Prof. Dr.
Ortopedi Ve Travmatoloji
Daha fazla
uzmanliklar hakkinda
İstanbul 1 adres
1988 yılında Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun oldum. 1996 yılında Sağlık Bilimleri Üniversitesi İstanbul Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi’nde ortopedi ve travmatoloji alanındaki uzmanlık eğitimimi tamamladım. Mesleki hayatım boyunca hem hekim hem de akademisyen olarak çalışarak hastalarıma en iyi şekilde yardımcı olmaya odaklandım.
2017 yılında doçent, 2024 yılında profesör unvanını aldım. 2020–2026 yılları arasında Sağlık Bilimleri Üniversitesi Hamidiye Tıp Fakültesi öğretim üyesi olarak Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi’nde görev yaptım. Bu süreçte hem öğrenciler yetiştirdim hem de hastalarıma hizmet verdim.
Bugün, kendi muayenehanemde mesleğime devam ediyorum. Hastalarımla açık, anlaşılır ve güvene dayalı bir iletişim kurmayı önemsiyorum. Her hastamın ihtiyaçlarının farklı olduğunun bilinciyle, tedavi sürecini birlikte planlamaya ve en uygun çözümleri sunmaya özen gösteriyorum. Amacım, sağlığınıza kavuşma sürecinde yanınızda olmak ve kendinizi güvende hissetmenizi sağlamaktır.
- Skolyoz
- Kifoskolyoz
- Skolyoz Ameliyatı
Ameliyatsız Bel Ağrısı Tedavisi
7 8 9 10 Kısım Mahallesi Çobançeşme E-5, Yan Yol Cad. B Blok Ataköy Towers B Blok No :22 /2 D:76, İstanbul Bakırköy, İstanbul
Ameliyatsız Bel Düzleşmesi Tedavisi
Ameliyatsız Boyun Kayması Tedavisi
Ameliyatsız Skolyoz Tedavisi
Ameliyatsız Sırt Ağrısı Tedavisi
Prof. Dr. Mehmet Bülent Balioğlu Muayenehanesi
Bel Cerrahisi(Minimal Invaziv Lomber Spinal Füzyon)
Bel Kayması Tedavisi
Boyun Fıtığı
Disk Protezi Uygulaması
Diskektomi
Diskografi
Diskogram
Doğuştan Skolyoz Tedavisi
Prof. Dr. Mehmet Bülent Balioğlu Muayenehanesi
Dual X-Ray Absorbsiyometri (Dxa)
Endoskopik Bel Omurga Kanal Darlığı Ameliyatı
Endoskopik Sırt Omurga Kanal Darlığı Ameliyatı
Fıtık Ameliyatı
Kapalı (Endoskopik) Dar Kanal Ameliyatı
Prof. Dr. Mehmet Bülent Balioğlu Muayenehanesi
Kemik Yoğunluğu Ölçümü(Kemik Taraması)
Kifoplasti
Tam Kapalı (Full Endoskopik) Lomber (Bel) Omurga Kanal Darlığı Ameliyatı
Tam Kapalı (Full Endoskopik) Servikal (Boyun) Omurga Kanal Darlığı Ameliyatı
Vertebroplasti
Prof. Dr. Mehmet Bülent Balioğlu Muayenehanesi
7 8 9 10 Kısım Mahallesi Çobançeşme E-5, Yan Yol Cad. B Blok Ataköy Towers B Blok No :22 /2 D:76, İstanbul Bakırköy, Bakırköy, İstanbul 34158
- Sigortasız hastalar/danışanlar
h....e
2009 yılında Baltalimanı Metin Sabancı Kemik Hastalıkları Hastanesine Skolyoz için tedavi olmuştum. Ameliyatımı Mehmet Bülent hocam yapmıştı. Sayesinde o kadar kısa sürede sağlığıma kavuştum. Çok güvenilir, güler yüzlü, sabırlı, hasta psikolojisinden anlayan çok saygın bir doktor kendisi. İşini severek yapan merhametli bir doktor. Aradan 12 yıl geçmesine rağmen hastaları ile çok ilgili. İyiki tanımışım. Özelikle Skolyoz konusunda çok uzman bir doktor. Kendisine çok teşekkür ederim.
• başka bir yer • Diğer •
nu...s
Skolyoz olan kızımın omurga ameliyatlarinda büyük emeginiz var sayenizde kızım sağlığına kavustu Allah im sizlere kolaylıklar versin gerçekten mükemmel bir doktor şahane bir insansınız Allah başımızdan böyle güzel insanları eksik etmesin
• başka bir yer • Diğer •
i.....
Yaklaşık 8yıl önce onceydi kendisini ķars ta ķafkas üniversitesinde tsnidin skolyos kifoz cihari hastasiydim iki ameliyeti birden ysptirmak zorundaydim cok başarılı bir ameliyatla sağlığıma kavuştum ameliyat 13 saat sürmüştü hastaya samimi yaklaşımı hasta psikoloji sinden anlayan adam gibi adam Allah ondan razı olsun sağlıklı uzun ömürler versin G Ü SARIKAMIŞ
• İstanbul Fatih Sultan Mehmet Eğitim Araştırma Hastanesi • •
mu....
Yaklaşık 1 yıldır yanlış teşhis ve tedavi yöntemleri yüzünden doktor doktor gezerken bana yakın olduğu için İstinye hastanesinden Mehmet Bey'e gittim. Beklediğimden öte muhteşem derecede ilgili, kibar ve samimiydi. Bana sanırım yarım saatten fazla zaman ayırdı çünkü hastalığımla ilgili epey bilgi verdi, kendisine çok teşekkür ederim. Hasta psikolojisinden anlayan doktor olduğundan anlayan bir doktor...
• İstinye Üniversitesi Liv Hospital - Bahçeşehir • Kifoz •
fi...r
Ankilozan spondilit ve skolyoz hastasıydım hiçbir doktor ameliyat etmeyi göze alamadı. Önce rabbimin sonra M. Bülent bey ve ekibi sayesinde eski sağlığıma kavuştum şimdi beni görenler tanıyamıyorlar. O kadar fiziksel olarak düzeldim. Güler yüzüyle, verdiği güvenle ve üstün başarısıyla tanımaktan memnun olduğum nadide doktorlardan biridir.
• İstinye Üniversitesi Liv Hospital - Bahçeşehir • •
e....k
Kendisi 9 yıllık doktorumdur...Skolyoz tedavimden olumlu sonuçlar aldığım,insanları her zaman güler yüzüyle ve sabrıyla karşılayan bu denli hoşgörülü ve başarılı bir doktor daha tanımıyorum..Skolyozla olan savaşımda beni her zaman pozitif düşünmeye sevk etti.o bunaltıcı hastane koridorlarında yanına gittiğinizde tüm yorgunluğunuzu unutup endişelerinizi bir kenara bırakıyorsunuz. Her şeyden önce kendinizi gözünüz kapalı emanet edeceğiniz yegane doktordur..İşini özveri ve hassasiyetle yaptığından dolayı kendisine çooook teşekkür ediyor ve bir sonraki kontrolümü sabırsızlıkla bekliyorum..:)))
Mehmet Bülent Balioğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mehmet Bülent Balioğlu, Ortopedi Ve Travmatoloji. Size Mehmet Bülent Balioğlu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Normal Randevu, Diskografi, Diskogram, Dual X-Ray Absorbsiyometri (Dxa), Kemik Yoğunluğu Ölçümü(Kemik Taraması), Minimal Invaziv Cerrahi, Diskektomi, Bel Cerrahisi(Minimal Invaziv Lomber Spinal Füzyon), Fıtık Ameliyatı.
Mehmet Bülent Balioğlu adresi nerede?Mehmet Bülent Balioğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- 7 8 9 10 Kısım Mahallesi Çobançeşme E-5, Yan Yol Cad. B Blok Ataköy Towers B Blok No :22 /2 D:76, İstanbul Bakırköy İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mehmet Bülent Balioğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mehmet Bülent Balioğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Mehmet Bülent Balioğlu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Mehmet Bülent Balioğlu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Mehmet Bülent Balioğlu hangi dilleri konuşuyor?Mehmet Bülent Balioğlu ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Mehmet Bülent Balioğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mehmet Bülent Balioğlu tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Mehmet Bülent Balioğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Mehmet Bülent Balioğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
- İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
- İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
- İstanbul bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
- İstanbul bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
- İstanbul bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları