Dentaforum Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği
Gültepe Mahallesi Mustafa Kemal Paşa Bulvarı Betoncular Apt. No: 58/A (Elmacoğlu İskender Yanı), Kayseri 38030
  • Diğer (İade)

Y

Diş bakımı, diş temizliği ve implant tedavileri aldım kendisinden. Tüm süreç boyunca nahif kişiliği ile alanında uzman olduğunu hissettiren profesyonel bir tutumu vardı. 2020’den bu yana implantımla ilgili hiçbir şikayetim olmadı. Tedavi sonrası süreçte de tedavi sonuçlarının takipçisi oldu. Gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz.

• Dt. Ahmet Demirezen Cerrahi İmplant  •

K

Çok itinalı uygulama yapıyor ve hasta ile çok ilgileniyor ,memnun olmamak mümkün değil ,

• Dt. Ayşe Beyza Karslı Çevik Lamina Uygulamaları  •

Tam bir uzman -konusunda, iletişiminde.
    - ve kendisine olan özgüveni ve konusundaki bilgi düzeyi ile her şekilde uygulamak istediğiğ tedaviyi daha kolay kabule etmemi sağladı. 15 aylık süreç içerisinde 10 a yakın randevularında her zaman aynı rahatlıkta tedavi için her uygulamasını rahtça kabul ettim.

• Dt. Ayşe Beyza Karslı Çevik Kontrol Randevusu  •

R

Kendim, kızım ve oğlum için farklı zamanlarda dolgu yaptırmaya gittik. Her seferinde de çok memnun kaldık. Özellikle çocuklarla olan diyaloğu, ilgisi ve bilgisi ile tavsiye edebileceğim kıymetli ve özel bir diş hekimi

• Dt. Ayşe Beyza Karslı Çevik Diş Dolgusu  •

İletişimi, davranışları ve işine hakimiyeti çok güzeldi. Diş taşı temizliği ve dolgu yaptırdım. İnternetten araştırıp kendisini tercih etmiştim, iyi ki! Asistanıyla birlikte çok güzel ilgilendiler. Çokça kalp

• Dt. Ayşe Beyza Karslı Çevik Diş Hekimi Randevusu  •

iyi ki seda hanıma gittim dedim ilgi ve alaka ve çok iyi .diş taşı temizliği ve kanal tedavisi işlemi yapıldı en ufak ağrı bile hissettirmedi ayrıca çok Mütevazi kişiliğe sahip.

• Dt. Seda Onat Kök Kanal Tedavisi  •

Dolgu tedavisi,knal tedavisi,dış temizliği işlemi yaptırdım eli çok hafifti cok memnun kaldım hic bir sıkıntı çekmedim elinize sağlık hocam

• Dt. Ayşe Beyza Karslı Çevik Acil Diş Çekimi  •

Beyazlatma işlemi ve sonrasın da Estetik dolgu işlemi yapıldı çok memnun kaldım doğal bir görüntü oldu boş yere endişenmişim toplam bir saat süren işlemlerdi

• Dt. Ayşe Beyza Karslı Çevik Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)  •

Çok başarılı kendini geliştirebilen mükemmel bir diş hekimidir. implant, kaplama , kanal ve dolgu yaptırdım çok memnunum ailem ve çocuklarımın da kanal , dolgu, ve diş çekimi işlemlerini yapmıştır.bütün diş sorunlarında tek adres Beyza hanımdır işindeki başarısı kadar insan olarak da çok iyi bir insandır dört senelik benim ve ailemin diş doktoru kendisinden çok memnunuz Allah Beyza hanım ve onun gibi insanları bu dünyada eksik etmesin inşallah iyi ki varsınız Beyza hanım

• Dt. Ayşe Beyza Karslı Çevik Cerrahi İmplant  •

Güler yüzlü ve işini severek yaptığı çok aşikar dolgu kanal ve çekim işlemleri yaptırdım defalarca çok memnun kaldım

• Dt. Ayşe Beyza Karslı Çevik Diş Hekimi Randevusu  •