Kalp Ve Damar Cerrahisi, Kumlu, Hatay

• Özel Akademi Hastanesi

Kalp ve damar cerrahisi, İç hastalıkları, Gastroenteroloji

, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Acil tıp, Diyetisyen · Daha fazla

Ovacık Mahallesi D-100 Karayolu No: 22-24, Başiskele Harita

Özel Akademi Hastanesi

• Özel Anatolia Hospital Lara

Kalp ve damar cerrahisi, İç hastalıkları, Tıbbi onkoloji

, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk metabolizma hastalıkları, Çocuk endokrinolojisi, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Algoloji, Radyoloji, Acil tıp, Ağız diş ve çene cerrahisi, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Fizyoterapi ve rehabilitasyon, Ağız yüz ve çene cerrahisi · Daha fazla

Güzeloba Mahallesi 2246. Sokak No:9, Muratpaşa Harita

Özel Anatolia Hospital Lara

• Adıyaman Üniversitesi Tıp Fakültesi

Kalp ve damar cerrahisi, İç hastalıkları, Romatoloji

, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk enfeksiyon hastalıkları, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi patoloji, Tıbbi genetik, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Tıbbi parazitoloji, Tıbbi farmakoloji, Acil tıp, Aile hekimliği, Pratisyen, Psikiyatri · Daha fazla

Altınşehir Mh. 3005 Sokak No:13 02040, Adıyaman Harita

Adıyaman Üniversitesi Tıp Fakültesi

• Özel Kadıköy Şifa Ataşehir Hastanesi

Kalp ve damar cerrahisi, İç hastalıkları, Gastroenteroloji

, Nefroloji, Kardiyoloji, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk gastroenteroloji hepatoloji ve beslenme, Neonatoloji, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Üreme endokrinolojisi ve i̇nfertilite, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Aile hekimliği, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Çocuk diş hekimliği (pedodonti) · Daha fazla

Işıklar Cad. No: 35/A 34750 Ataşehir, Kadıköy Harita

Özel Kadıköy Şifa Ataşehir Hastanesi

• Özel Osm Ortadoğu Hastanesi

Kalp ve damar cerrahisi, İç hastalıkları, Nefroloji

, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi patoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Pratisyen, Diyetisyen · Daha fazla

Recep Tayyip Erdoğan Bul.No:132 İmambakır Mah., Şanlıurfa Harita

Fatih Sultan Mehmet Bulvarı, Cadde 224 Sitesi, No:5, B Blok, , Nilüfer Harita

Op. Dr. İlknur Güler

• Kocaeli Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi

Kalp ve damar cerrahisi, İç hastalıkları, Alerji hastalıkları

, Nefroloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Göğüs cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Perinatoloji, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Pratisyen, Psikiyatri, Göğüs hastalıkları ve tüberküloz, Diş hekimi, Jinekolojik onkoloji cerrahisi · Daha fazla

Fevziçakmak Mah. Dr Zeki Cad. Darıca, Gebze Harita

Kocaeli Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi

• Acıbadem Adana Hastanesi

Kalp ve damar cerrahisi, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları

, Gastroenteroloji, Nefroloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk endokrinolojisi, Çocuk hematolojisi, Çocuk enfeksiyon hastalıkları, Neonatoloji, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Göğüs cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Nükleer tıp, Aile hekimliği, Ağız diş ve çene cerrahisi, Pratisyen, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Ortodonti, Psikoloji, Protetik diş tedavisi, Jinekolojik onkoloji cerrahisi, Ağız yüz ve çene cerrahisi · Daha fazla

Döşeme Mah. Cumhuriyet Cad.No:66, Seyhan Harita

Acıbadem Adana Hastanesi

• Özel Rich Hospital

Kalp ve damar cerrahisi, İç hastalıkları, Kardiyoloji

, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Neonatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi patoloji, Acil tıp, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Psikoloji · Daha fazla

Kızıltoprak Mah. 921.Sk. No:27, Muratpaşa Harita

Göçerler, Antalya Harita

ANTALYA ŞEHİR HASTANESİ

• Özel Konur Cerrahi Tıp Merkezi

Kalp ve damar cerrahisi, İç hastalıkları, Nöroloji

, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Diyetisyen · Daha fazla

Zübeydehanım Caddesi No:12/1, Osmangazi Harita

Özel Konur Cerrahi Tıp Merkezi

• Doç. Dr. Cüneyt Konuralp

Kalp ve damar cerrahisi, Akupunktur

Suadiye Mahallesi Bağdat Cad. Maraş Apt. No: 398/9 Kat: 3, İstanbul Harita

Cüneyt Konuralp Muayenehanesi

• Prof. Dr. Mert Dumantepe

Kalp ve damar cerrahisi

Caddebostan Mahallesi Bağdat Caddesi Aydın Apartmanı Kat : 2 Daire : 4, İstanbul Harita

Op Dr Mert Dumantepe Klinik

Static Map Image