Diğer kurumları göster

Kimi arıyorsunuz?

Başka bir uzmanlık arayın

Özel Egepol Hastanesi
Güneşli Mah. 507 Sk. Halide Edip Adıvar Bul. No:3, Konak 35270
Allianz Sigorta, Güneş Sigorta, Demir Hayat Sigorta, Generali Sigorta, Eureko Sigorta, Halk Sigorta, HDI Sigorta, ... Ziraat Sigorta, Dubai Starr Sigorta, Mapfre Sigorta, Fiba Sigorta, Groupama Sigorta, Ankara Sigorta, Ray Sigorta, Sompo Sigorta, Anadolu Sigorta, SGK, Halkbank Mensupları, T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Mensupları, Fortis Bank A.Ş. Mensupları Emekli Sandığı Vakfı, Compugroup Medical Bilgi Sistemleri A.Ş. (CGM ), Doğa Sigorta Kooperatifi, Türk Nippon Sigorta, Diğer (İade), QNB Finansbank Sigorta, Axa Sigorta, Zurich Sigorta, Vakıfbank Mensupları, Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta, Ethica Sigorta, Katılım Emeklilik Ve Hayat, NN Hayat Ve Emeklilik, Unico Sigorta, Magdeburger Sigorta, Türkiye Sigorta, Quick Sigorta, Hepiyi Sigorta, Aveon Sigorta Tüm sigortaları göster

Op. Dr. Cemil Kaymaz Diğer

Sevgili doktorumuzla ilgili araştırma yaparken hep çok güzel yorumlara denk gelmiştim ancak ikiz gebelik hakkında pek birşey bulamamıştım. İkiz gebelikler(veyahut çoğul) riskli gebelik diye geçiyor. Kaygılı bir yapıya sahibim 2 gebelik kaybım var çok korkuyordum ama Cemil hocanın kendine güveni beni hep rahatlattı. Nezaman arasam yada mesaj atsam muhakkak dönüş yaptı. Sağlıklı bir şekilde bebeklerim dünyaya geldi. Kendisine minnettarım. İyiki Cemil hocayı tercih etmişim.

Op. Dr. Mustafa Atak Diğer

Sevgili Mustafa Atak hocam öncelikle ellerinize sağlık. Annemin aşırı panik haline rağmen safra kesesi ameliyatına alıp kapalı şekilde yarım saat kadar bir süreçte sorunsuz tek kelimeyle mükkemmel bir şekilde gerçekleştirdi ekibi ve kendisi çok çok sempatik çok tatlılar annem sağlığına kavuştu ellerinize emeğinize sağlık

Op. Dr. Cem Büyüktosun Diğer

Cem hocamla arkadaşımın tavsiyesi üzerine tanıştım. Ve iyi ki de tercih ettiğim doktor oydu. Hamileliğim 12.haftasından itibaren beraber takip ettik bu süreci. Cem hocamın güleryüzü, babacan tavrı, hekimlik bilgisi, hepsinden çok memnundum. En başından beri benim istediğim doğum şeklinde ilerledik,(vajinal doğum) ve bu konuda beni oldukça yüreklendirdi. 36.haftamda ani bir şekilde, pazar günü doğumum başladı, ve kendisi şehirdışında olmasına rağmen doğumuma yetişti. Çok güzel ve kolay bir doğum gerçekleştirdi Cem hocam yetişemem deyip başka bir hekim doğumuma girseydi içim hep buruk olacaktı bu konuda. Çünkü en başından beri kendisine ve babacan tavrına hep çok güvendim, güç aldım. İyi ki Cem hocamı tercih etmişim, yollarımız keşismiş. Şimdi kızımla beraber ziyaretine gidiyoruz

Op. Dr. Emrah Mat Diğer

Emrah Mat, göz kapağı düşüklüğü ameliyatımı yaptı. Göz kapağımın iyileşme aşamasında zamanla daha iyi olacak vs herhangi bir iz kalmayacak diye belirtmesine rağmen göz kapağımın tam ortasında ameliyat izi kaldı ve tam orası katlandığı için göz kusuruma bir kusur daha eklenmiş oldu. Göz kapağımdaki kasta hasar vardı. O hasara herhangi bir müdahale yapılamadı o hasar düzeltilemez dedi ama ben yine araştırmalarımı yapıyorum sadece gözkapağımı birazcık yukarı kaldırabildi. Göz kapağımdaki iz için Emrah Mat'a gittim. Zaten gözümün görüntüsü kötü bari şu göz kapağımın ortasındaki izle ilgili yardımcı olun sizin operasyondan sonra oldu dedim belli ki göz kapağımdaki kaslar eskisi gibi olamayacak ama en azından göz kapağımdaki izle daha kötü görünmek istemiyorum dedim. Ancak bu konuda yardımcı olmak istemedi ve hiçbir şekilde ilgilenmedi. Gözüm hala düzelmedi çok minimal Bi düzelme oldu ama bir de göz kapağımın tam ortasında estetik açıdan kötü bir görüntü oluşunca bu beni daha çok üzdü.

Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun

Op. Dr. Ayberk Dursun Göbek Fıtığı Ameliyatı

Şiddetli göbek fıtığı ağrısıyla gittiğim günden, ameliyat ve nekahat dönemini kapsayan süreçte; sabırla ayrıntılı bilgiler verdi, moral motivasyon desteğini eksik etmedi. Olumlu enerjisiyle ameliyat stresimi neredeyse yok etti.

Op. Dr. Ayberk Dursun

Hastalarıma hep söylediğim gibi ameliyattan değil, geç kalmanın olumsuz sonuçlarından korkmalıyız. Yardımcı olabildiysem ne mutlu… Güzel sözleriniz için teşekkür ederim, çok geçmiş olsun…

C
    Op. Dr. Emrah Mat Diğer

Doktorumuza tavsiye üstüne eşimin gözündeki kızarıklık ve yanma şikayeti için gittik. İlk kontrol sırasında şikayetimizden ve ailesindeki genetik sarı noktadan bahsettik ( her yıl kontrol ettiriyoruz ) ,tüm hikayemizi dinleyip , gerekli ölçüm ve tetkikleri yapıp, reçetemizi yazıp haftaya da kontrol için gelin dedi.( kirpik diplerinde enfeksiyon oluşmuş) Çünkü göz tansiyonundan şüphe etmişti ,1 hafta sonra düzenli ölçüm yapıp göz tansiyonu ve ayrıca sarı nokta başlangıcı oldugu bilgisini verdi . oysaki , 3 ay önce sürekli gittigimiz bir göz hastanesinde ki profesör doktorumuza sarı nokta hastalıgını bahsetmiştik . Ne göz tansiyonu ne de sarı noktadan bahsetmediler , hiç bir şeyi yok deyip gözlük numara değişikliği yaptılar .Doktor Emrah Bey e teşhis , tedavisi ve yakın ilgisi için minnettarız .Bu arada kirpik diplerindeki enfeksiyon geçti . Bundan sonraki tek adresimiz Emrah Mat .

Y
    Uzm. Dr. Bülent Turgut Ay Sezeryan Doğum

Sevgili Doktorumuz öncelikle sizin ile 10 sene önce yollarımız kesiştiği için çok şanslıyız ve mutluyuz.Siz çok iyi bir hekimsiniz.2 gebelik sürecimide sizinle geçirdim.Kızlarımızdan biri 10 yaşında,diğer kızımız 2 haftalık.Tüm Gebelik süreçlerimde size bir şey sorduğumda bana dönmeniz beni o kadar mutlu etti ki kendimi hep güvende hissettim izlediğiniz yol hep beni tekrar tekrar güçlendirdi ve sağlıkla 2.kez bebeğimize kavuşmak nasip oldu.Ailece size minnettarız.Zorlu süreçte hep yanımda oldunuz.Değerli hocam iyi ki varsınız.İzmir de tek gidilecek kadın doğum doktoru sizsiniz, herkese tavsiyemdir

Op. Dr. Cemil Kaymaz Diğer

Harika bir hekim eşimin doğumunda ki en büyük şanslarımızdan birisi cemil hocamızla sürece başlayıp süreci tamamlamamız oldu , çok şükür şimdi 1 oğlumuz var , bu süreçte en başından hocamızın verdiği güvenle bilgiyle daha da güçlendik , bir daha çocuk düşünür müyüz Allah bilir ama düşünürsek te kesinlikle ilk gideceğimiz yer hocamızın olduğu yerdir

Op. Dr. Cemil Kaymaz Diğer

İki yıldır kist tedavisi görüyorum. Cemil bey açıklayıcı bilgiler veren, ilgili bir doktor. Tedavi sürecini güzel bir şekilde tamamladık.

Op. Dr. Şükran Kopal Diğer

Hastane yoğunluğuna rağmen kapısını kapattığında gebesiyle gereken zamanı geçiren her soruya sıkılmadan cevap veren mesleğinin hakkını veren bir hoca.ilk gebeliğim olduğu için her şeyi detayıyla anlatır bir anne abla şevkatiyle...36 haftalık gebesiyim inşallah doğumdan sonra da yine iyi ki Şükran Hoca diyeceğim ..

• Özel Egepol Hastanesi, Konak şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?
    Özel Egepol Hastanesi, Konak şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Radyolog, Diyetisyen (Beslenme Uzmanı), Kardiyolog, Göz Doktoru, Kulak Burun Boğaz Doktoru, İç Hastalıkları Uzmanı, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, Gastroenterolog, Beyin Ve Sinir Cerrahı, Fizik Tedavi Uzmanı, Genel Cerrah, Üreme Endokrinolojisi Ve İnfertilite Doktoru, Göğüs Hastalıkları Doktoru, Kalp Ve Damar Cerrahı, Psikiyatrist, Ürolog, Nörolog, Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı.
  • Özel Egepol Hastanesi, toplam 277 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Abdominal Ultrasonografi, Ağrı Pompası, Amniosentez, Bilateral Ooferektomi, Cea(Karsinoembriyonik Antijen), Cvs(Koryon Villüs Örneklemesi), Dilatasyon Ve Kürtaj, Diyafram Yöntemi(Doğum Kontrol), Doğum Kontrol, Doğum Kontrolde Doğal Yöntemler.
  • Hayır, şu anda Özel Egepol Hastanesi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
  • Özel Egepol Hastanesi tarafından DoktorTakvimi'nde görüntülenen takvim gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken, mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
  • Bazen Özel Egepol Hastanesi aynı hafta içinde veya bir sonraki hafta için uygun saatler görüntülenir. Takvimlerini kontrol edin: gerçek zamanlı olarak güncellendiği için ilk ne zaman müsait olduklarını görebileceksiniz.
  • Toplam {​​number_of_opinions} hasta veya danışan, {​​clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {​​avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
  • Özel Egepol Hastanesi adresi Güneşli Mah. 507 Sk. Halide Edip Adıvar Bul. No:3 Konak şeklindedir.