1998 yılında Sofya Tıp Fakültesi Diş Hekimliğinden mezun oldum.Hacettepe Üniversitesi'nde 1998-2001 yıllarında Diş Hekimliği Ortodonti Anabilimdalı'nda uzmanlık eğitimimi tamamladım.2001 yılından beri İstanbul'da kendi özel kliniğimde hasta kabulü yapmaktayım.

Yetişkin
Çocuk

Diş Hekimi Randevusu

Zuhuratbaba, Yüce Tarla Cd. 54/A 54/A, Bakırköy, İstanbul 34147

• Sigortası olan hastalar

• O

Kenan Bey’e Ortodonti (tel) tedavisi, genel muayene, bakım ve rehberlik için başvurmuştum. Gayet başarılı, işinde uzman; buna rağmen mütevaziliğinden asla ödün vermeyen, samimi bir hekim. Ve bu incelikle ve karakterle kurduğu kliniğinde çalışan herkes bir o kadar samimi ve işinde uzman. Oldu bittiye getirmeyen, tedavimin bitmesinden 5 yıl geçmesine rağmen ilk günkü incelikle ilgilenmeye devam eden bir ekip.

• Y

Biz doktor yönlendirmesi üzerine diş teli uygulaması için kendileriyle tanıştık. Sürecin baştan sona sorunsuz ve sonsuz bir ilgiyle yürütülmesi dolayısıyla çok memnun kaldık. Hem çok profesyonel bir iş çıkardılar, hem de hasta takibini incelikle devam ettiriyorlar.
    Kenan Bey ve ekibinin kliniğin düzeni, çalışanların saygısı, ilgisi ve doğru yönlendirmelerinden dolayı çok memnun kaldık.

"Nazik değerlendirmeniz için çok teşekkür ederim. "

Dr. Kenan Çavdar’a bir arkadaşımızın tavsiyesiyle geldik. Tedavi sürecinden çok memnun kaldık. Kızımın ön dişleri yamuk olduğu için tedavi amaçlı olarak kliniğe başvurduk. Plak tedavisini aşamalı olarak uyguladılar. Her aşamayı dikkatli ve titiz bir şekilde nasıl uygulayacaklarını anlattılar. Bu kızımda ve bende güven duygusu oluşturdu. Kısa sürede kızımın dişleri çok düzenli oldu. Tedavi için kullandıkları malzemeler kaliteliydi. Klinik çok temiz ve düzenli. Klinik çalışanları çok ilgili ve güler yüzlüydü. Herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

• Ç

Doktoruma şeffaf plak tedavisi için başvurdum. Tedavi sürecim boyunca oldukça ilgili, açıklayıcı ve profesyonel bir yaklaşım gördüm. Her aşamada süreci detaylı şekilde anlatarak içimi rahatlattı. Klinik ortamı da oldukça düzenli ve güven vericiydi. Tedavimden ve ilgisinden çok memnun kaldım. Gönül rahatlığıyla tavsiye edebileceğim bir hekim.

"Nazik değerlendirmeniz için çok teşekkür ederim. "

Tavsiye üzerine kendisiyle görüşmüştüm. Alerjik bir yapıda olmama rağmen hiçbir sorun yaşamadan çok rahat bir şekilde tedavimi tamamladık. Şeffaf plak tedavisi gördüm. Tedavi bitince alt dişimin arkasına sabitleyici takıldı. Şimdi de gece plağı kullanıyorum, üst dişlerim için. Kenan Bey ve ekibi her zaman açıklayıcı ve destekleyici şekilde yaklaştı. Hala kontrollere gider gelirim; çok memnunum.

• D

Sayın Dr. Kenan Çavdar ile bir arkadaşımın tavsiyesi sayesinde tanıştım ve ortodonti tel tedavimi kendisine yaptırdım. Özellikle ön dişlerim çok yamuktu ve bu durum çocukluğumdan beri beni psikolojik olarak oldukça rahatsız ediyordu. Kenan Bey dişlerimi öyle güzel düzeltti ki, sonuçtan gerçekten çok mutlu oldum. Sadece tedavi değil, süreç boyunca gösterdiği anlayış ve kolaylık da benim için çok kıymetliydi. Ödeme konusunda bana büyük bir güven gösterdi; aradan yıllar geçmiş olmasına rağmen hâlâ 6 ayda bir dişlerimi kontrol ediyor ve ilgisini hiç eksik etmiyor. Hem mesleki başarısı hem de insanlığıyla gerçekten çok değerli bir doktor.
    Kendisine gönülden ortodonti tedavisi düşünen herkese içtenlikle tavsiye ederim.

• H

Evlenmeden önce ortodonti tedavisi için kliniğe başvurdum. Tedavi süreci planlanan şekilde ilerledi ve düğünümden önce dişlerimde belirgin bir düzelme sağlandı. Kontroller düzenli olarak yapıldı ve süreçle ilgili bilgilendirmeler yapıldı.

Eşim daha önce ortodonti tedavisi görmüş ancak yıllar içinde dişlerinde tekrar bozulma oluşmuştu. Bu nedenle kendisi için plak tedavisi planlandı ve süreç devam ediyor. Kliniğe tekrar gittiğimizde ekibin büyüdüğünü ve hizmetin daha sistemli ilerlediğini gözlemledik.her şeyden çok memnun kaldık

• Kenan Çavdar Muayenehanesi Ortodontik Tedavi  •

• H

İnternetten araştırma yaparken Kenan Bey'i buldum. Invisalign tedavisi için önerilen bir hekimdi. Ortodontik açıdan dişlerimden rahatsızdım ve bunun için tedavi olmak istiyordum. Randevumu aldıktan sonra ilk taramam yapıldı ve Kenan Bey, tedavinin uygunluğunu değerlendirdi ve bir açıklama yaptı. Önceki hekim görüşümde hekimle sorun yaşamıştım; fazladan diş çekimine gitmek istiyordu ve bu nedenle onun tedavisini kabul etmemiştim. Bu şüphelerimi Kenan Bey'e açıkladım ve gerek olmadığını açıkladı. Güven veren açıklaması nedeniyle tedaviye başladım. 1 yıldan kısa sürede tedavimi tamamladı; söylediği gibi. Tedavi süresince klinik çalışanlarının hepsi kibar ve ilgiliydi. Tedavi sonunda da Kenan Bey son değerlendirmesini yaptı, tedaviyi sonlandırdı. Sonrasında Vivera retainer tedavisine başladık. O tedavinin de sonuna gelmek üzereyim. Kenan Bey başkalarına da tavsiye ettiği bir hekim. Tedavi sürecinden gayet memnunum.

• Y

Doktorumu sosyal medyada görmüştüm. Bu şekilde kendisiyle tanıştım. Dişlerimdeki çapraşıklık sorunu için Invisalign tedavisindeki tecrübe ve başarıları benim kendisiyle Invisalign tedavisini seçmemde etkili oldu.
    Doktorum ve kliniğindeki diğer tüm çalışanlar son derece güler yüzlü, yardımsever. Randevu alma, iptal etme, değiştirme süreçlerimde hiç sorun yaşamadım. Yine Doktorum Kenan Bey en iyisi ve güzeli olsun diye gerçekten uğraşıyor. Tedavim sona ermiş olmasına rağmen, birkaç değişiklik istediğimde bunları derhal uyguladığına kendim şahit oldum. Şu an ufak değişiklikler için kendi isteğimle tedavim devam ediyor.
    Çevreme tavsiye ettim; kendisiyle tedaviyi tamamlayan ve memnun kalan arkadaşlarım da oldu. Tavsiye ederim.

"Nazik değerlendirmeniz için çok teşekkür ederim. "

Ortodonti tedavim için Dr. Dt. Kenan Çavdar’a tavsiye üzerine gittim ve şeffaf plak tedavisi gördüm. Süreç boyunca hem kendisi hem de ekibi çok ilgiliydi. Kontrollerim düzenli yapıldı ve her aşamada bilgilendirildim. Tedavi biraz uzun sürse de sonuç gerçekten buna değdi. Şu an dişlerimin görünümünden çok memnunum. Şeffaf plak tedavisi düşünenlere gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.