Op. Dr. İsmail Küçük 2007 yılında Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi ' nden mezun olmuştur.
2008 - 2012 yılları arasında İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniğinde uzmanlık eğitimini tamamlayan İsmail Küçük, kendi özel muayenehanesinde hastalarına hizmet vermektedir.

Op. Dr. İsmail Küçük Muayenehanesi

Kültür Mahallesi Dr Mustafa Enver Bey Caddesi No:18 Doğan Apartmanı Kat:5 Daire:5 Alsancak, İzmir

• Sigortası olan hastalar

Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu

Makaleler

Bu yola çıkmaya karar verdiyseniz. Size canı gönülden şu kadarını söylemeliyim ki kesinlikle rehberliği ve deneyimiyle İsmail bey. Şuan hamileyim.Rabbimin izniyle sonrada canım doktorumun sayesinde,bebeğimi sağlıkla kucağıma almak nasip olsun inşallah Yakın takibi ve insanı yaklaşımıyla bize güven veren doktorumuzun emeğine, yüreğine sağlık.

• başka bir yer Diğer  •

6 yıldır bebek istiyorduk ve bir çok olumsuz deneyimlerimizden sonra İsmail bey ile tanıştık. Tüp bebek tedavisi oldukça zorlu bir yol hele ki bizim gibi zorlu problemli hastalar için daha da sabır isteyen bir süreç ama İsmail Bey sayesinde zorlu yollar bize çok kolay ve umut dolu oldu. Her randevumuzda bize güler yüzlü, pozitif yaklaşımıyla daha güvende olduğumuzu hissettirdi. Kendisi ile başladığımız bu süreçte doğru adımlarla ilerleyip güzel sonuçlara kavuşturuyor. Doktorum sayesinde şuan 7 haftalık hamileyim ve tüm sürecimizi hala emin adımlarla ilerletiyor. İsmail bey gibi ekibi de mükemmel her anınıza şahit olup aynı duyguları paylaşmaları her zaman güler yüzlü karşılamaları çok güzel. Gönül rahatlığıyla doktorumu tavsiye ediyorum. İsmail Bey ve ekibine sevgilerle :)

• Op. Dr. İsmail Küçük Muayenehanesi Tüp Bebek  •

Daha önce olumsuz deneyimlerimizden sonra yolumuza İsmail Bey ile devam etmeye karar verdik. Kendisi gerçekten gerekli koşullar sağlanana kadar transferimizi yapmadı. Rahmi uygun gördüğü zaman yaptı. Bu bizim için çok değerliydi. Yüksek riskli devam eden gebeliğimde kendisi her sorumuza sabırla cevap verip bizi sakinleştirmeye çalışıyor. Umarım bu sureci Allah'ın izniyle güzel bir şekilde atlatırız. İsmail bey ve ekibini herkese tavsiye ederiz.

• T

Tüp bebek isteğiyle kapısını çaldığımız İsmail Bey ile iyi ki yollarımız kesişmiş. Transfer öncesi tedavi süreci yorucu bir süreç ancak İsmail Bey iletişimi, güleryüzü, pozitif yaklaşımıyla bu süreci olabilecek en iyi şekilde tecrübe etmemizi sağladı. Dondurulmuş embriyo transferi ile şu an 5 haftalık hamileyim. Alanında gerçekten uzman bir doktor. Kendisine gönül rahatlığıyla güvenebilirsiniz.

• G

Şimdiye kadar tanıdığım en harika doktor tecrübesiyle bilgisiyle sabrıyla güler yüzüyle mükemmel bir doktor tüp bebek tedavisi için doktor ararken aradığım kriterlere sahip doktorum İsmail bey hem histeroskopi hem de hsg filminde bizzat yanımızdaydı şimdi ise son aşama transfer sürecindeyiz bu zorlu süreçte en büyük destekçimiz karanlık yolumuzu aydınlatan adım adım hedefimize yaklaştıran içimizde çiçekler açtıran doktorumuz ve güler yüzlü ekibi ile her zorluk kolay geliyor insana iyi ki tanımışım sizleri çok kıymetli İSMAİL KÜÇÜK ile en zorlu yollar bile çiçek açar

• M

Bilgisi ve tecrubesiyle tüp bebek surecimizin her asamasinda destek olarak pozitif sonuc almamizi saglayan doktorumuz Ismail beyi iyiki tercih etmişiz.

• Op. Dr. İsmail Küçük Muayenehanesi Tüp Bebek  •

Kendisiyle başladığımız tüp bebek yolculuğunda tecrübesiyle ilk denememizde yüzümüzü güldüren, sorduğumuz her soruya güleryüzle hoşgörüyle yanıt veren, iyi ki yolumuzun kesiştiği doktorumuz. Pozitif enerjisiyle tüp bebek gibi stresli bi süreci keyifli yönetmemizi sağlayan İsmail beye sonsuz güvenebilirsiniz.

• K

Öncelikle Ismail Bey ve ekibini rahatlikla tercih edebilirsiniz. Bunu net belirtmek isterim. Düsük AMH ile tüp bebek tedavisinde ilk denemede basarili sonuc aldik cok sükür. Sürec oldukca zor yipratici, yolun basinda cok umutsuzdum. Ama Ismail Bey size zaten tutamayacagi sözler vermiyor. Acele etmiyor, dogru adimlarla ilerleyip güzel sonuclara kavusturuyor. Emin ellerde olmak süreci cok kolaylastiriyor. Ismail Bey ve ekibine sevgilerle :)

• G

İsmail Bey tüp bebek süreci ile ilgili tüm endişelerimi yatıştırdı. İşini iyi bilen güler yüzlü ve şakacı birisi :) ilk başta korkarak tedaviye başlasam da süreç ilerledikçe hiçbir endişem kalmadı sonuç olarak şuan İkizlerim olucak inşallah doğumum da sağlıkla gerçekleşir. Aklınızda bir soru işareti olmadan İsmail Bey'i dinleyin derim

• Op. Dr. İsmail Küçük Muayenehanesi Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu  •

Bebek sahibi olmak icin bir tedavi surecine başladık kendisiyle, engin bilgilerine dayanarak ve her söylediği tedaviyi kabul ederek ilk tup bebek denememde hamile kaldım.Esim ve ben doktorumuza her konuda güveniyoruz.herkese tavsiye ederim..

• Op. Dr. İsmail Küçük Muayenehanesi Beşinci Gün Transferi  •