Dt. İzel Aydınoğlu

Diş Hekimi · Daha fazla

Kocaeli 1 adres

Dt. İzel Aydınoğlu, İzmit (Kocaeli) doğumludur. İlköğretimini Atafen Koleji’nde, lise eğitimini Kocaeli Fen Lisesi’nde tamamlamıştır.

2016 yılında başladığı Trakya Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi’ndeki eğitimini 2021 yılında tamamlamıştır. Öğrenimi süresince çeşitli sosyal sorumluluk çalışmalarında yer almıştır.

2021–2024 yılları arasında Kocaeli’deki polikliniklerde görev yapmıştır. 2022 yılından itibaren dental teşhis alanında danışmanlık faaliyetlerinde bulunmuştur.

2025 yılından bu yana Okan Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Ortodonti Anabilim Dalı’nda doktora eğitimine devam etmektedir. Aynı yıl itibarıyla Özel Uzman Diş Grup Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği bünyesinde görev yapmaktadır.

Diş Hekimi Randevusu

Özel Uzman Diş Grup Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği

Yahyakaptan Mahallesi Şehit Ali İhsan Çakmak Sokak No:46/B Nazer Inn İş Merkezi, Kocaeli 41050

• D

Ben gayet iyi bir süreç geçirdim. İzel Hanım'a başvurma sebebim: ön dişimde dolgu vardı, çok fazla limon yediğim için asitten kırılmış. Kendisi bana kaplama önerdi; geçici dişlerim ağzımda kaplama dişlerim hazırlanıyor. Süreç boyunca hep beni destekledi ve yardımcı oldu. Yaklaşımları güzel, işçiliği iyi. Şu anda bile istediğim her şeyi yiyebiliyorum. Süreçten oldukça memnunum. Muhtemelen bundan sonraki işlemlerimde kendisini ziyaret edeceğim. Genel olarak klinikten memnun kaldım.

• Ş

Kanal tedavisi ve estetik dolgu işlemlerimi yaptırıyorum. Kendim araştırıp buldum. Tedavim çok iyi geçiyor, çok memnunum. Çok güleryüzlü, ilgili, işini güzel yapan bir uzman. Dolgularım çok güzel oldu. Herhangi bir sıkıntı yaşamadım.

•  •

Uzmanımızı kendim tercih ettim. Dolgu ve diş taşı temizliği yaptırdım. İşlemlerim güzel geçti. Herhangi bir sıkıntım yok. İzel Hanım'ın bilgilendirmesi iyiydi. Memnun kaldım kendisinden.

•  •

Uzmanımızdan memnunum; sürecimizi güzel ilerletiyor. Diş taşı temizliği ve 2 dolgu yaptırdım. Diş çekimi için tekrar gideceğim. Tedavi öncesinde ve sonrasında detaylı açıklamalarda bulunuyor. Ne yapmamız gerektiği konusunda bütün bilgileri aktardı. Bir sorun veya sıkıntıyla karşılaşmadım. İşlem sırasında gayet hastayı rahatlatacak şekilde müzik açıyor ve hastasını adapte ediyor. Eğlenceli bir şekilde işlemler devam ediyor. İzel Hanımın ilgisi ve anlayışı çok iyi.

• G

Kaplama ve implant için başvurdum. Tedavi sürecim gayet iyi geçti. Herhangi bir sıkıntım yok. En ufak sıkıntım olduğunda güler yüzle karşılandım. İşlem öncesinde ve sonrasında detaylı açıklamalarda bulunuyor. İzel Hanım insani olarak iyi bir insan. Uzman olarak da benim istediğimi anladı, karşılığını bulabildim.

•  •

Kaplama ve kanal tedavisi için başvurdum. Tedavim iyi geçti, bir sorun çıkmadı. İşlem öncesinde ve sonrasında açıklamalarda bulundu. İzel Hanımdan çok memnunum. Değişik bir durumum vardı; işlemin zordu. Denedi, iki dişimi kurtardı; çekim yapmadı.

• Z

Kanal tedavisi ve dolgu işlemlerimi yapıyor. İzel Hanımdan memnunum. Tedavim devam ediyor. Her aradığımda ulaşabiliyorum. İzel Hanımın ilgilenmesi çok güzel, eli çok hafif.

• U

Kanal tedavisi ve diş temizliği için arkadaş tavsiyesi üzerine başvurdum. Kendisi benimle ilgilendi, işimi halletti. Bundan sonra kendisini tercih ederim. Tedavi öncesinde ve sonrasında bilgilendirmelerde bulundu. Beni güzelce yönlendirdi. Birkaç işlemin yapılması gerektiğini söyledi; tekrar gideceğim.

•  •

Dolgu işlemini yaptırdım. İşlemim gayet iyi geçti. İki defa gittim, hiçbir sıkıntı yaşamadım. Her konuda beni aydınlattı. İzel Hanım gayet tatlı, samimi bir uzman. İşlem sırasında bile iyi gidiyor mu, acıyor mu dedi ve benim nasıl olduğumu sordu. Memnun kaldım kendisinden.

• K

Diş dolgusu ve implant için başvurdum. Tedavim gayet güzel geçti. İşlem öncesinde ve sonrasında detaylı açıklamalarda bulundu. Gayet iyi ilgilendiler. Herhangi bir sorun yaşamadım. Herkese tavsiye ederim.