Klinikler İstanbul
Hangi uzmanlığı aramıştınız?
Büyükşehir Mahallesi Atatürk Bulvarı No:38 Giriş Kat White Corner Avm, Beylikdüzü • Harita
Özel Evrensel Ağız ve Diş Sağlığı Polikinliği
Çayır Çimen Sokak Emlak Kredi Bankası Blokları C-3 No:9/11 Levent, Şişli • Harita
Face to Face Therapia Psikolojik Danışmanlık ve Evlilik Terapileri Merkezi
Erenköy Mahallesi Yesari Asım Arsoy Sokak No:1, Kadıköy • Harita
Dentawork Clinic Ağız ve Diş Sağlığı Kliniği
Cumhuriyet Mahallesi Atatürk Bulvarı No:5, Beylikdüzü • Harita
Özel Birinci Göz Hastanesi
Adnan Kahveci Mah. Yavuz Sultan Selim Bulvarı Mimar Sinan Cad. No:59, Beylikdüzü • Harita
Özel Beykent Cerrahi Tıp Merkezi
Özel Avrasya Hospital
İç hastalıkları, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji
, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Gastroenteroloji cerrahisi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Tıbbi patoloji, Tıbbi biyokimya, Diyetisyen, Göğüs hastalıkları ve tüberküloz, Diş hekimi · Daha fazlaBeştelsiz Mahallesi Seyitnizam Caddesi 101. Sokak No:107, Zeytinburnu • Harita
Özel Avrasya Hospital
Özel Başakşehir Tıp Merkezi
İç hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları
, Dermatoloji, Genel cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Diyetisyen, Psikiyatri, Periodontoloji · Daha fazlaBaşakşehir Mahallesi Emiroğlu Sokağı No:1, Başakşehir • Harita
Özel Başakşehir Tıp Merkezi
Yeşilova Mahallesi 1012. Sokak No:3, Küçükçekmece • Harita
Avrupagöz Küçükçekmece
Büyükada-Maden Mahallesi, İstanbul • Harita
Dentaluna Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi
Özel Anadolu Sağlık Ataşehir Tıp Merkezi
İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları, Gastroenteroloji
, Geriatri, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk nefrolojisi, Çocuk onkolojisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Aile hekimliği, Pratisyen, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Psikoloji · Daha fazlaBarbaros Mahallesi Ortabahar Sokak No:28, Ataşehir • Harita
Özel Anadolu Sağlık Ataşehir Tıp Merkezi
Estetik İstanbul Plastik Cerrahi Kliniği
Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Kulak burun boğaz, Aile hekimliği
, Diyetisyen · Daha fazlaSümbül Cad. . Sıklamen Sokak. No:79 3. Levent, İstanbul • Harita
Estetik İstanbul Plastik Cerrahi Kliniği
Megapol Hastanesi
Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Genel cerrahi, Kadın hastalıkları ve doğum
, Acil tıp, Pratisyen · Daha fazlaGenç Osman Caddesi No:2 Soğanlık, Kartal • Harita
Megapol Hastanesi
Hakkı Yeten Caddesi No.23 Vital Fulya Binası Kat 9 Daire:29 Fulya, Şişli • Harita
Özel İris Göz Merkezi
Hakkı Yeten Cad. Teşvikiye Mah. No:13 Fulya Terrace Evleri Center 2 Blok K:10 D:58, Şişli • Harita
Özel Gastro Cerrahi Grup
Avusturya Sen Jorj Hastanesi
İç hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları
, Dermatoloji, Genel cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Pratisyen, Diyetisyen, Diş hekimi · Daha fazlaBereketzade Medresesi Sok. No: 7 Bereketzade Mah., Beyoğlu • Harita
Avusturya Sen Jorj Hastanesi
Barbabros Mahallesi Ören Sokak Deluxia Plaza No:5 D:242 K:9, İstanbul • Harita
Pinar Berik Keskin Muayenehanesi
Dr Tevfik Sağlam Cad Murat Apt No:5 D:4 Dikilitaş, İstanbul • Harita
Yavuz Atiş Muayenehanesi
Bağdat Cad. İrfan Bey Apt. No. 216 Kat. 1 D. 19 Çiftehavuzlar, İstanbul • Harita
Ahmet Dobrucalı Muayenehanesi
Köybaşı Cad. Kasapremzi Sok. No:5 Yeniköy, İstanbul • Harita