Uzm. Dr. Könül Sardarova, iç hastalıkları alanında uzmanlaşmış, Hacettepe Üniversitesi mezunu bir hekimdir. Özellikle obezite, diyabet, hipertansiyon ve mide hastalıkları gibi kronik sağlık sorunları üzerine yoğunlaşan Sardarova, mesleki deneyimini Özel Eryaman Hastanesi ve Özel Koru Hastanesi-Çukurambar Şubesi'nde edinmiştir. Hem Rusça hem de İngilizce dillerine hakim olan hekim, çok dilli hasta profiliyle etkili iletişim kurabilmektedir. Hastalarına bilimsel temelli ve bireyselleştirilmiş yaklaşımlar sunan Uzm. Dr. Sardarova, iç hastalıkları alanındaki güncel gelişmeleri takip ederek kaliteli sağlık hizmeti sunmayı amaçlamaktadır. Lokman Hekim Hastanesi-Sincan Şubesi 'nde hastalarına hizmet vermektedir.
- Şişmanlık (Obezite)
- Diyabet (Şeker Hastalığı)
- Yüksek Tansiyon (Hipertansiyon)
- Mide Hastalıkları
Enjeksiyon Iv
Esd (Sedimantasyon)
Gtt(Glukoz Tolerans Testi)
Lokman Hekim Üniversitesi Ankara Hastanesi
Gıda İntolerans Testi (Pinner Test)
Gıda İntoleransı Tedavisi
Hdl Kolesterol Testi
Hemoglobin A1c(Hba1c)
Karaciğer Kan Testleri
Kolesterol Testi
Kompleman C3-C4 Testi
Kontrol Randevusu
Lokman Hekim Üniversitesi Ankara Hastanesi
Ogtt (Oral Glukoz Tolerans Testi)
Oksimetre
Tam Idrar Tahlili(Tit)
Tam Kan Sayımı-Hemogram
Tamamlayıcı
Ua(Ürinaliz)
X-Ray
İnsülin Direnci Tedavisi
Lokman Hekim Üniversitesi Ankara Hastanesi
tüm hastaları ile çok yakınen ilgilendi sorunlarını dinleyerek sadece tedavisel olarak değil duygusal olarak da tedaviye katkıda bulundu
• Lokman Hekim Üniversitesi Ankara Hastanesi • Randevu •
Y
ya...n
Könül hocam alanında uzman açıklayıcı yaklaşımı ile hastayı rahatlatan ve tedavileri kısa aurede sonuç veren harika bir doktor tereddüt etmeden tercih edilecek harika da bir insan ilaveten
• Lokman Hekim Üniversitesi Ankara Hastanesi • İç Hastalıkları Randevusu •
a....b
Genel kontrol için tavsiye üzerine başvurdum. Muayene etti, herhangi bir tanı konulmadı. Kendisi ilgili bir doktor, konusunda uzman. Her şeyi detaylı bir şekilde açıklıyor. Memnunum kendisinden.
K
kn...a
Könül Hoca detaycı bir doktor. En ufak bir düzensizliğin bile araştırılmasını istiyor ve gerekli yönlendirmeleri yapıyor. Verdiği tedavi ve tavsiyelerden çok memnun kaldım, çevreme de tavsiye ediyorum kendisini. Memnun kalınca burdan da tavsiye etmek istedim.
• Lokman Hekim Üniversitesi Ankara Hastanesi • Randevu •
gö...a
Könül Hocam gerçekten çok güzel yüzlü, iyi kalpli ve çok ilgili bir doktor. Bence Koru Hastanesi'nin en başarılı ve en harika doktoru. Kan tahlili için ona gittim ve benimle çok iyi ilgilendi. İyi ki ona gitmişim ve herkese tavsiye ederim ^^
n....t
Sayın Könül hocama ilk önce annemi götürdüm.O güler yüzü detaylı muayenesi, sorduğumuz sorulara gayet sabırla, bilgisiyle cevap vermesi bizi son derece mutlu etti.
Memnun kaldığımız için daha sonra randevu alıp babamı götürdüm.
Babamda damar tıkanıklığı nabız sorunu v.s hastalıkları olduğunu öğrendik.ilaç tedavisi verdi.3 ay sonra tekrar gideceğiz.
Yani anne ve babama gerek tıbbi bilgisiyle, gerekse göstermiş olduğu yakın ilgi ve anlayışı için çok teşekkür eder.
Tüm hasta yakınlarına tavsiye ederiz.
Hocamın başarılarının devamını dilerim.
i.....
Halsizlik, baş ağrısı, el terlemesi gibi şikayetler ile kendisine gittim. Kısa zamanda zehirli tiroid teşhisi konuldu şuan tedavim iyi yönde ilerlemeye devam ediyor.
me...r
Babaannemin yıllardır düzene girmeyen şekeri ve tansiyonu vardı. Könül hocam sabırla babaannemin tüm şikayetlerini dinledi büyük bir titizlikle muayene etdi ilaçlarını kontrol ederek yeniden kendisi düzenledi takip etdiği süreçte sık sık telefonla whatsapp üzerinden mesaj atarak şeker ve tansiyon değerlerini yakından takip etdi. onun sayesinde babaannemin şekeri tansiyonu düzene girdi. kendisini hem iyi bir hekim hem de gerçekten vicdanlı bir insan olmasından ötürü tebrik ederim saygılarımı iletirim.
Ö
ö.....
Könül hocama Eryaman hastanesinde muayene olup memnun kalmıştım. Koru hastanesindeki ilgi ve alakasından da memnun kaldım. Koru hastanesine sırtımdaki ağrı sebebiyle gitmiştim. Hastayı detaylı olarak bilgilendirmesi ve ayrıntılı muayene etmesi çok iyi. Her şey için çok teşekkür ederim.
Hasta
konul hocam şeker ve guatr sıkıntılarımı minimuma indirdi. Teşhisi hızlı tedavisi etkiliydi teşekkürler
• Özel Koru Hastanesi - Çukurambar Şubesi • Randevu •
Konul Sardarova isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Konul Sardarova, İç Hastalıkları. Size Konul Sardarova tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Abdominal Parasentez, Abdominal Ultrasonografi, Ama(Anti-Mitokondrial Antikor), Ana(Antinükleer Antikor), Bilgisayarlı Tomografi Taraması(Bt), Dgk(Dışkıda Gizli Kan) Testi, Diabetes Mellitusta Insülin Tedavisi, Enjeksiyon Iv, Esd (Sedimantasyon).
Konul Sardarova adresi nerede?Konul Sardarova şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Polatlı 2 Cad.İdil Sok.No:44 Andiçen Mah. Sincan
Adresine gitmek zorunda kalmadan Konul Sardarova isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Konul Sardarova online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Konul Sardarova isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Konul Sardarova, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Konul Sardarova hangi dilleri konuşuyor?Konul Sardarova ile Rusça, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Konul Sardarova isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Konul Sardarova tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Konul Sardarova hakkında ne düşünüyor?Toplam 21 hasta / danışan, Konul Sardarova hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Konul Sardarova hangi sigortaları kabul ediyor?Konul Sardarova tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Axa Sigorta, Türkiye Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
- Sincan bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
- Sincan bölgesinde Axa Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları