Diyetisyen Kübra Albayrak lisans eğitimini Trakya Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik bölümünde tamamlamıştır. Lisans eğitimi sürecinde Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde, Trakya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde, Edirne Sultan II. Murat Devlet Hastanesinde staj dönemlerini tamamlamıştır. Lisans eğitimini Tarçının Tip II Diyabet Üzerine Etkileri semineri ve Kanser Riskini Arttıran/Azaltan Faktörler Hakkındaki Bilgi Durumunun Saptanması konulu teziyle bitirmiştir. 2016 yılında mezun olduktan sonra çeşitli spor salonlarında çalışarak bireysel danışmanlık vermiş; 2020 yılında da kendi "Sağlıklı Beslenme ve Yaşam Merkezini" açmıştır.

Hoşnudiye mahallesi 732. sokak No:12/30, Eskişehir 26130

Online Diyet

Makaleler
Röportaj

• K

Ben vazgeçsem de benden vazgeçmeyen, motive eden, sürdürülebilir listelerle hayatıma yön vermemi sağlayan sevgili diyetisyenim. Görüşmelerimiz alel acele geçmiyor , her ayrıntıyı rahatlıkla konuşabiliyoruz. Yargılamıyor ve alternatifler üretiyoruz .

• K

Kendisi samimi ve sıcak kanlı birisi işinde de iyi olduğu gayet açık sizin yaşam tarzınıza göre listeler hazırlaması da uyabilmeyi kolaylaştırıyor

• G

Gayet samimi ve sevecen davrandı. Kendi planlarıma ve yaşamıma uyan ozel bir diyet listem var. Zorlanmadan aç kalmadan hedefime yaklaşıyorum

• N

Çok açıklayıcı ve dolu dolu bi görüşmeydi kübra hanım cok ilgiliydi istediğim kiloya ulasıp saglıklı beslenmeyi benimsememde etkisi cok büyük

• Ş

Kübra Hanımla bir süredir tanışıyorum Kendisi alanında bilgili, ilgili ve motive edici bir uzman. Sayesinde hem sağlıklı beslendim hem de kendimi çok daha iyi hissetmeye başladım. İyi ki yollarımız kesişti!

• (

Çok hızlı kilo alıp çok zor kilo veren biri olarak daha önceki deneyimlerimde verdiğim kiloları çok hızlı geri almamam ve sürdürülebilir olmayışından dolayı,uzun zamandır sayfasını takip ettiğim Kübra Albayrak hanıma başvurdum güleryüzle karşılaması,açıklayıcı anlatımları ve yanlışlarımı düzelterek öğreterek sıkıcı listeler olmadan nasıl beslenmem gerektiğini anlattı şu ana kadar çok iyi gidiyoruz beslenme şeklinin sürdürülebilir olması motivasyonunuzu kaybetmeden devam etmemi sağlıyor

• F

Bugüne kadar 3 kilo al 2 kilo ver, 5 kilo ver 3 kilo al şeklinde gidiyordu. Kübra hanımla daha istikrarlı bir şekilde devam ediyorum.suan 11 kilo verdim.devami gelir inşallah.sonrada koruma programicok ediyorum.

• Kübra Albayrak Sağlıklı Beslenme ve Yaşam Merkezi Randevu  •

• N

Kendisi sayesinde tam 42 kilo verdim. Günlük hayatınıza uygun diyet listeleri ve tarifleri ile diyetin korkutucu olmadığı anladım.

• B

Mükemmel. Daha 15 gün oldu ve iki kilo vermişim çok iyi

• D

Hayatımın birçok önemli dönemine tanıklık eden, sadece bir diyetisyen değil aynı zamanda çok iyi bir yol arkadaşı… Meslek değişikliğimden yüksek lisans mezuniyetime kadar süren bu süreçte, yaşantım gibi beslenme sürecim de inişli çıkışlıydı. Ama onun yaklaşımı sayesinde, bu yolculuğu bir diyet listesinden çok daha fazlası haline getirdik. Yasaklarla değil, beslenmeyle barışarak, kalıcı alışkanlıklar kazanarak ilerledik. Dinleyen, anlayan ve her zaman gerçekçi bir rehber olan bir uzmanla çalıştığım için kendimi çok şanslı hissediyorum. Sadece kilo vermek değil, sağlıklı yaşamak isteyen herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

• Kübra Albayrak Sağlıklı Beslenme ve Yaşam Merkezi Randevu  •