Özel Karataş Hastanesi
- Güneş Sigorta
- Mapfre Sigorta
- Ray Sigorta
- SGK
- Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM)
- Yapı Kredi Sigorta
- Şeker Sigorta
- Şekerbank T.A.Ş. Personeli Sosyal Sigorta Sandığı Vakfı Tüm sigortaları göster
z....s
Oğlumun sünneti vesile ile tanıştık Dr.Erdem bey ile. Gayet ilgili, güler yüzlü, uzman bir dr. Kendisi bize saat kaç olursa olsun bilgilendirmemizi yaptı. Bizim bu telaşlı sürecimizi rahatlattı. Ellerinize sağlık hocam. İyi ki varsınız :)
me...m
4 aylık oğlumuzun sünneti için doktor bey çok ilgiliydi aynı gün sünnetimizi yaptı hiçbir sorun yaşamadık sünnetimiz çok güzel geçti iyileşme sürecinde de erdem bey sürekli bizimle iletişime geçti kesinlikte hiç tereddüt etmeden gidebilirsiniz
hi...r
Oğlumun sünnet işlemi için Op. Dr. Erdem Özbek’i tercih ettik ve iyi ki etmişiz. Süreç öncesinde bizi detaylıca bilgilendirmesi, sakin ve güven veren yaklaşımı sayesinde içimiz çok rahattı. İşlem sırasında ve sonrasında gösterdiği özen, pansuman için videolu anlatımı, işlem sonrasında aklımıza takılabilecek her şeyi anlattığı ses kaydını bize göndermesi, bebeğime olan hassasiyeti ve sorularımıza sabırla verdiği yanıtlar için kendisinden çok memnun kaldık. Sünnet sonrası iyileşme sürecimiz de sorunsuz geçti. Gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum, alanında gerçekten çok ilgili ve profesyonel bir hekim.
a....y
47 günlük oğlumun sünnet olması lazımdı uzun zamandan beri takip ettiğim erdem hocayla görüşmelerimiz sonra oğlumun sünnetini cok iyi bi şekilde yaptı şuan 3 gün herşey cok güzel kontrollerimizdede hiç bi sorun olmadı tek kelime ile (harika) bi doktor güler yüzlü neşeli sevecen
f....ö
31.01.2026 tarihinde Karataş hastanesinde doktor Erdem Özbek beye Oğlumun sünnetini yaptırdık,gerek sünnetten önce muayene gerekse sünnetten sonraki süreçte ilgisi tedavisinde ki alaka ve sürekli iletişim halinde olunması bu süreçte hem aileye hem de çocuğa güven veriyor.
kü...a
Erdem beyı uzun süredır ınstagram hesabından bır arkadasımın tavsıyesı üzerine takıbe almıstım çunku benımde bır oğlum var ve sunnet zamanıda gelmıstı sünnete karar verdıgımızde hemen randevu alıp gıttık. Cocuklar ıcın nekadar endişe verıcı bır durumsa bız anneler ve ebeveynler ıcınde streslı bır surec oluyor. hem oglum hem de esım ve ben güvendık ve 27.01.2026 tarıhınde lokal sünnet olduk. Sonrakı surec ıcınde aynı gun yazıp sıkıntı varmı dıye sorması meslegıne ve cocuklara verdıgı değerdir benım gözumde. Bakımı yapmamız gerekenleri vıdeo ve ses kayıdı atarak anlatması en ufak bır sorunda sıkıntıda kendısıne ulasıp soru sorabılmemız ulasabılmemız buyuk kolaylık kesınlıkle ıyıkı tanımışız Erdem beyı sımdı etrafımda sunnet yaptırmak ısteyen tüm aılelere gönulden tavsıyemdir ayrıca lokal sunnette kendısıne yardımcı olan arkadaslarına da gönulden sevgiler çok ilgili ve guleryuzluler sizin gıbı işini seven meslegını seven insalara cok ihtiyacımız var hep varolun
se...e
Oğlumun sünnet işlemi için uzun arayışlar sonunda erdem beye ulaştık. Mesleki tecrübesi, sakinliği ve her an ulaşılabilir bir hekim. İşlem süresince ve işlem sonrasında iletişim halinde bebeğimin takibini sürdürdü.
ha...k
9 yaşında oğlumun sünnetini gerçekleştirdi sayesinde sorunsuz bir şekilde atlattık.
ar...
Uzun araştırmalar sonucu oğlumuzun sünneti için Erdem Bey ile görüştük ve ilk görüşme sonrası kendisinin yaklaşımı ve yönlendirmesine olan güvenimizle operasyonumuz sorunsuz ve devamında rahatlıkla geçti. Çocuk, ebeveyn ve doktor köprüsünü çok iyi kuran bir doktor. Öncesinde ve özellikle sonrasında ilgi alaka ve yaklaşımı, süreçte gösterdiği takibi ve aklımıza takılan en ufak soru işaretinde kendisinden bilgi alabiliyor olmamız, hastasını bu kadar önemsediğini gösteriyor olması bizim için çok kıymetli. Doktorumuz, küçük p. ler size minnettar
sa...r
Tavsiye üzerine gittiğimiz ve gittiğimize hiç pişman etmeyen ilgi alaka güler yüzüyle oğlumuzun sünnet korkusunu tamamen ortadan kaldıran güzel doktorumuz kesinlikle tavsiye ediyorum eline emeğine sağlık güzel insan
Özel Karataş Hastanesi, Konak şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Özel Karataş Hastanesi, Konak şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Genel Cerrah, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, İç Hastalıkları Uzmanı, Göz Doktoru, Ürolog, Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkları Dokt, Metabolik Cerrahi Uzmanı, Diyetisyen (Beslenme Uzmanı), Kardiyolog, Aile Hekimi, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Nörolog.
Özel Karataş Hastanesi hangi hizmetleri sağlıyor?Özel Karataş Hastanesi, toplam 342 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Gaita Testleri Dışkı Testleri, Stapler Hemoroidopeksi, Dikişsiz Tiroid Cerrahisi, Küçük Cerrahiler, Fundoplikasyon - Laparoskopik Cerrahi, Gastroskopi, Yutulabilir Mide Balonu, Melanom Alınması, Perkütan Iğne Aspirasyonu, Mastektomi.
Özel Karataş Hastanesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Özel Karataş Hastanesi DoktorTakvimi'nde online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Özel Karataş Hastanesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Özel Karataş Hastanesi bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Özel Karataş Hastanesi ile iletişime geçmenizi öneririz.
Özel Karataş Hastanesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Özel Karataş Hastanesi ile iletişime geçin.
Hastalar/danışanlar Özel Karataş Hastanesi hakkında ne düşünüyor?Toplam 1000 hasta/danışan, Özel Karataş Hastanesi hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Özel Karataş Hastanesi nerede?Özel Karataş Hastanesi adresi Barbaros Mahallesi 336 Sokak No:26 Karataş Konak şeklindedir.
- İzmir bölgesindeki Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı klinikleri
- Manisa bölgesindeki Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı klinikleri