Kalp Ve Damar Cerrahisi, Kumlu, Hatay
Evrenpaşa Cad., Iğdır • Harita
Iğdır Devlet Hastanesi
Evliya Çelebi Mahallesi Okmeydanı Caddesi, Kütahya • Harita
Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Evliya Çelebi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Ümraniye Eğitim Araştırma Hastanesi Mustafa Kemal Semt Polikliniği
Kalp ve damar cerrahisi, İç hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları
, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Aile hekimliği · Daha fazlaMustafa Kemal Mah. 3001 Cad.No:79 Ümraniye Devlet Has.Semt Polik, Ümraniye • Harita
Ümraniye Eğitim Araştırma Hastanesi Mustafa Kemal Semt Polikliniği
Fevziçakmak Cad.53. Sok.No:48 Bahçelievler, Çankaya • Harita
Başkent Üniversitesi Ankara Hastanesi
Demirlibahçe Mah. Mamak Cad., Mamak • Harita
Ankara Üniversitesi Cebeci Kalp Merkezi
İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa, Cerrahpaşa Tıp Fakültesi
Kalp ve damar cerrahisi, İç hastalıkları, Alerji hastalıkları
, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları, Gastroenteroloji, Nefroloji, Romatoloji, İmmünoloji, Hematoloji, Geriatri, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk metabolizma hastalıkları, Çocuk endokrinolojisi, Çocuk hematolojisi, Çocuk nefrolojisi, Çocuk nörolojisi, Çocuk alerjisi, Çocuk onkolojisi, Çocuk gastroenteroloji hepatoloji ve beslenme, Çocuk enfeksiyon hastalıkları, Neonatoloji, Çocuk göğüs hastalıkları, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Çocuk ürolojisi, Göğüs cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Algoloji, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi patoloji, Tıbbi genetik, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Tıbbi farmakoloji, Spor hekimliği, Acil tıp, Adli tıp, Halk sağlığı, Fizyoloji, Aile hekimliği, Anatomi, Embriyoloji ve histoloji, Pratisyen, Psikiyatri, Göğüs hastalıkları ve tüberküloz, Diş hekimi, Psikoloji, Fizyoterapi ve rehabilitasyon, Akupunktur, Çocuk romatolojisi · Daha fazlaCerrahpaşa Mahallesi Koca Mustafapaşa Caddesi No:34/E, Fatih • Harita
İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa, Cerrahpaşa Tıp Fakültesi
Bakırçay Üniversitesi Çiğli Eğitim ve Araştırma Hastanesi
Kalp ve damar cerrahisi, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları
, Gastroenteroloji, Romatoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk endokrinolojisi, Çocuk gastroenteroloji hepatoloji ve beslenme, Dermatoloji, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Çocuk ürolojisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Psikiyatri · Daha fazla8780/1 Sokak No:18 Yeni Mahalle Ata Sanayi, Çiğli • Harita
İstanbul Bezmialem Vakıf Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi
, Gastroenteroloji, Nefroloji, Hematoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk endokrinolojisi, Çocuk nefrolojisi, Çocuk alerjisi, Neonatoloji, Çocuk göğüs hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Göğüs cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Algoloji, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Tıbbi patoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Aile hekimliği, Pratisyen, Psikiyatri · Daha fazlaAdnan Menderes Bulvarı Vatan Caddesi 34093, Fatih • Harita
İstanbul Bezmialem Vakıf Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi
8780/1 Sokak No:18 Yeni Mahalle Ata Sanayi, Çiğli • Harita
Acıbadem Eskişehir Hastanesi
, Gastroenteroloji, Nefroloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk ürolojisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Androloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Nükleer tıp, Acil tıp, Pratisyen, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Psikoloji, Fizyoterapi ve rehabilitasyon, Akupunktur · Daha fazlaHoşnudiye Mah. Acıbadem Sok. No.19, Tepebaşı • Harita
Acıbadem Eskişehir Hastanesi
Denizli Devlet Hastanesi
Kalp ve damar cerrahisi, İç hastalıkları, Alerji hastalıkları
, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları, Gastroenteroloji, Nefroloji, Romatoloji, Hematoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk endokrinolojisi, Çocuk hematolojisi, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Gastroenteroloji cerrahisi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi patoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Tıbbi parazitoloji, Spor hekimliği, Acil tıp, Diyetisyen, Psikiyatri · Daha fazlaSırakapılar, Selçuk Cd. D:n, Merkezefendi/Denizli, Denizli • Harita
Denizli Devlet Hastanesi
Kocaeli Derince Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
, Gastroenteroloji, Nefroloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk endokrinolojisi, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Göğüs cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Perinatoloji, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi genetik, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Spor hekimliği, Acil tıp, Pratisyen, Psikiyatri · Daha fazlaİbni Sina Mah. Sopalı Mevkii, Derince • Harita
Kocaeli Derince Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Denizer Caddesi Cevizli Kavşağı No: 2 Cevizli, Kartal • Harita
İstanbul Kartal Koşuyolu Yüksek İhtisas Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Ankara Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi
Kalp ve damar cerrahisi, İç hastalıkları, Alerji hastalıkları
, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları, Gastroenteroloji, Nefroloji, Romatoloji, Hematoloji, Geriatri, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk metabolizma hastalıkları, Çocuk hematolojisi, Çocuk nörolojisi, Çocuk onkolojisi, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Gastroenteroloji cerrahisi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Üreme endokrinolojisi ve i̇nfertilite, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Algoloji, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi patoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Spor hekimliği, Sualtı hekimliği ve hiperbarik tıp, Acil tıp, Halk sağlığı, Aile hekimliği, Ağız diş ve çene cerrahisi, Cerrahi onkoloji, Tıbbi ekoloji ve hidroklimatoloji, Psikiyatri, Diş hekimi, Ortodonti, Akupunktur, Çocuk romatolojisi, Jinekolojik onkoloji cerrahisi · Daha fazlaEmrah Mahallesi General Tevfik Sağlam Caddesi, Keçiören • Harita
Ankara Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi
Yeni, Eski Antalya Cd. No:6, Burdur • Harita