Hacı Mustafa Tarman Sağlık Ocağı
Hakkımızda
Hacı Mustafa Tarman Sağlık Ocağı kadrosunda 1 adet aile hekimliği uzmanı, bulunmaktadır. Hacı Mustafa Tarman Sağlık Ocağı İstanbul ilinde Eğitim mahallesi Kasralı Cad.fikirtepe adresinde bulunmaktadır. Hacı Mustafa Tarman Sağlık Ocağı bünyesinde bulunan bir doktordan randevu almak için 2165500607 numaralı telefonu arayabilirsiniz.
Hakkımızda
Hacı Mustafa Tarman Sağlık Ocağı
Eğitim Mah. Kasralı Cad. Fikirtepe, İstanbul 34722Sıkça Sorulan Sorular
Hacı Mustafa Tarman Sağlık Ocağı, İstanbul şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Hacı Mustafa Tarman Sağlık Ocağı, İstanbul şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: İç Hastalıkları Uzmanı, Aile Hekimi.
Hacı Mustafa Tarman Sağlık Ocağı hangi hizmetleri sağlıyor?Hacı Mustafa Tarman Sağlık Ocağı sundukları hizmetleri ayrıntılı olarak belirtmedi. İhtiyaç duyduğunuz hizmeti veya tedaviyi sağlayıp sağlamadıklarını öğrenmek için lütfen Hacı Mustafa Tarman Sağlık Ocağı ile iletişime geçin.
Hacı Mustafa Tarman Sağlık Ocağı adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Hacı Mustafa Tarman Sağlık Ocağı DoktorTakvimi'nde online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Hacı Mustafa Tarman Sağlık Ocağı kurumundan nasıl randevu alabilirim?Hacı Mustafa Tarman Sağlık Ocağı bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Hacı Mustafa Tarman Sağlık Ocağı ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hacı Mustafa Tarman Sağlık Ocağı kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Hacı Mustafa Tarman Sağlık Ocağı ile iletişime geçin.
Hastalar/danışanlar Hacı Mustafa Tarman Sağlık Ocağı hakkında ne düşünüyor?Hacı Mustafa Tarman Sağlık Ocağı henüz herhangi bir geri bildirim almadı. Daha önce Hacı Mustafa Tarman Sağlık Ocağı kurumuna gittiyseniz, bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Yüzlerce hasta / danışan size teşekkür edecek.
Hacı Mustafa Tarman Sağlık Ocağı nerede?Hacı Mustafa Tarman Sağlık Ocağı adresi Eğitim Mah. Kasralı Cad. Fikirtepe İstanbul şeklindedir.
Bazı hastaneler
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar
Yakınlardaki İç Hastalıkları Uzmanı klinikleri