Özel Fsm Tıp Merkezi Kavacık
Diğer kurumları göster
Kimi arıyorsunuz?
Başka bir uzmanlık arayınHakkımızda
Özel FSM Tıp Merkezi Kavacık kadrosunda 1 adet acil tıp uzmanı, 1 adet beslenme uzmanı uzmanı, 2 adet çocuk sağlığı ve hastalıkları uzmanı, 1 adet diş hastalıkları ve tedavisi uzmanı, 1 adet fiziksel tıp ve rehabilitasyon uzmanı, 1 adet genel cerrahi uzmanı, 1 adet göz hastalıkları uzmanı, 1 adet iç hastalıkları uzmanı, 1 adet kadın hastalıkları ve doğum uzmanı, 1 adet kulak burun boğaz uzmanı, 1 adet nöroloji uzmanı, 1 adet ortopedi ve travmatoloji uzmanı, 1 adet plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi uzmanı, 1 adet psikiyatri uzmanı, 1 adet radyoloji uzmanı, 1 adet üroloji uzmanı, bulunmaktadır. Özel FSM Tıp Merkezi Kavacık İstanbul ilinde Kavacık mahallesi Fsm Cad.can sokakno:2 Fsm Tıp Merkez-Kavacık Beykoz - adresinde bulunmaktadır.
Hakkımızda
Özel Fsm Tıp Merkezi Kavacık
Kavacık Mahallesi Misafir Sokak No:1 34810 – Beykoz / İSTANBUL, İstanbul
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
Görüşler hakkında daha fazla bilgi edinin
ey...n
Gizem Hanım benim hayatımın dönüm noktası kendisi ile kısa bir süre görüşmemize rağmen sayesinde çok kolaykilo verdim, herkese öneririm.
el...
Ben 2 yıldan fazladır hep hastanelere gittim.bir türlü teşhis konulmadi.karnimda hep ağrı ve şişlik oluyordu.Ahmet hocamız sayesinde mide fıtık teşhisi kondu.hemen ameliyat oldum.ve Nadir doktorlardan olan Ahmet hocamiz in desteği sayesinde çok rahat geçirdim.iyiki tanımışım fsm tip merkezi ekip i ve Ahmet hocamizi.ilgi ve alakasindan dolayı teşekkür ederim.
Özel Fsm Tıp Merkezi Kavacık, İstanbul şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Özel Fsm Tıp Merkezi Kavacık, İstanbul şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Kulak Burun Boğaz Doktoru, Acil Tıp Doktoru, Diyetisyen (Beslenme Uzmanı), Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Nörolog, Göz Doktoru, Psikiyatrist, Genel Cerrah, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Fizik Tedavi Uzmanı, Ürolog, İç Hastalıkları Uzmanı.
Özel Fsm Tıp Merkezi Kavacık hangi hizmetleri sağlıyor?Özel Fsm Tıp Merkezi Kavacık sundukları hizmetleri ayrıntılı olarak belirtmedi. İhtiyaç duyduğunuz hizmeti veya tedaviyi sağlayıp sağlamadıklarını öğrenmek için lütfen Özel Fsm Tıp Merkezi Kavacık ile iletişime geçin.
Özel Fsm Tıp Merkezi Kavacık adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Özel Fsm Tıp Merkezi Kavacık DoktorTakvimi'nde online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Özel Fsm Tıp Merkezi Kavacık kurumundan nasıl randevu alabilirim?Özel Fsm Tıp Merkezi Kavacık bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Özel Fsm Tıp Merkezi Kavacık ile iletişime geçmenizi öneririz.
Özel Fsm Tıp Merkezi Kavacık kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Özel Fsm Tıp Merkezi Kavacık ile iletişime geçin.
Hastalar/danışanlar Özel Fsm Tıp Merkezi Kavacık hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta/danışan, Özel Fsm Tıp Merkezi Kavacık hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Özel Fsm Tıp Merkezi Kavacık nerede?Özel Fsm Tıp Merkezi Kavacık adresi Kavacık Mahallesi Misafir Sokak No:1 34810 – Beykoz / İSTANBUL İstanbul şeklindedir.
Bazı hastaneler
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar
Yakınlardaki Kulak Burun Boğaz Doktoru klinikleri