Çankaya, İç Hastalıkları Uzmanı
Başkent Üniversitesi Ankara Hastanesi
İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları, Gastroenteroloji
, Nefroloji, Romatoloji, Hematoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk endokrinolojisi, Çocuk hematolojisi, Çocuk nefrolojisi, Çocuk alerjisi, Çocuk onkolojisi, Çocuk gastroenteroloji hepatoloji ve beslenme, Çocuk enfeksiyon hastalıkları, Neonatoloji, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Çocuk kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Algoloji, Radyoloji, Tıbbi patoloji, Tıbbi genetik, Acil tıp, Halk sağlığı, Aile hekimliği, Ağız diş ve çene cerrahisi, Psikiyatri, Göğüs hastalıkları ve tüberküloz, Diş hekimi, Psikoloji, Fizyoterapi ve rehabilitasyon, Çocuk diş hekimliği (pedodonti), Protetik diş tedavisi, Çocuk romatolojisi, Metabolik cerrahi · Daha fazlaFevziçakmak Cad.53. Sok.No:48 Bahçelievler, Çankaya • Harita
Başkent Üniversitesi Ankara Hastanesi
Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi
İç hastalıkları, Alerji hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları
, Gastroenteroloji, Nefroloji, Romatoloji, Hematoloji, Geriatri, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk alerjisi, Çocuk onkolojisi, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Çocuk ürolojisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Çocuk kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Üreme endokrinolojisi ve i̇nfertilite, Perinatoloji, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi patoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Tıbbi farmakoloji, Spor hekimliği, Acil tıp, Adli tıp, Halk sağlığı, Aile hekimliği, Anatomi, Psikiyatri, Akupunktur · Daha fazlaSamanpazarı Mah., Altındağ • Harita
Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi
Fatih Mah. Bilgen Cad. No:2, Ankara • Harita
Polatlı Merkez 1 Nolu (Onur Demir) Sağlık Ocağı
Ankara Özel Güven Hastanesi
İç hastalıkları, Alerji hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları
, Gastroenteroloji, Nefroloji, Romatoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk endokrinolojisi, Çocuk nefrolojisi, Neonatoloji, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Gastroenteroloji cerrahisi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi patoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Diyetisyen, Cerrahi onkoloji, Psikiyatri, Fizyoterapi ve rehabilitasyon, Çocuk romatolojisi, Metabolik cerrahi · Daha fazlaRemzi Oğuz Arık Mahallesi Şimşek Sokak No:29 Kavaklıdere, Çankaya • Harita
Ankara Özel Güven Hastanesi
Ankara Bilkent Şehir Hastanesi
İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları, Gastroenteroloji
, Nefroloji, Romatoloji, Hematoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Gastroenteroloji cerrahisi, Çocuk cerrahisi, Çocuk ürolojisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi patoloji, Tıbbi genetik, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Spor hekimliği, Acil tıp, Aile hekimliği, Psikiyatri · Daha fazlaÜniversiteler Mahallesi 1604. Caddesi No:9, Çankaya • Harita
Ankara Bilkent Şehir Hastanesi
Birlik Mah. 9. Cad. No: 56/B Çankaya, Ankara • Harita
Ankara Çankaya Kırkkonaklar Aile Sağlığı Merkezi
Ankara Büyükşehir Belediye Hastanesi
İç hastalıkları, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları
, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Gastroenteroloji cerrahisi, Kulak burun boğaz, Tıbbi patoloji, Halk sağlığı, Psikiyatri · Daha fazlaSıhhiye Hanımeli Sok. Sıhhiye, Ankara • Harita
Ankara Büyükşehir Belediye Hastanesi
Özel Elvan Tıp Merkezi
İç hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon
, Kulak burun boğaz · Daha fazlaTopçu Mah. 14 Cad. No:65, Ankara • Harita
Özel Elvan Tıp Merkezi
Sakarya Mahallesi Talatpaşa Bulvarı No:113/5 Cebeci Cevher Nesibe İşh., Ankara • Harita
Doğumevi Sağlık Ocağı
Elit Tıp Merkezi
İç hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Genel cerrahi
, Kadın hastalıkları ve doğum · Daha fazlaTopçu Mah. 14. Cad. No:2 Elvankent 542. Sokak, Ankara • Harita
Elit Tıp Merkezi
3 Nolu Çankaya Ana Çocuk Sağlığı Ve Aile Planlaması Merkezi
Mürsel Uluç Mah. 119 Sokak İlker, Ankara • Harita
Çankaya Mürsel Uluç Sağlık Ocağı
Dikmen 4 Nolu Dr.Sabiha Uzun Ana Çocuk Sağlığı Ve Aile Planlaması Merkezi
İç hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum
Keklikpınarı Mah. Dikmen Cad.No:390 Sabiha Uzun Açs Dikmen, Ankara • Harita
Dikmen 4 Nolu Dr.Sabiha Uzun Ana Çocuk Sağlığı Ve Aile Planlaması Merkezi
Tepebaşı Mah. Aksaray Cad. No:1, Ankara • Harita
Keçiören 1 Nolu İsmet Ayturan Sağlık Ocağı
Özel Ada Tıp Merkezi
İç hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Tıbbi biyokimya
, Pratisyen · Daha fazlaFatih Mah. Gülyaz Cad. B Blok No:26 Pursaklar, Ankara • Harita
Özel Ada Tıp Merkezi
- Çankaya bölgesinde Diğer (İade) kabul eden İç Hastalıkları Uzmanı klinikleri
- Çankaya bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanı klinikleri
- Çankaya bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanı klinikleri
- Çankaya bölgesinde SGK kabul eden İç Hastalıkları Uzmanı klinikleri
- Çankaya bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanı klinikleri