Dr. Mehmet Akif Küçüksarı,Özel Çamlık Tıp Merkezi'nde hizmet vermektedir. Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden 2010 yılında mezun olmuştur.İstanbul Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde İç Hastalıkları İhtisasını tamamlamıştır.

Çamlık Mahallesi Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi No:16, 34782, Çekmeköy, İstanbul, Türkiye, İstanbul

Özel Çamlık Tıp Merkezi

Çamlık Mahallesi Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi No:16, 34782, Çekmeköy, İstanbul, Türkiye, Ümraniye, İstanbul 34782

• H

Mehmet Akif hoca çok ilgili ve bilgili doktor. Hastasına çok sıcak ve samimi karşılıyor. Hastasına detayı detayına dikkatlice dinleyip sonra tedaviye karar veriyor. Mehmet Akif hoca dan lenf bezleriyle ilgili takimdeydim lenf bezlerim sürekli büyüyordu antibiyotik tedavisi gördüm. O süreçte çok büyük desteğini gördüm hocanın hastasına bir aile dostusu gibi davranıyor. Herşey için teşekkürler hocam. Yolunuz açık olsun

• başka bir yer Diğer  •