Dt. İzel Aydınoğlu, İzmit (Kocaeli) doğumludur. İlköğretimini Atafen Koleji’nde, lise eğitimini Kocaeli Fen Lisesi’nde tamamlamıştır.
2016 yılında başladığı Trakya Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi’ndeki eğitimini 2021 yılında tamamlamıştır. Öğrenimi süresince çeşitli sosyal sorumluluk çalışmalarında yer almıştır.
2021–2024 yılları arasında Kocaeli’deki polikliniklerde görev yapmıştır. 2022 yılından itibaren dental teşhis alanında danışmanlık faaliyetlerinde bulunmuştur.
2025 yılından bu yana Okan Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Ortodonti Anabilim Dalı’nda doktora eğitimine devam etmektedir. Aynı yıl itibarıyla Özel Uzman Diş Grup Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği bünyesinde görev yapmaktadır.
- Diş Gıcırdatma ,
- Diş Çürükleri ,
- Diş Eti Kanaması ,
- Diş Ağrısı ,
- Diş Çapraşıklığı ,
Yahyakaptan Mahallesi Şehit Ali İhsan Çakmak Sokak No:46/B Nazer Inn İş Merkezi, Kocaeli 41050
Diş Hekimi Randevusu
20'lik Diş Çekimi
Apikal Rezeksiyon
Ağız Bakımı Eğitimi
Özel Uzman Diş Grup Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Ağız Hastalıklarında Lazer Uygulamaları
Çocuklarda Yer Tutucular
Çıtçıtlı Protezler
K
k....a
Oğlumun diş çekimi için başvurduk. Sürecimiz gayet güzel geçti, herhangi bir sıkıntı yaşamadık. İşlem öncesinde ve sonrasında detaylı açıklamalarda bulundu. Genel olarak kendisinden memnun kaldık. Olumsuz bir görüşüm yok.
n....u
İmplant üzerine kaplama yapıldı. Alt dişlerimdeki eski kaplamalarımı çıkarttı, yenisini yaptı. İşlem öncesinde ve sonrasında detaylı açıklamalarda bulundu. İşlem esnasında da sohbet ediyor. Çok detaycı bir uzman, hoşuma gitti. Çok memnun kaldım kendisinden. Herkese tavsiye ederim.
f....a
Diş çekimi ve köprü işlemini yaptı. Tedavim harika geçti. Tedavi öncesinde ve sonrasında detaylı açıklamalarda bulundu. İletişimi güzel ve profesyonel bir uzman.
L
l....)
Eşime implant yapıldı. Kendimiz araştırıp uzmanımızı tercih ettik. Tedavi güzel geçti. Herhangi bir sorun yaşamadık. Her aradığımızda ulaşabildik. İşini titizlikle yapan, ilgili, saygılı, hastalarına değer veren bir uzman.
s....)
Kanal tedavisi, estetik işlem ve dolgu tedavisi için başvurduk. Oğlumun tedavisi gayet başarılı geçti. Tedavi öncesinde ve sonrasında detaylı açıklamalarda bulundu. İzel Hanım'ın ilgisi, alakası, yaklaşımı gayet güzel. Çocuğum koltuğa severek oturdu, memnun kaldım kendisinden.
Ü
ü.....
İzel hocamın biz hastaları için büyük bir şans olduğunu düşünüyorum.Ne zaman muayeneye gelsem çok büyük ilgi alakayla karşılaşıyorum.İşini böyle özenle,severek,ciddiyetle yapan hekimlere ihtiyacımız var.
• Özel Uzman Diş Grup Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği • Diş Hekimi Randevusu •
s....
Hastaneye diş ağrım için başvurdum İzel hanıma yönlendirdiler, dişimin kanal olacağını söyledi diş fırçalarken bile bulantılarım oluyordu dişime lastik gibi bir şey taktı ve hiç rahatsızlık duymadım şimdi de implant diş yaptırıyorum çok memnunuz
• Özel Uzman Diş Grup Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği • Diş Hekimi Randevusu •
m...
Doktora arkadaşım sayesinde ulaştım. Dişlerimde sarılık ve çürükler vardı. Diş taşı temizliği yapıldı, iki dişim çekildi ve 6 dişe estetik dolgu uygulandı. Tedavi süreci iyiydi ve çevreme tavsiye ederim.
a...
Dişime başka bir yerde dolgu yaptırmıştım ama ağrıyordu, bu sebeple ulaştım. İğneden, kandan çok korkuyorum, hemen tansiyonum düşer. İzel Hanım çok iyi yaklaştı bana, rahatlattı, süreci anlattı. Ve ilk kez bir diş hekimine gittiğimde baygınlık geçirmedim, o yüzden kendisini bırakmaya hiç niyetim yok, kesinlikle herkese tavsiye ederim.
as...r
Kendisine kanal tedavisi,dolgu ve diş temizliği için gittim.korkum olduğunu ve tansiyon düşüklüğü yaşadığımı söyledim,o kadar güzel ilgilendi ve motive ettiki çok rahat geçirdim süreci,bu konuda sorun yaşayanlar beni çok iyi anlayacaktır.Bundan sonra başka doktor aramam
• Özel Uzman Diş Grup Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği • Diğer •
İzel Aydınoğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?İzel Aydınoğlu, Diş Hekimi. Size İzel Aydınoğlu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Diş Hekimi Randevusu, Normal Randevu, X-Ray, Lokal Anestezi, Botoks, Kontrol Randevusu, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Diş Dolgusu, 20'lik Diş Çekimi.
İzel Aydınoğlu adresi nerede?İzel Aydınoğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yahyakaptan Mahallesi Şehit Ali İhsan Çakmak Sokak No:46/B Nazer Inn İş Merkezi Kocaeli
Adresine gitmek zorunda kalmadan İzel Aydınoğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda İzel Aydınoğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda İzel Aydınoğlu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?İzel Aydınoğlu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
İzel Aydınoğlu hangi dilleri konuşuyor?İzel Aydınoğlu ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
İzel Aydınoğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?İzel Aydınoğlu tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar İzel Aydınoğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 10 hasta / danışan, İzel Aydınoğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.