Tapdi Bucatıp Merkezi
- Allianz Sigorta
- Anadolu Sigorta
- Ankara Sigorta
- Axa Sigorta
- Compugroup Medical Bilgi Sistemleri A.Ş. (CGM )
- Demir Hayat Sigorta
- Sompo Sigorta
- T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Mensupları
- Türk Nippon Sigorta
- Türkiye Barolar Birliği Sosyal Yardım Ve Dayanışma Fonu
- Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM)
- Unico Sigorta
- Vakıfbank Mensupları
- Ziraat Sigorta
- Zurich Sigorta
- İmece Destek Danışmanlık Hizmetleri
- Şekerbank T.A.Ş. Personeli Sosyal Sigorta Sandığı Vakfı Tüm sigortaları göster
ar...i
Gerçekten işini büyük bir özen ve profesyonellikle yapan bir doktor. 5 aylık sürede kaygı problemlerimden eser kalmadı hem çok iyi geldi hem de aklımdaki tüm soruları giderdi. Doktor beyin yaklaşımı çok nazik bir de hastayı gerçekten önemsiyor. Gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum.
ha...a
Bir süredir yaşadığım sosyal sorunlar için doktoruma başvurdum. Doktorumun yönlendirmeleri sayesinde adım adım iyileşiyorum. Değerli tavsiyelerine düzenli uyuyorum ve her geçen gün daha iyi hissediyorum. Hayata farklı pencereden bakmaya başladım. İlk ve son gidişim arasında büyük farklar var. Ve doktorumunda bu farkı görmesi beni çok motive etti Bu iyileşme sürecinde ilgisi ve desteği benim için çok kıymetli. Kendisine başvurma kararımın ne kadar doğru olduğunu gördüm. Bu adımı attığım için çok mutluyum.
gü...y
Kıymetli doktoruma bir arkadaşımın tavsiyesi ile gittim. Artık artan stresle baş edemediğimi farkediyordum. Bozulan aile ilişkimiz çocuğuma karşı artan tahammülsüzlüğüm sonucunda karar verdim. Tereddütle gittim açıkçası. Ancak anladımki vücut bir bütündür ve zihnimiz için de doktora gitmeliyiz. Doktorumun verdiği ilaçlara başladım herhangi bir yan etki görmedim zaten alıştırarak başlatıyor. Tedavim sonlandı ve ben eski ben değilim sanki tüm bu streslerden önceki halimden de iyi durumdayım. Her şeye takılıp kalmıyorum, farkındalığım arttı, daha neşeliyim. Çocuğum daha mutlu ve özgüvenli olmaya başladı, aile hayatımız düzeldi. İyi ki kıymetli doktorumuza gitmişim.
n....d
Fikret Poyraz Beyle altı ay önce başlayan tedavi sürecimiz sayesinde bugün kendimi çok daha iyi hissediyorum kaygılarımı yönetmeyi öğrendim ve strese bağlı yaşadığım ağrıları artık yaşamıyorum kendisi çok donanımlı bir hekim bu konuda çekincesi olan herkesin önyargısını yenebileceğini düşünüyorum
em...n
Bipolar. Hastası olarak gitiğim doktor ilaçlarımı düzenlediğinden beri hiçbir şikayetim kalmadı
öz...p
9 ay önce annemi anı bir şekilde kaybetmemle başladı herşey hızlı kalp çarpıntılarim nefes alamama devamlı ben kalp krizi geçiriyorum diye acile başvurmalarım taki poyraz hocamla tanışıp panik atak geçirdiğimi öğrenene kadar iyi yaklaşımı konuşması tedavi sürecimi nasl ilerliyecigimizi tek tek anlatması en güzel tarafıda sadece ilaçla tedavi değil okumam için önerdiği kitaplar yine doktorumun önerdiği online olarak aldığım nefes egzersizleri terapisi iyiki sizi tanımışım poyraz hocam artık panik atak dönemlerimi sayenizde atlattım sanki yeniden hayata döndüm sizinle iyiki varsınız doktorum burdan panik atak yaşayan veya yakınlarında olan varsa hiç zaman kaybetmeden poyraz hocaya randevu alın
c....̇
Panik bozuklukla uzun süredir mücadele ediyordum. İlk kez Doc. Dr. Fikret Poyraz’a başvurduğumda hem fiziksel hem de ruhsal olarak oldukça yıpranmış durumdaydım. Sürekli panik atak geçiriyor, yoğun kaygı ve sinirlilik hali yaşıyordum. Günlük hayatım neredeyse durmuştu.
Görüşmelerimizle birlikte süreç daha yönetilebilir hale geldi. Uzakta olduğum zamanlarda bile iletişim devam etti. Zamanla yaşadığım belirtiler azaldı ve şu anda kullandığım ilacı bırakma aşamasındayım. Kendimi uzun süredir hissetmediğim kadar iyi hissediyorum.
Benim için bu sürecin en önemli tarafı, kendime yeniden güvenmeye başlamam oldu. Benzer durumlar yaşayan kişilerin bu durumu görmezden gelmemesi gerektiğini düşünüyorum. Psikiyatrik destek almak bir eksiklik değil, aksine yaşam kalitesine yapılan önemli bir yatırımdır.
t.....
Mezun olma ve iş hayatına giriş sürecinde hayatımın birden değişmesi ve beklentimin tam tersi şekilde bir iş hayatına girmiş olmak beni çok kötü etkilemişti. Her gün işten eve ağlayarak geliyordum. Süreç yüzünden bütün sosyal ilişkilerim de bitmişti. Bir yakınımın tavsiyesiyle Fikret Beyle tanışmış oldum. İyi ki de tanışmışım. Hayatım değişti. Tam bana uygun olan tedaviyi uyguladı. Herhangi bir yan etkisi olmayan tam ihtiyacım olan ilacı kullanmaya başladım. Bütün hayatım değişti. Bambaşka bir insana dönüştüm ve bu halimden çok mutluyum. Çevremdekilere de tavsiye ettim kendisini. İyi ki tercih etmişim
Sevgi ve saygılarımla,
Geçen sene bir boşanma deneyimim oldu yaklaşık 1 sene geçmesine rağmen olumsuz etkileri devam etmekteydi.Bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine doktor bey ile tanıştım.İlk aşamada tanımladığı ilaç tedavisi ile birlikte süreç içerisinde daha sağlıklı sonuçlar elde ederek daha sağlıklı düşünmeye başladım.
oğ...z
Son yıllarda artan kaygılanma,endişe hali,halsizlik ve karamsarlık şikayetlerim dolayısıyla 6 ay önce Fikret hocama başvurdum ve kendisinin anksiyete tespiti üzerine tedavi sürecimi başlattık.
Fikret hocamın ilgisi,desteği,detaylı açıklamaları ve doğru tespitleri ile 6 ayda çok yol kat ettik ve şuan hiç olmadığım kadar iyi hissediyorum kendimi.
Şikayetlerim neredeyse yok diyebileceğim kadar azaldı.
Gönül rahatlığı ile tavsiye ederim herkese.
Sevgi ve saygılarımla,
Tapdi Bucatıp Merkezi, Buca şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Tapdi Bucatıp Merkezi, Buca şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Genel Cerrah, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, İç Hastalıkları Uzmanı, Göz Doktoru, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Psikiyatrist, Kardiyolog, Nörolog, Radyolog, Diyetisyen (Beslenme Uzmanı), Dermatolog, Ürolog, Acil Tıp Doktoru, Metabolik Cerrahi Uzmanı, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, Psikolog, Fizik Tedavi Uzmanı, Gastroenterolog.
Tapdi Bucatıp Merkezi hangi hizmetleri sağlıyor?Tapdi Bucatıp Merkezi, toplam 194 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Diskografi, Robotik Cerrahi, Artroskopik Bankart Onarımı, Ampütasyon, Artroskopi, Diz Artroskopisi, Ama(Anti-Mitokondrial Antikor), Lp(Lomber Ponksiyon), Ayak Ve Ayak Bileği Cerrahisi, Eklem Enjeksiyonu.
Tapdi Bucatıp Merkezi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Tapdi Bucatıp Merkezi DoktorTakvimi'nde online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Tapdi Bucatıp Merkezi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Tapdi Bucatıp Merkezi bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Tapdi Bucatıp Merkezi ile iletişime geçmenizi öneririz.
Tapdi Bucatıp Merkezi kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Tapdi Bucatıp Merkezi ile iletişime geçin.
Hastalar/danışanlar Tapdi Bucatıp Merkezi hakkında ne düşünüyor?Toplam 143 hasta/danışan, Tapdi Bucatıp Merkezi hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Tapdi Bucatıp Merkezi nerede?Tapdi Bucatıp Merkezi adresi Koşuyolu Cad. 506 Sok. No:2 Şirinyer Buca şeklindedir.