Diğer kurumları göster

Güneşli Mah. 507 Sk. Halide Edip Adıvar Bul. No:3, Konak 35270
  • Allianz Sigorta
  • Anadolu Sigorta
  • Ankara Sigorta
  • Compugroup Medical Bilgi Sistemleri A.Ş. (CGM )
  • Demir Hayat Sigorta
  • T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Mensupları
  • Türk Nippon Sigorta
  • Ziraat Sigorta
  • Tüm sigortaları göster

Çok bilgili ve ilgili bir doktor tesadüfen emzirme odasında çok iyi bir doktor olduğunu duydum kızım yeni doğduğunda sarılığı yüksekti doğru tavsiyelerle yoğun bakıma yatmadık kısa zamanda düzeldi kesinlikle bundan sonra çocuk doktoru olarak tek tercihim istediğimiz zaman kendisine ulaşabiliyoruz şuana kadar bu kadar ilgili bir doktorla karşılaşmadım .

• Uzm. Dr. Özlem Özdoğan Diğer  •

Merdivenden düşme sonrası oluşan şişlik nedeniyle başvurdum. Yapılan muayene ve işlem süreci boyunca bilgilendirici ve ilgili bir yaklaşım vardı. Kendimi güvende hissettim. Genel olarak memnun kaldım.

• Doç. Dr. Ümit Alakuş Randevu  •

Araştırmalarım sonucunda denk geldiğim bi psikiyatri olmuştu. İlk seansta bile güven duyarak herseyi anlatabileceğiniz ve doğru tedavi konusunda sürekli diyalog kurarak en iyi ilacı bulmaya çalışan, nokta atışı soruları olan, naif, bilgili, motive edici harika bir insan. Umarım tedavim de olumlu olarak sonuçlanır.

• Uzm. Dr. Sahra Ahmadirad Diğer  •

15 ocak 2025 günü babamın prostat ameliyatı için kendisi ile tanıştık .Ameliyat başarılı geçti ve beklentimizden daha kısa sürede taburcu oldu. İlgisi, bilgisi, hastaya olumlu yaklaşımı ve güleryüzü ile Ömür Bey ile güzel bir iletişim kurduk.

• Uzm. Dr. Ömür Çerçi Diğer  •

Hamileliğimin 30 lu haftalarında ciddi tansiyon sorunları yaşamaya başladım ve bu süreçte büyük bir korku içindeydim. Cemil Bey’e başvurdum. İlk görüşmeden itibaren beni büyük bir sabırla dinledi; tansiyon problemim, gebelik zehirlenmesi riski ve plasenta sorunum hakkında hem anlayabileceğim dilde hem de bilimsel olarak ayrıntılı bilgi verdi. En önemlisi, beni hiç korkutmadan rahatlattı.

Sürecimi çok yakından takip etti, gerekli tetkikleri yaptı ve riskler artınca zamanında yatışımı sağladı. Hastanede kaldığım süre boyunca benimle birebir ilgilendi, sürekli bilgi verdi ve büyük bir güven duygusu oluşturdu. Erken doğum kararını da sakin ve net bir şekilde anlattı. Doğuma giderken hiç korkmadım ve çok şükür doğumum sorunsuz geçti.

Doğum sonrasında da ilgisini hiç eksik etmeyen, her an ulaşabildiğim bir doktor oldu. Cemil Kaymaz Bey hem çok iyi bir hekim hem de hastasına güven veren, ilgili ve vicdanlı bir doktordur. Kendisine minnettarım ve gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum.

• Op. Dr. Cemil Kaymaz Diğer  •

T

Hamilelikte yaşadığım yürüme problemi sebebiyle doktorumuzla karşılaştım. Araştırmamıştım rasgele denk geldik fakat iyi ki de denk gelmişiz. Muayene sırasında çok ilgili ve sakin. Detaylı bilgi veriyor ve sorularımın hepsinin karşılığını alıyorum . Doğru teşhisle birkaç gün içinde yürümeye başladım ve tedavi sürecimle yakından ilgilendi. Ben fazlasıyla memnun kaldım. Kontrol muayeneme gittim yine aynı şekilde ilgi gördüm.

• Uzm. Dr. Hamit Balaban Fiziksel Tıp Ve Rehabilitasyon Randevusu  •

Değerli doktorum Ümit hocayla yaklaşık bir buçuk ay önce tanıştık safra kesesi ameliyatimi yaptı.Ameliyat öncesi ve sonrasında tüm sorularımı endişelerimi hasta psikolojisini düşünerek cevapladı. Ameliyatın çok iyi geçti sagligima kavuştum.Ulkemizin yetiştirdiği çok değerli Ümit hocamız böyle değerli deneyimli ve başarılı hekimlerimizin olması gurur verici yolunuz bahtınız acik olsun.

• Doç. Dr. Ümit Alakuş Diğer  •

Benim canim doktorum gebeligimin 7 ayinda tanistim kendisiyle keske en basinda tanissaymisim dogumumu bulent bey yaptirdi ben boyle seker mi seker bilgili mi bilgili sevgi dolu bir doktor gormedim kendi hala en guvendigim doktorlarin basinda birsey oldugunda kendisine danisirim cunku oyle guven veren doktordur kendisine her konuda ulasirim ve ulkenin nadir bulunan egosuz meslegini askla yapan doktorudur iyi ki varsiniz

• Uzm. Dr. Bülent Turgut Ay Doğum Kontrol  •

Doktor ümit beyle egepol hastanesinde geçmeyen karın ağrısı ve gaz problemiyle gittiğimde tanıştım uzun zamndır doktor doktor gezdiğim ve çare bulamadığım sorunuma ikna esilmesi zor olan biri olarak öyle kibar ve güven verirci tavrıyla endoskopi ve kolonoskopi oldum sorunsuz ve profesyonelce yapılan iki işlemimde hiç bir sorun yaşamadım sonuç olarak çok şükür irirtabl bağırsak sendromu teşhisi koyuldu aylardır süren endişem sona erdi ve bu süreçte ilgisi ve bilgisyle hep yanımda olan başta doktor bey ve tüm hastane ekibinden çok memnun kaldım ve çok ilgilelerdi her sorduğum soruna telefonla bile bana cevap verdiler gösterilen ilgi ve tedavi sürecim için doktor bey ve hastane ekibine minnetatrım

• Doç. Dr. Ümit Alakuş Diğer  •

Mide fıtığı ve reflü ameliyatı oldum gayet başarılı geçti hiçbir şikayetim kalmadı cana yakın ve güven verici hocamıza emeğine sağlık

• Doç. Dr. Ümit Alakuş Diğer  •

• Özel Egepol Hastanesi, Konak şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?
    Özel Egepol Hastanesi, Konak şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Radyolog, Diyetisyen (Beslenme Uzmanı), Kardiyolog, Göz Doktoru, Kulak Burun Boğaz Doktoru, İç Hastalıkları Uzmanı, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, Gastroenterolog, Beyin Ve Sinir Cerrahı, Fizik Tedavi Uzmanı, Genel Cerrah, Üreme Endokrinolojisi Ve İnfertilite Doktoru, Göğüs Hastalıkları Doktoru, Kalp Ve Damar Cerrahı, Psikiyatrist, Ürolog, Nörolog, Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı.
  • Özel Egepol Hastanesi, toplam 380 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: İntrauterin İnseminasyon, Jinekolojik Cerrahi, Doğumda Bradley Yöntemi, İkili Tarama Testi, Dörtlü Tarama Testi, G Noktası Büyütme, Östrojen Replasman Tedavisi, Mikroenjeksiyon, Histerektomi, Total Abdominal Histerektomi(Histerektomi).
  • Hayır, şu anda Özel Egepol Hastanesi DoktorTakvimi'nde online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
  • Özel Egepol Hastanesi tarafından DoktorTakvimi'nde görüntülenen takvim gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken, mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
  • Bazen Özel Egepol Hastanesi aynı hafta içinde veya bir sonraki hafta için uygun saatler görüntülenir. Takvimlerini kontrol edin: gerçek zamanlı olarak güncellendiği için ilk ne zaman müsait olduklarını görebileceksiniz.
  • Toplam 339 hasta/danışan, Özel Egepol Hastanesi hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
  • Özel Egepol Hastanesi adresi Güneşli Mah. 507 Sk. Halide Edip Adıvar Bul. No:3 Konak şeklindedir.