Diğer kurumları göster

Güneşli Mah. 507 Sk. Halide Edip Adıvar Bul. No:3, Konak 35270
  • Allianz Sigorta
  • Anadolu Sigorta
  • Ankara Sigorta
  • Compugroup Medical Bilgi Sistemleri A.Ş. (CGM )
  • Demir Hayat Sigorta
  • T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Mensupları
  • Türk Nippon Sigorta
  • Ziraat Sigorta
  • Tüm sigortaları göster

Ümit beye mide şikayetiyle geldim tedavim ve operaysonum gayet başarılı geçti çok minnettarim

T

Ümüt hacamıza gelmeden 3 tane hastane gezdim .hiç biri tanı koyamadılar emar cektiler rotken çektiler hiç şeyimin olmadıgını söyleyip eve yolladılar .agrım çoktu ve egepol e gittim ve ümit hocamızla orda tanıştım beni görür görmez yapmış oldugu el ile muaynede nokta atışı apandisit oldugumu ve acil amelyat olmam gerektigini söyledi ve göz acıp kapayıncayakadar cabuk oldum .ve şu an 3 günüm evdeyim.hastane çıkışı kendi aracımı kullanarak eve geldim agrım sızım yok çok şükür.güler yüzlü ümit hoçama ve ekibine çok ediyorum.

• Doç. Dr. Ümit Alakuş Diğer  •

Düşme sonrası ayağımı kırdım ilk başka doktora gittim ama sonra Mehmet beye aldım güler yüzlülüğün konuşması insanı rahatlatması insana yetiyor bile böyle iyi doktorlar hep olsun inşallah Allah razı olsun sizden hocam

• Op. Dr. Mehmet Ali Akan Diğer  •

Kendisini ne kadar anlatsam az kalır daha önce düşük yapmış ve 1 yıldır hamile kalamayan yeniden bebek sahibi olmak isteyen endişeli umutsuz biriyken bana umut olan doğal yolla hamile kalabilmem için tedavi yöntemi sunan buradan bebeğinle çıkana kadar bendesiniz diyen canım doktorum umarım bir gün o kapıdan bebeğimle çıkarım önce Allah’a sonra doktoruma çok güveniyorum bilgili destekçi ve anlayışlı bir doktorunuz varsa hamilelikte hamilelik Öncesi süreçte çok rahat geçiyor

• Uzm. Dr. Bülent Turgut Ay Hamilelik Testi  •

P

Mehmet Ali Bey’e kızımın ayağındaki ağrı için gittik. Hastasına yaklaşımı,güler yüzü, ayrıntılı açıklamaları ile dört dörtlük bir hekim.

• Op. Dr. Mehmet Ali Akan Diğer  •

Değerli Op. Dr. Seyhan Orak’a,

Uzun süredir yaşadığım bel fıtığı rahatsızlığım nedeniyle zorlu bir süreçten geçiyordum. Sayenizde hem fiziksel olarak hem de ruhen yeniden sağlığıma kavuştum. Ameliyat öncesinde gösterdiğiniz anlayış, sabır ve açıklayıcı yaklaşım; ameliyat sırasında sergilediğiniz titizlik ve sonrasında verdiğiniz destek kıymetliydi.

Alanınıza olan hâkimiyetiniz, insanî yaklaşımınız ve gösterdiğiniz özen için minnettarım.

Size ve ekibinize sağlıklı mutlu günler dilerim.

• Op. Dr. Seyhan Orak Mikrocerrahi ile Bel Fıtığı Ameliyatı  •

C

Ömür hocam işinin ehli hastaya güven ve pozitif enerji veren güler yüzlü 10 numara bir hekim bundan sonra şikayetim olduğunda gideceğim tek adres

• Uzm. Dr. Ömür Çerçi Diğer  •

P

Oğlumun apandisit ameliyatını hızlı ve başarılı bir şekilde gerçekleştiren Doç. Dr. Ümit Alakuş’a en içten minnetlerimiz sunarız. Farklı bir sağlık kurumunda yapılan tüm tetkiklere rağmen teşhis konulamamıştı. Ancak Ümit Bey’e başvurduğumuz anda doğru tanıyı koyarak, vakit kaybetmeden tedavisini gerçekleştirdi.

• Doç. Dr. Ümit Alakuş Diğer  •

Hocamla 2022 yılında yollarımız kesişti osteasarkom teşhisi ile hocamın güler yüzlü olması ve hastalık üzerine profesyonelliği gerçekten çok iyidi beni 7 ayda kanserden kurtardı beni hayata bağlamak için motive olmamı ve üzgün olmamamı gerisini ona bırakmamı istedi ve bende öyle yaptım ve hocam sayesinde kanseri yendim

• Prof. Dr. Ulus Ali Şanlı Kanser Tedavisi Sonrası Takip  •

Göbek fıtığı teşhis tedavi ve ameliyata karar verilmesi sürecinde desteğini esirgemeyen ve yaptığı başarılı fıtık ameliyatı için hocama minnettarım.Şehir dışından gelmeme ve küçük bebeğimiz olmasına rağmen hiç tereddüt etmedim sadece bir doktor olmadı bir abi gibide elinden gelen her türlü desteğini esirgemedi,iyiki tanımışım sizi hocam

• Doç. Dr. Ümit Alakuş Diğer  •

• Özel Egepol Hastanesi, Konak şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?
    Özel Egepol Hastanesi, Konak şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Radyolog, Diyetisyen (Beslenme Uzmanı), Kardiyolog, Göz Doktoru, Kulak Burun Boğaz Doktoru, İç Hastalıkları Uzmanı, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, Gastroenterolog, Beyin Ve Sinir Cerrahı, Fizik Tedavi Uzmanı, Genel Cerrah, Üreme Endokrinolojisi Ve İnfertilite Doktoru, Göğüs Hastalıkları Doktoru, Kalp Ve Damar Cerrahı, Psikiyatrist, Ürolog, Nörolog, Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı.
  • Özel Egepol Hastanesi, toplam 346 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: İntrauterin İnseminasyon, Jinekolojik Cerrahi, Doğumda Bradley Yöntemi, İkili Tarama Testi, Dörtlü Tarama Testi, G Noktası Büyütme, Östrojen Replasman Tedavisi, Mikroenjeksiyon, Histerektomi, Total Abdominal Histerektomi(Histerektomi).
  • Hayır, şu anda Özel Egepol Hastanesi DoktorTakvimi'nde online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
  • Özel Egepol Hastanesi tarafından DoktorTakvimi'nde görüntülenen takvim gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken, mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
  • Bazen Özel Egepol Hastanesi aynı hafta içinde veya bir sonraki hafta için uygun saatler görüntülenir. Takvimlerini kontrol edin: gerçek zamanlı olarak güncellendiği için ilk ne zaman müsait olduklarını görebileceksiniz.
  • Toplam 329 hasta/danışan, Özel Egepol Hastanesi hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
  • Özel Egepol Hastanesi adresi Güneşli Mah. 507 Sk. Halide Edip Adıvar Bul. No:3 Konak şeklindedir.