Ankara, Çankaya, Ankara
Z
z.....
Kübra hanımın yaklaşımınından, güler yüzü ve ilgisinden çok memnun kaldık. Samimi ve içtenliği kurduğu iletişimi bizi kendisine daha da yakınlaştırdı.
a....c
gayet ilgili ve sevecen bir hocamız . memnun kaldık faydasını gördük tekrar tercih edeceğim .
me...l
Oğlumuzdaki olumlu değişimi gözlemlemek bizi çok mutlu ediyor. Bu süreçteki emeğiniz, sabrınız ve profesyonel yaklaşımınız sayesinde, onun daha güçlü ve mutlu bir birey haline geldiğini görmek harika bir duygu. Katkılarınız için size minnetdariz• Psk. Dan. Kübra Hüyük • Diğer •
ga...e
İçten ,samimi ,Güzel enerjisi ve profesyonel desteği işini oldukça iyi yapması kızımda farkındalık ve olumlu davranış oluşmasına katkı sağladı .her daim mesai dışında ulaşılabilir ve bizden desteğini de esirgemedi
e....̇
Çocuğuma olumlu katkıları oldu ilgisi çok iyiydi Ayrıntılar hayatımızı olumlu etkiledi
mu...
Kübra hocamızla iyiki yollarımız kesişti. Sürecimiz ,tedavi boyunca özverili ve sıcak yaklaşımı kızımın problemin çözülmesine büyük katkı sağladı. Hem kızımla hem bizlerle ayrıca görüşerek daha etkili ve kalıcı çözümler sağladı. Hatta tedavi sonrasında kendisine başka bir sebeple yazdığımızda bize dönüş yaptı vakit ayırdı ve desteklerini hiç bir zaman esirgemedi. Güler yüzlü, işini severek yapan ve özverili bir hoca.
en....
Oldukça samimi etkili ve sakinleştirici tutuma ve empatiye sahip bir danışman. Ben aldığım danışmanlıklardan oldukça mutluyum.
• Psk. Dan. Kübra Hüyük • Diğer •
Kübra Hüyük isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Kübra Hüyük, Psikolojik Danışma ve Rehberlik.
Kübra Hüyük adresi nerede?Kübra Hüyük şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ankara Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Kübra Hüyük isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Kübra Hüyük online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Kübra Hüyük isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Kübra Hüyük bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Kübra Hüyük ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Kübra Hüyük hakkında ne düşünüyor?Toplam 7 hasta / danışan, Kübra Hüyük hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.