Kalp Ve Damar Cerrahisi, Kumlu, Hatay

Göçerler, Antalya Harita

ANTALYA ŞEHİR HASTANESİ

• Özel Konur Cerrahi Tıp Merkezi

Kalp ve damar cerrahisi, İç hastalıkları, Nöroloji

, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Diyetisyen · Daha fazla

Zübeydehanım Caddesi No:12/1, Osmangazi Harita

Özel Konur Cerrahi Tıp Merkezi

• Özel Mavişehir Batı Anadolu Tıp Merkezi

Kalp ve damar cerrahisi, İç hastalıkları, Kardiyoloji

, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Üreme endokrinolojisi ve i̇nfertilite, Radyoloji, Diyetisyen, Psikiyatri, Periodontoloji, Çocuk diş hekimliği (pedodonti), Jinekolojik onkoloji cerrahisi · Daha fazla

Mavişehir Mahallesi 6524 Sokak No:23, Karşıyaka Harita

Özel Mavişehir Batı Anadolu Tıp Merkezi

• Bht Clinic İstanbul Tema Hastanesi

Kalp ve damar cerrahisi, İç hastalıkları, Gastroenteroloji

, Nefroloji, Romatoloji, Hematoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk endokrinolojisi, Çocuk nefrolojisi, Çocuk nörolojisi, Çocuk alerjisi, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Üreme endokrinolojisi ve i̇nfertilite, Perinatoloji, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Tıbbi genetik, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Pratisyen, Diyetisyen, Psikiyatri, Göğüs hastalıkları ve tüberküloz, Diş hekimi, Diş hastalıkları ve tedavisi, Psikoloji, Fizyoterapi ve rehabilitasyon, Protetik diş tedavisi, Restoratif diş tedavisi, Dil ve konuşma terapisi, Sertifikalı medikal estetik, Oral i̇mplantoloji, Girişimsel radyoloji · Daha fazla

Atakent Mahallesi 4. Caddesi No:36, Küçükçekmece Harita

Bht Clinic İstanbul Tema Hastanesi

• Doç. Dr. Cüneyt Konuralp

Kalp ve damar cerrahisi, Akupunktur

Suadiye Mahallesi Bağdat Cad. Maraş Apt. No: 398/9 Kat: 3, İstanbul Harita

Cüneyt Konuralp Muayenehanesi

• Prof. Dr. Mert Dumantepe

Kalp ve damar cerrahisi

Caddebostan Mahallesi Bağdat Caddesi Aydın Apartmanı Kat : 2 Daire : 4, İstanbul Harita

Op Dr Mert Dumantepe Klinik

Yenişehir Mahallesi İşçiler Caddesi No:126, Konak Harita

Medicana International İzmir Hastanesi

• Mustafa Ünal Kliniği

Kalp ve damar cerrahisi, İç hastalıkları, Gastroenteroloji

, Kardiyoloji, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum · Daha fazla

Kuşkavağı Mahallesi 563. sokak Arden Plaza No:2/2 Kat:1 Konyaaltı, Antalya, İstanbul Harita

Mustafa Ünal Kliniği

• Hocacihan Saray, Saray Cd. No:1 Selçuklu, Konya, Selçuklu Harita

Başkent Üniversitesi Konya Hastanesi

• Cumhuriyet Bulvarı 1374.Sok.No:11 Alsancak, İzmir Harita

İzmir Dr. Behçet Uz Çocuk Hastalıkları Ve Cerrahisi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi

• Muş Merkez Cad., Muş Harita

Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi

• 1418 Sok.No:16 Kahramanlar, İzmir Harita

Özel Atakalp Kalp Hastanesi

• İntermed Nişantaşı Polikliniği

Kalp ve damar cerrahisi, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları

, Gastroenteroloji, Hematoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Aile hekimliği · Daha fazla

Teşvikiye Cad.Bayer Apt. No:63 Kat:1, Şişli Harita

İntermed Nişantaşı Polikliniği