan anlattı. Guatırın hem göğüs kafesinin içine girmiş olması, hem de eski ameliyata bağlı tek taraf ses telinin felç olması bizi çok geriyordu. Ameliyatımızı olduk, hiçbir sıkıntı gelmedi başımıza çok şükür. İsmail hocamızdan Allah razı olsun. Guatr ameliyatı olacaksanız gözünüz kapalı kendinizi emanet edebilirsiniz.

• İstanbul Tıp Fakültesi Hastanesi Diğer  •

• Y

Safra kesesindeki taşlardan dolayı Dr arayışına girmiştim böylelikle İsmail hocayla kesişti yollarımız kendisi birbir dinledi anlattı bilgilendirdi sabırla çok rahatlattı ameliyatımı planlıyoruz şimdi tekkikler çıktıktan sonra inşallah Herşey yoluna girecek kendisine çok minnettarım herşeyden önce insana verdiği değer için minnettarım şükürler oldun kendisiyle yollarımız.kesişti

• İstanbul Tıp Fakültesi Hastanesi Genel Cerrahi Randevusu  •

• R

77 yaşında kanser , yüksek tansiyon ve bir çok riskli hastalığı olan Anneme bir de "Troidlerinin" oldukça büyümüş olduğu teşhisi konulmasi,
    troidin göğüs kafesine kadar uzamış olmasından dolayı bir çok doktor ameliyatının göğüs kafesinin açılarak ve ses kısılması ve bir çok risk yaşanabileceğinin söylenmesi bizleri oldukça endişelendirdi.Hemotoloji tedavimizi yürüten doktorumuzun önerisi ile ulaştığımız
    Syn Prof.dr İsmail Cem Sormaz hocamız hekim kimliginden ziyade bir evlat yaklaşımıyla, hem Annemize hem Ailemize umut oldu ve 6 ağustos ameliyatımız gerçekleşti ve ameliyat söylediği gibi boğazdan açılan küçük bir kesiyle sesinde'de hiç kısılma olmadan açısız ağrısız tamamlandı ve ertesi gün sorunsuz bir şekilde taburcu olduk. Nezaketi,merhameti,
    samimi ilgisi "Üstün Cerrahi" becerisi,detaylara gösterdiği özen ile bu süreci atlatmamizi sağladı. Değerli İsmail hocam'a
    Sonsuz minnettarız.

• B

Tiroid biyopsisi yapıldığında tiroid kanseri şüphesi vardı. İsmail Hoca’yla tanıştık daha sonrasında.
    Tiroid ameliyatı sürecinde, doktorumun profesyonel yaklaşımı ve açıklayıcı bilgilendirmeleri sayesinde kendimi çok rahat hissettim. Ameliyat öncesinde yaşadığım doğal endişelere karşı, sakin ve anlaşılır açıklamalarıyla süreci daha rahat geçirmemi sağladı. Tüm sorularımı sabırla yanıtlaması ve süreci açık şekilde anlatması, sürece dair farkındalığımın artmasına yardımcı oldu.
    Ameliyat sonrası takiplerde de düzenli kontrollerle süreci yakından takip etti. Bu dönemi daha rahat geçirmemde önemli bir rol oynadı.
    Hem mesleki bilgisiyle hem de insani yaklaşımıyla “İyi ki karşıma çıkmış.” dediğim bir hekim oldu. Bu zorlu süreci onun sayesinde çok daha kolay atlattım. Böyle bir hekimle karşılaştığım için kendimi çok şanslı hissediyorum.

• başka bir yer Diğer  •

• C

Böbreğimden aldırdığım bir kistin tiroitten metastaz yapmış papiller karsinom olduğunu öğrenince bu konuda bir hekim arayışına girdim. Araştırmalarımız sonucunda hocama ulaştık, ilgisi, tecrübesi ve sorularımıza verdiği cevaplar ile içimizi rahatlattı ve 8 temmuzda çok başarılı bir tiroit ameliyatı geçirdim. Ameliyat sonrası neredeyse hiç ağrım olmadı, ses kısılması ya da değişikliği yaşamadım. Ertesi gün de taburcu oldum. Şu an 4 Gün geçti gayet iyiyim. Sağlıkta işin uzmanına denk gelmek şans biz o şansı İsmail Cem Sormaz hocam ile yakaladık.

• başka bir yer Diğer  •