Diğer kurumları göster
Kimi arıyorsunuz?
Başka bir uzmanlık arayınHakkımızda
er...n
İlk kez 2017 yılında babama beyin tümörü tanısı konulmuştu. 7 yıl boyunca gözlem altında devam etti. Diğer doktorlar ameliyatın çok riskli olduğunu söyledi. genel olarak %50 risk var dediler ve tamamını almalarının mümkün olmadığını söylediler.. Durumu ağırlaştıktan sonra Uğur Türe’yi öğrenmek bir şans oldu bizim için. 30.10.2023 tarihinde ameliyat etti. Benim için bu ameliyatın riski %1 dedi. Beynin üçte birini kaplayan ve çapı 10cm kadar olan beyin tümörünün tamamını çıkarttı. Müthiş bir yetenek, müthiş bir doktor. Ameliyattan önce beni(oğluyum) tanıyamıyordu, konuşma ve görmeyi kaybetmişti, insanları tanıyamıyordu.. ameliyattan sonra eski sağlığına kavuştu sayılır. Görme ve konuşma düzeldi. Hafıza neredeyse tamamen geri geldi. Hastane de asistan doktorları ve servisteki hemşirelere kadar mükemmel bir ekip.
ÜLKEMİZDE BÖYLE BİR DEĞERİN OLMASI ŞANS
Geçen yaz beyin kanaması geçirmiştim.Beyin sapına yakın bir bölgede damar yumağı tesbit edildi.Görüştüğümüz doktorlar riskli bir bölgede olduğu için ameliyat yapmak istemediler.İnternet üzerinden Uğur Beyin çalışmalarını ve bu sayfada ki yorumları gördük.Randevu alıp görüştüğümüzde,beyin kanaması öncesi belirtileri ve kanama geçirdiğimi söyledik. MR görüntülerimi inceleyip , çok daha büyük bir kanamanın yolda olduğunu ve bende oluşacak belirtilerini söylediğinde ( bende o belirtiler başlamıştı ) biz zaten ikna olmuştuk ameliyata.Ameliyattan çekinmemize rağmen Uğur Bey ve ekibi harika yaklaşımları ve ilgileriyle süreci atlatmamıza yardımcı oldular. Normalde çok riskli görülen ama % 1 riskle ben yaparım diyen canım Doktorum sayesinde, ameliyat sonrası yeniden hayata tutundum. Ameliyat sonrası doktor bey süreç hakkında ne dediyse o sıralama gerçekleşti.33 yaşımda beni yeniden oğluma ve sevdiklerime kavuşturdular. Uğur Bey ve ekibi iyi ki varlar. Her zaman dua ediyoruz.
f...b
Hocamız 2 aylık çok prematüre doğan kızımın kulak kontrollerini yaptı. Küçük bebeği tutmanın zorluğu ile dakikalarca kullaklarını kontrol etti ve temizledi. İlk defa muhayene olmamıza rağmen, ilgisi , yakınlığı ve özeni ile bizi mest etti. Eline sağlık Müzeyyen Hocamızın.
baş ağrısı sebebiyle çektirdiğim mr sonucunda beyin sapımda tümör tespit edildi. Araştırmalarım neticesinde Uğur Hocamı önerdiler odaya girdiğim an o kadar kendine güvenen bir tavırla konuştu ki odadan çıkmadan ameliyat olmaya karar verdim. Öncesinde 9 tane hastaneye gittim hiç birine güvenememiştim.7 şubatta ameliyat oldum ameliyatta bir vücudumla ilgili bir çok sorun çıktı ama önce Allahın daha sonra da Uğur hocamın ve diğer doktorların sayesinde 2,5 ayda toparlandım .Şimdi işime döndüm Hastane personeli çok ilgili otel konforunda. Allah hepsinden razı olsun Allahın da izni ile beni yeniden hayata bağladılar.
y....d
17 yasindaki kizim Eylul e yaptirdigimiz keyfi chech-up sonucu beyin tumoru oldugunu ogrendik.Aquaduct tanısı kondu.ugur hocam vaktimizin cok olmadigini hemen ameliyat edilmesi gerektiğini anlatti.cok şükür tumorun hepsini temizledi,basarili gecti dedi.hastane otel konseptinde,hemsilerin hepsi cok yardimci,24 saat nobetci beyin cerrahi basimizdaydi,arkasindaki ekip muazzam titiz calisiyor.allah uğur hocama esi hatice hocama uzun saglikli ömür versin.tek eleştirim; ugur hocaya ait sosyal medya veya diger mercilerde kendisine ait nereyese hic video, tanitim,sunum bulamamam oldu.
Hasta
Eşimin beyin sapında osteom vardı. Yüzünün sol tarafı şiddetli ağrıyor ve merdiven inerken başı dönüyordu . Gittiğimiz tüm hekimler beyin sapı ameliyatının çok riskli olduğunu söylediler. Uğur bey ise kendisinin hep bu tür hastalıklarla uğraştığını ve hayati riskin yüzde 1 olduğunu söyledi. Ayrıca Uğur beyin bu bölgeden 240 ameliyat yaptığını da öğrenince ameliyat olmaya karar verdik. Ameliyattan sonra yaşadığı yan etkilerden biri çift görmeydi 6. ayda sona erdi. Yara ve yüzündeki ağrılar ise 1,5 sene içinde tamamen sona erdi. Beyin sapı ile ilgili gidebileceğiniz en iyi doktorun Uğur bey olduğunu düşünüyorum. Sinirlere zarar vermeden bu ameliyatı yapacak başka hekim ben bulamadım. Buradan kendisine çok teşekkür ederiz.
gü...
Rukset Hanim benim 2.kez anne olma sebeplerimden biridir.Normal doğuma sayesinde cesaret ettim.cok naif,cok tatlı ve çok başarılı bir doktor.hastalariyla ilgili, samimi ve güvenilir bir doktor.alternatif çözümleriyle de bilgisini konuşturan bir doktor.onu cok seviyorum ve herkese de tavsiye ediyorum.
se...r
Mükemmel bir doktor. Kendisi için pelerini olmayan süper kahraman da diyebiliriz. Atriyal Fibrilasyon geçiriyordum 2 yıldır günde 2 defa en az 5-6 saat. Nabzım 130-140 oluyordu. Daha önce başka bir doktora ablasyon oldum fakat hiç işe yaramadı. Tolga hoca bir saatlik bir ablasyonla beni iyi etti. Kendinizi Tolga hocama güvenle teslim edebilirsiniz. Ne zaman kendisine ulaşmak istesem ulaşabiliyorum. Her soruma sıkılmadan cevap veriyor. En umutsuz olduğum zamanda bana beni geri verdi. Her zaman dualarımda. Çok ilgili bir doktor. Çalıştığı Yeditepe ünv Hastanede ki hemşireler çok güler yüzlü ve ilgililer.
şu...ü
Selami Hoca'mız çocuklara yaklaşımı o kadar ince ki kesinlikle yanına gittiğimiz zaman hadi muayeneye başlayalım değil de önceliği çocuğu muayeneye hazırlama olan bir hekim ilgisinden memnunum ne zaman arasak ulaşabiliyoruz teşhis tedavileri de çok iyi çocuğum 5 aylıkken safra kesesinde taş oluşmaya başlamış meğer o kadar doktor yenidoğan dönemi olup diyip bize gaz ilacı yazıp gönderirken selami beye tavsiye üzeri bir umut diyip bitmeyen bir gaz sancısı diye gittik ve daha ilk muayenede kumu fark etti tedavisini yaptı korkularımızı dindirdi hep açıkladı her hafta aradı tedavi sırasında tiroidi yüksek çıktı onun da takibini yapıyor ilgi alakasından memnunum doktor değil sağ olsun ailemizden biri gibi bırakmayı düşünmüyorum Selami Hocam nereye ben ve çocuklarım oraya bu hafta tiroid testimiz için tekrar kontrole gideceğiz.
i̇...y
Menüsküs ameliyatı sonrasında aldığım 15 seans fizik tedavi sürecimde Ali eren bey gerek bilgisiyle gerek samimiyeti ve tecrübesiyle çok iyi geldi.Fizik tedaviden her seferinde rahatlamış bir şekilde ayrıldım.kendisi gerçekten işinde çok iyi bir insan.kendisiyle tanışmış olmaktan mutluluk duyuyorum ve kendisine burdan da teşekkürlerimi sunuyorum.iyiki varsınız sizin gibi işini iyi yapan insanlarla karşılaşmak büyük şans
İletişim
Ataşehir bölgesindeki Dermatolog klinikleri
Ataşehir bölgesindeki Ürolog klinikleri
Ataşehir bölgesindeki Göz Doktoru klinikleri
Ataşehir bölgesindeki Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı klinikleri
Ataşehir bölgesindeki Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Uzmanı klinikleri
Ataşehir bölgesindeki Kardiyolog klinikleri
Ataşehir bölgesindeki Beyin Ve Sinir Cerrahı klinikleri
Ataşehir bölgesindeki Acil Tıp Doktoru klinikleri
Ataşehir bölgesindeki Göğüs Hastalıkları Doktoru klinikleri
Ataşehir bölgesindeki Nörolog klinikleri
Daha fazla (15)Ataşehir Tam Kan Sayımı-Hemogram
Ataşehir Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi
Ataşehir Bilgisayarlı Tomografi Taraması(Bt)
Ataşehir Abdominal Ultrasonografi
Ataşehir Ama(Anti-Mitokondrial Antikor)
Ataşehir Ana(Antinükleer Antikor)
Ataşehir Diabetes Mellitusta Insülin Tedavisi
Ataşehir Hemoglobin A1c(Hba1c)
Ataşehir Karaciğer Kan Testleri
Ataşehir Tam Idrar Tahlili(Tit)
Ataşehir Çocuk Immünizasyonu(Aşılanması)
Daha fazla (15)İstanbul bölgesindeki İç Hastalıkları Uzmanı klinikleri