Doktor: Uzm. Dt. Cihan Hasçizmeci Estetik Porselen

Cihan hoca çok küçük yaşta dişleri dökülen oğlumuzun problemini çözdü. Yaptığı işlemlerde ileriyi düşünen ve soruna uzun vade çözüm sunan bir hekim. Kendisine gönül rahatlığı ile çocuğunuzu emanet edebilirsiniz.

Doktor: Uzm. Dt. Cihan Hasçizmeci Diş Çekimi

5 yaşındaki kızımın azı dişi çürüyüp kenarları kırılmıştı. Ve dolguları vardı. Rahat profesyonel sevimli tavrı ile kızıma güven duygusunu güzel geçirdi.Kaç tane doktora gittik bayıltma yapamayacaklarını söylediler.Ve müdahale etmediler cihan bey hem dolgu hem çekimi yarım saat gibi sürede minimum ağrı ile yaptı.Kendisinden çok memnun kaldık.

T
    Doktor: Uzm. Dt. Cihan Hasçizmeci Pedodonti

Oğlumun 4 yaşında iken dişlerini yaptırdık. İki sene geçti maşallah hala çok güzel. Zirkonyum kaplamalarımız çelik kaplamamız var kanal tedavisi ve dolgularımız hala bize şükür sebebi. İyi ki cihan hocamla karşılaşmışız. İletişim olarak da harika ve bir ebeveyn olarak sizi anlayıp çok güzel sakinleştiriyor kimsenin ihtiyacı olmasa keşke ama ihtiyaç duyarsanız Cihan Bey'i aşırı tavsiye ediyorum.

Doktor: Uzm. Dt. Cihan Hasçizmeci Çocuk Diş Tedavisi

7 yaşında oğlumun 8 adet çürüğü vardı. Çok korkuyorduk ta ki cihan beyle tanışana kadar. Şimdi oğlum ve biz çok rahatız

Doktor: Uzm. Dt. Cihan Hasçizmeci Çocuk Diş Tedavisi

Torunum için araştırdığım doktorlardan içimi rahatlatan tek doktor cihan bey oldu torunuma 6 zirkonyum ve 8 adet çelik kaplama yapıldı çok memnunuz ameliyat öncesi ve sonrasında hiçbir sorunla karşılaşmadık güleryüzü ve samimi konuşmasıyla kesinlikle içimizi rahatlatan tek doktor oldu iyi ki kesişmiş yollarımız torunum şuan çok güzel yemek yiyor ve bütün ağrıları dindi elinize emeğinize sağlık herşey için çok teşekkür ederiz :)

Doktor: Uzm. Dt. Cihan Hasçizmeci Çocuk Diş Tedavisi

Kızımın diş tedavisi ile ilgili korkusu vardı.Cihan Hocam, genel anestezi ile tüm dişleri tedavi etti.Süreç çok hızlı ve sorunsuz ilerlerdi.Tüm kaygılarımı detaylı yaptığı açıklamalarla geçirdi.Düzenli aralıklarla kontrole geliyoruz.Cihan Hocamın iletişimi o kadar iyi ki kızıım artık hiç korkmadan tedavi oluyor.

Uzm. Dt. Cihan Hasçizmeci

Öncelikle Çok geçmiş olsun. Sağlıklı günler dilerim..

Z
    Doktor: Uzm. Dt. Cihan Hasçizmeci Diş Çekimi

Doktur beye teşekkür ederiz. Oldukça zor olan dişleri çok güzel anlatarak 9 yaşındaki kızıma gereken tedaviyi yaptı.O da, bizde, oldukça memnun kaldık. Çocuklara yaklaşımı ve ayrıntıları anlatması çok iyi idi ve onun bilgisine güvenerek iyi bir sonuç aldık. İçtenlikle tavsiye ederiz. Teşekkürler ,saygı ve sevgilerimizi iletiyoruz.

Uzm. Dt. Cihan Hasçizmeci

Yorumunuz için çok tşk ederim. Bizim önerilerimize kulak verdiğiniz için de ayrıca tşk ederim .

Doktor: Uzm. Dt. Cihan Hasçizmeci 20'lik Diş Çekimi

Hem kendim hem de çocuklarim için gidiyoruz.oglum ve kızım çok seviyor , çocuklara yaklaşımı çok etkili. Kendim için de estetik dolgu yaptırdım çok titiz davrandı.

Uzm. Dt. Cihan Hasçizmeci

Yorumunuz için tşk ederim. Sağlıklı günler dilerim

Doktor: Uzm. Dt. Cihan Hasçizmeci Zirkonyum Porselen Kronlar

4 yaşındaki oğlumun dişlerinde biberon çürüğü vardı onun tedavisi için gittim çok doktor araştırdım ama cihan bey bı baskaydi ilgisi alakası çocuğuma karşı tavrı ve özellikle o zirkonyumlardaki yer tutuculardaki işçiliği sanki oğlumun ana dışı gibi oldu elinize emeğinize sağlık cihan bey.

Uzm. Dt. Cihan Hasçizmeci

Yorumunuz için çok tşk ederim. Sorunsuzca yıllarca kullanacak inşallah. Sağlıklı günler dilerim

Doktor: Uzm. Dt. Cihan Hasçizmeci Diş Çekimi

Cihan hocaya tavsiye üzerine gittim. Çok ilgili bir doktor. İleriye dönük diş ile ilgili öngörüsu olan bir hekim dolayısıyla yapılaması gerekeni yapıyor ve sizi bir disle tekrara tekrar uğraşmaktan kurtarıyor. 6 yaş cocugumun 1 disine dolgu ve üzerine kaplama yaptı.1 dişini de cekti. En güzel yanı bunları oğlumu hiç aglatmadan yapabilmesi.. Emeğinize sağlık hocam

Uzm. Dt. Cihan Hasçizmeci

Öncelikle yorumunuz için tşk ederim. Süt dişleri özellikle kanal tedavisi tarzı işlemler sonrasında çok zayıf kaldıkları için kıralabiliyor. Sonrasında malesef çekim yapılabiliyor.Dişin kalan yapılarının kırılma direncini hesaplayarak dirençli bir diş yapısını hastalarımız tekrar kazanabiliyor. Sağlıklı günlerde kullansın dişlerini..

İletişim

Gültepe Mahallesi Mustafa Kemal Paşa Bulvarı Betoncular Apt. No: 58/A (Elmacoğlu İskender Yanı), Kayseri 38030 Google Haritalar'da göster
Diğer (İade)
İlgili aramalar