Özel Karataş Hastanesi
- Güneş Sigorta
- Mapfre Sigorta
- Ray Sigorta
- SGK
- Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM)
- Yapı Kredi Sigorta
- Şeker Sigorta
- Şekerbank T.A.Ş. Personeli Sosyal Sigorta Sandığı Vakfı Tüm sigortaları göster
kü...a
3aylık oğlumun sünneti için gittik,ilgili ve işnde uzman bi doktordu.sünnet odası büyük çocuklar için çok uygun ,ortamdan ve doktorumuz ve ekibinden memnun kaldık ,herkese tavsiye ederim
me...e
Erdem hocaya üç buçuk aylık oğlumuzu sünnet ettirdik. çok memnun kaldık ilgisi alakası çok iyiydi herkese tavsiye ederim.
t....m
Erdem bey tedavi sürecimi yakından takip etti. Uzun süredir devam eden rahatsızlığımı sayesinde atlattım.
as...
Erdem hocaya arkadaş tavsiyesiyle gittik üç buçuk aylık oğlumuzu sünnet ettirdik çok memnun kaldık ilgisi alakası çok iyiydi telefonlada sürekli takipte kaldı
me...r
2020'de burun ameliyatımı yapıp ertesi gün yanıma gelince gayet sakin şekilde zamanla asimetri düzelecek mi dediğimde sinirlenip triplere girip çok aynaya bakma vs şeklinde konuşup giden doktor
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
mu...
Erdem hocam hastalara sıcak yaklaşımı ve uzmanlık bilgisi ile dikkat çekmektedir.Cok ilgili bir doktordur
at...s
9 yaşında olan oğlumu genel sünnet ile sünnet yaptırdık. Çok memnun kaldık. Sünnet ve iyileşme sürecini çok rahat geçirdik
ca...n
Erdem beye tavsiye üzerine gittik 6 yaşında oğlum lokal anestezi ile sünnet oldu erdem hocanın sünnet aşamasında olsun ilk ön görüşme olsun kontrol olsun çok ilgili ve alakalı ve özveriyiliydi ben anne olarak korkuyla yaklaştığım halde beni bile temkin etti sünnet aşamasında bir doktor dan öte erdem hoca iyiki sizi bulmuşuz iyiki varsınız hocam
ha...
Canım arzu hocamla bir tanıdık vesilesiyle yollarımız kesişti bende polikistik over sendromu var bununla birlikte kilom da epey fazla önce kilomu kontrol altına almaya başladık sonrasında bebek tedavisi için devam edeceğiz guler yüzü ve samimiyetiyle konuşmalarıyla profesyonel yaklaşımıyla her hastasına ayni ozen ve ilgiyle yaklasimiyla bizim umudumuz oldu iyi ki arzu hocamı tanıdık izmirde önerebileceğim tek doktor gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz
d....a
Erdem Bey oğlumuzun sünnetini gerçekleştirdi. Kendisi ile iyiki kesişti yollarımız. Kendisine profesyonelliği, işindeki bilgisi, cana yakınlığı, ilgi ve alakasından çok menun kaldık.
Özel Karataş Hastanesi, Konak şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Özel Karataş Hastanesi, Konak şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Genel Cerrah, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, İç Hastalıkları Uzmanı, Göz Doktoru, Ürolog, Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkları Dokt, Metabolik Cerrahi Uzmanı, Diyetisyen (Beslenme Uzmanı), Kardiyolog, Aile Hekimi, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Nörolog.
Özel Karataş Hastanesi hangi hizmetleri sağlıyor?Özel Karataş Hastanesi, toplam 342 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Gaita Testleri Dışkı Testleri, Stapler Hemoroidopeksi, Dikişsiz Tiroid Cerrahisi, Küçük Cerrahiler, Fundoplikasyon - Laparoskopik Cerrahi, Gastroskopi, Yutulabilir Mide Balonu, Melanom Alınması, Perkütan Iğne Aspirasyonu, Mastektomi.
Özel Karataş Hastanesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Özel Karataş Hastanesi DoktorTakvimi'nde online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Özel Karataş Hastanesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Özel Karataş Hastanesi tarafından DoktorTakvimi'nde görüntülenen takvim gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken, mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Özel Karataş Hastanesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Bazen Özel Karataş Hastanesi aynı hafta içinde veya bir sonraki hafta için uygun saatler görüntülenir. Takvimlerini kontrol edin: gerçek zamanlı olarak güncellendiği için ilk ne zaman müsait olduklarını görebileceksiniz.
Hastalar/danışanlar Özel Karataş Hastanesi hakkında ne düşünüyor?Toplam 963 hasta/danışan, Özel Karataş Hastanesi hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Özel Karataş Hastanesi nerede?Özel Karataş Hastanesi adresi Barbaros Mahallesi 336 Sokak No:26 Karataş Konak şeklindedir.
- İzmir bölgesindeki Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı klinikleri
- Manisa bölgesindeki Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı klinikleri