Dentaforum Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği
Dentaforum Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği
Gültepe Mahallesi Mustafa Kemal Paşa Bulvarı Betoncular Apt. No: 58/A (Elmacoğlu İskender Yanı), Kayseri 38030Sigortalar
- Diğer (İade)
yu...a
Diş bakımı, diş temizliği ve implant tedavileri aldım kendisinden. Tüm süreç boyunca nahif kişiliği ile alanında uzman olduğunu hissettiren profesyonel bir tutumu vardı. 2020’den bu yana implantımla ilgili hiçbir şikayetim olmadı. Tedavi sonrası süreçte de tedavi sonuçlarının takipçisi oldu. Gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz.
kü...
Çok itinalı uygulama yapıyor ve hasta ile çok ilgileniyor ,memnun olmamak mümkün değil ,
d.....
Tam bir uzman -konusunda, iletişiminde.
- ve kendisine olan özgüveni ve konusundaki bilgi düzeyi ile her şekilde uygulamak istediğiğ tedaviyi daha kolay kabule etmemi sağladı. 15 aylık süreç içerisinde 10 a yakın randevularında her zaman aynı rahatlıkta tedavi için her uygulamasını rahtça kabul ettim.
r.....
Kendim, kızım ve oğlum için farklı zamanlarda dolgu yaptırmaya gittik. Her seferinde de çok memnun kaldık. Özellikle çocuklarla olan diyaloğu, ilgisi ve bilgisi ile tavsiye edebileceğim kıymetli ve özel bir diş hekimi
ha...
İletişimi, davranışları ve işine hakimiyeti çok güzeldi. Diş taşı temizliği ve dolgu yaptırdım. İnternetten araştırıp kendisini tercih etmiştim, iyi ki! Asistanıyla birlikte çok güzel ilgilendiler. Çokça kalp
ha...a
iyi ki seda hanıma gittim dedim ilgi ve alaka ve çok iyi .diş taşı temizliği ve kanal tedavisi işlemi yapıldı en ufak ağrı bile hissettirmedi ayrıca çok Mütevazi kişiliğe sahip.
ni...a
Dolgu tedavisi,knal tedavisi,dış temizliği işlemi yaptırdım eli çok hafifti cok memnun kaldım hic bir sıkıntı çekmedim elinize sağlık hocam
bü...n
Beyazlatma işlemi ve sonrasın da Estetik dolgu işlemi yapıldı çok memnun kaldım doğal bir görüntü oldu boş yere endişenmişim toplam bir saat süren işlemlerdi
e....l
Çok başarılı kendini geliştirebilen mükemmel bir diş hekimidir. implant, kaplama , kanal ve dolgu yaptırdım çok memnunum ailem ve çocuklarımın da kanal , dolgu, ve diş çekimi işlemlerini yapmıştır.bütün diş sorunlarında tek adres Beyza hanımdır işindeki başarısı kadar insan olarak da çok iyi bir insandır dört senelik benim ve ailemin diş doktoru kendisinden çok memnunuz Allah Beyza hanım ve onun gibi insanları bu dünyada eksik etmesin inşallah iyi ki varsınız Beyza hanım
bu...t
Güler yüzlü ve işini severek yaptığı çok aşikar dolgu kanal ve çekim işlemleri yaptırdım defalarca çok memnun kaldım
Dentaforum Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği, Kayseri şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Dentaforum Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği, Kayseri şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Ağız Ve Diş Sağlığı, Diş Hastalıkları Uzmanı, Protetik Diş Tedavisi Uzmanı, Ağız Diş Ve Çene Cerrahı, Çocuk Diş Hekimi, Ortodontist.
Dentaforum Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği hangi hizmetleri sağlıyor?Dentaforum Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği, toplam 106 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Estetik Porselen, Kanal Tedavisi, CGF (Concentrated Growth Factor) Uygulaması, Kök Kanal Tedavisi, X-Ray, Tam Ve Parsiyel Protezler, Periodontal Plastik Cerrahisi Yumuşak Doku Greftleri, Lamina Uygulamaları, Hassas Bağlantılı Protezler, Apikal Rezeksiyon.
Dentaforum Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Dentaforum Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği DoktorTakvimi'nde online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Dentaforum Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği kurumundan nasıl randevu alabilirim?Dentaforum Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği tarafından DoktorTakvimi'nde görüntülenen takvim gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken, mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Dentaforum Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği kurumuna ne zaman gidebilirim?Bazen Dentaforum Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği aynı hafta içinde veya bir sonraki hafta için uygun saatler görüntülenir. Takvimlerini kontrol edin: gerçek zamanlı olarak güncellendiği için ilk ne zaman müsait olduklarını görebileceksiniz.
Hastalar/danışanlar Dentaforum Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği hakkında ne düşünüyor?Toplam 97 hasta/danışan, Dentaforum Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Dentaforum Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği nerede?Dentaforum Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği adresi Gültepe Mahallesi Mustafa Kemal Paşa Bulvarı Betoncular Apt. No: 58/A (Elmacoğlu İskender Yanı) Kayseri şeklindedir.