Özel Uzman Dent Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi
Tacettin Veli Bulvarı Özer Sok. No:3, Kayseri 38050
  • Compugroup Medical Bilgi Sistemleri A.Ş. (CGM )
  • Diğer (İade)
  • Yapı Kredi Sigorta

Bilgisi ve tecrübesi ile böyle hekimlerimizin sayısının çoğalmasını diliyorum, yanlış doktorlara denk geldik, sonunda Ömür hoca dişlerimizi kurtardı

T

İlgisi ve samimi yaklaşımı çok önemli bir diş hekiminin ve bunlar Ömür hocamda vardı. kimsenin yapamadığı kanal tedavisini tek seansta yaptı

Z

Ömür bey kendi alanında gerçekten çok başarılı, ilgili ve anlayışlı bir hekim. Sabırla tüm şikayetimi dinledi ve bir çok doktorun kesinlikle olmaz yapamayız dediği dişimi özgüvenle yapabilirim dedi ve yaptı. Bana olan saygısı,uslübündaki incelik, işini yaparken ki hassaslıĝı tedavi sürecini korkulmaz bir süreç olmaktan ziyade çok daha rahat atlatmama neden oldu . Güler yüzlü ve başarılı bir hekim olan Ömür beyden ben fazlasıyla memnun kaldım, sizlerde tercih edebilirsiniz .

• Uzm. Dt. Ömür Kahraman Randevu  •

T

Randevu Saat'inde de gecikme olması durumundan başka bir olumsuz durum olmadı.Diş hekimi gayet güzel ilgilendi ve tedavim uygulandı.

Y

Ömür bey Kanal tedavisi yapilan disimde sıkıntı yasamamla gittigim bir doktor.iki islemle disimi kurtardi cektirmek istemiyordum.gayet isini düzgün ozenli dikkatli yapan bir doktor gun ve saat konusundada çok yardımcı oldular..

• Uzm. Dt. Ömür Kahraman Endodonti  •

20'lik diş çekimi ve kist aldırma işlemlerini yaptı Hidayet Hocam. Açıklayıcı, başarılı ve profesyonel çalışıyorlar. Rehberlik süreçleri de çok iyi, ağrısız bir süreç atlattık sayelerinde. Kendi anlattıkları haricinde birde rehber şeklinde tam olarak süreçte yapacaklarımızı ayrı bir form ile veriyorlar. Kafamızda hiç bir soru işareti kalmadan süreci başarılı bir şekilde atlattık.

• Dr. Dt. Hidayet Burak Polat 20'lik Diş Çekimi  •

Ö

Yaklaşık 10 yıldır diş hekimim olan Ülkü Eroğlu’na, Niğde’de yaşamama rağmen Kayseri’ye giderek muayene oluyorum ve her seferinde ne kadar doğru bir tercih yaptığımı görüyorum. Bu süreçte kanal tedavisi, dolgu ve diş temizliği gibi birçok işlem yaptırdım ve hepsinden son derece memnun kaldım.

Mesleki bilgisi ve tecrübesinin yanı sıra güler yüzlü, sevecen ve hastasına güven veren yaklaşımıyla gerçekten çok değerli bir hekim. Her işlem öncesinde detaylı bilgilendirme yapması ve süreci titizlikle yürütmesi beni her zaman çok rahatlattı.

Gönül rahatlığıyla herkese tavsiye ediyorum.

• Dt. Ülkü Eroğlu Diş Taşı Temizliği  •

Z

Gerçekten alanında çok iyi bır doktor kuzenımın tavsiyesi ile gittim bugün diş çektirdim ağrı hissetmedim eli pratik , hızlı hastalarıyla çok ilgili

• Dt. Samet Koç Diş Çekimi  •

Ömür Bey e diş doktorumun yönlendirmesiyle gittim.Diğer hekimlerin çekilmesi gerekir kurtulmaz dedikleri dişi kanal tedavisi yaparak kurtardı. Çok sakin,insanı rahatlatan, hasta iletişimi harika bir doktor.,tedaviye başlamadan hastayı gayet açıklayıcı anlaşılır şekilde bilgilendiriyor. Biz tedavimizden memnun kaldık. Gönülden tavsiye ...

• Uzm. Dt. Ömür Kahraman Kanal Tedavisi  •

Daha önceden kanal tedavisi yapılan dişimin ağrıması üzerine ilk gittiğim doktor dişimin her 3 kökünün iltihaplanmış olduğundan kesinlikle çekilmesi gerektiğini söyledi ancak kabul etmedim. Sonradan başvurduğum Uzman Diş Hastanesi'nde görevli Ömür Kahraman tarafından dişim detaylıca incelendi, diş kökümdeki iltihabı kurutup eski dolgumu titiz bir şekilde yenileyerek dişimi kurtardı. Gönül rahatlığıyla tavsiye ederim

• Uzm. Dt. Ömür Kahraman Endodonti  •