Manisa Akhisar Devlet Hastanesi Ek Binası
Sağlığınızı ertelemeyin
Evinizden ayrılmadan tedavinizi başlatmak veya devam ettirmek için online danışmanlığı seçin. Eğer ihtiyacınız varsa, muayenehane ziyareti için de randevu alabilirsiniz.
Nasıl çalışır?
Hakkımızda
Adres bilgisi
Manisa Akhisar Devlet Hastanesi Ek Binası
Hürriyet Mahallesi
45215 , Manisa ,
İletişim Bilgileri
Hakkımızda
Manisa Akhisar Devlet Hastanesi Ek Binası kadrosunda 1 adet beyin ve sinir cerrahisi uzmanı, 2 adet dermatoloji uzmanı, 1 adet enfeksiyon hastalıkları uzmanı, 5 adet genel cerrahi uzmanı, 3 adet iç hastalıkları uzmanı, 1 adet kardiyoloji uzmanı, 3 adet nöroloji uzmanı, 1 adet psikiyatri uzmanı, 1 adet radyoloji uzmanı, 1 adet tıbbi biyokimya uzmanı, 1 adet tıbbi mikrobiyoloji uzmanı, bulunmaktadır. Manisa Akhisar Devlet Hastanesi Ek Binası Manisa ilinde Hürriyet mahallesi Akhisar adresinde bulunmaktadır. Manisa Akhisar Devlet Hastanesi Ek Binası bünyesinde bulunan bir doktordan randevu almak için 2364123903 numaralı telefonu arayabilirsiniz.
Tıbbi tesis tipi
- Devlet Hastanesi
Bu kurumdaki doktorlar/uzmanlar hakkındaki görüşler
Dakiklik
Alaka
Mekan
y.....
Doktor bey cok Güler yüzlü ve süper bir kişiliğe sahipti ben bel kayması kanal daralması aynı zamanda 5 fıtık ameliyatı oldum çok şükür iyiyim bilseydim daha önce ameliyatı olurdum doktoruma çok teşekkür ederim Allah ona güç kuvvet versin herkes tavsiye ederim herkes güvene bilir
ha...t
Doktor bey hastalariyla çok güzel ilgileniyor güler yüzlü ben bel fıtığı ameliyatı oldum çok memnunum bir daha ameliyat desegine olurum elleri dert görmesin
Manisa bölgesindeki Aile Hekimi klinikleri
Manisa Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi
Manisa Kan Basıncı (Tansiyon) Ölçümü
Manisa Perkütan Iğne Aspirasyonu
Manisa Abdominal Ultrasonografi
Manisa Bilgisayarlı Tomografi Taraması(Bt)
Manisa Diyafram Yöntemi(Doğum Kontrol)
Manisa Doğum Kontrolde Doğal Yöntemler